Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar herkese , eşime öğrenmek için almış olduğumuz c3 ü sattık. Ne alalım diye düşüne düşüne bir hal olduk ve alfa 156 yı harbi harbi düşünmeye başladık Etrafımdaki otomotivcilere söylediğimde hepsi niye alfa diye alaya aldılar. Tercih nedenim bana göre

- Güvenlik ( 12 airbag , esp, abs cart curt )
    - Fiyat ( 22 bin liraya alabilecek araçlar çok berbattı , b sınıfı istemiyoruz )
    - Görünüm ( çok güzel bir görünüme sahip, sunroof mevcut )

Sonuçta sanırsam D sınıfı bir araç , sizlerin düşüncelerinide merak ediyorum, alınabilir bir araçmıdır ? Benim için ikinci elinin hız pek önemli değil ikinci araba olarak kullanacağız.

Evet arakdaşlar bugün azcık zaman buldum ve fotoları ekliyorum.

Aracın dıştan görüntüsü. Expertiz raporunda bu taraf komple orijinal hasar yok

Aracın arkadan görüntüsü bu tarafta komple orijinal hasar yok

Aracın sağdan görüntüsü , bu tarafta çamurluk ve kapıda park halinde sürtmeden dolayı boya var değişen yok.

Aracın içi, çalışmayan hiç bir aksam bulunmamakta. Gayet iyi bakılmış benden önceki sahibi tarafından

Aracın arka koltukları, diz mesafesi bence yeterli, ayrıca extradan arka tarafa klima kanallarının olması güzel bir detay.Ayrıca iki koltuk arasından bagaja kapak mevcut, ayrıca kapılarda kabin mevcut.

Aracın bagajı, LPG simit şeklinde olduğu için yedek lastik yuvasında , şehir içi kullanımda yedek lastiği indirmeyi düşünüyorum, lastik şişirme spreyleri en yakın lastikçiye kadar idare eder diye düşünüyorum.

Aracın konsol görüntüsü, tek sıkıntı yaratan nokta direksiyondaki kumanda duğmelerinin aşınması, 8 yaşında bir araç için normal diye düşünüyorum. Göstergelerinin yerleşimi ve pozisyonu bence çok hoş ve çok hoş bir sportif hava katıyor iç mekana

Çift yönlü dijital klima kullanımı azcık zor ama alışınca çok rahat olacaktır diye düşünüyorum.

Güzel bir detay eşim bayıldı çünkü geceleri rahat makyaj yapabilecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 4 Kasım 2013; 11:47:33 >

• Sanırıım kimsenin fikri yok :)
  • büyük şehirde yedek parça servis sıkıntısı yaşamazsınız ama yakıt problem olur. yenge hanım kullanacaksa 10litre civarı rahat yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

büyük şehirde yedek parça servis sıkıntısı yaşamazsınız ama yakıt problem olur. yenge hanım kullanacaksa 10litre civarı rahat yakar.

İzmirdeyiz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ayrıca beğendiğim araç alfa teknik diye özel servisi sahibinin aracı, lpg uygulanmış araç 11-12 lt civarı tüketim olacaktır diye düşünüyorum LPG de , 30 Kr çok değil bence. Dizel c3 5,5 lt yakıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Sanırıım kimsenin fikri yok :)

Güzel ve tarz bir araç, bazen nefret edersiniz, bazen başka araca bakmak istemezsiniz. Bence fiyatına göre oldukça donanımlı, özellikle güvenlik donanımı sizinde bahsettiğiniz gibi çok iyi, araç C segmenti bu arada.

http://www.youtube.com/watch?v=-nqfEQEiZ_M
  • tşkler yorum için walla yakıtından öte güvenlik çok önemli bizim için sonuçta yarın bir gün bebek falan olacak
  • Sırf vites topuzu şeklinden dolayı alınmayacak araba her şeyi güzelde o vites topuzunu hangi fikre hitaben yapmışlar anlamadım.Aracın temiz olduğuna emşnseniz aracın dış tasarımı güzel malzeme kalitesi konforuda harika.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok fazla yorum olmamasına rağmen yorum atan arkadaşlara çok tşk ederim. bu gün itibari ile almış bulunmaktayım aracı. Aracın sahibi alfa servisi olduğu için hiç baktırmtmadım bile. Bu gün iki saat kadar kullandım çok harikaydı. sunrooflu aracı özlemişim :) özellikle cruse control olayı büyük rahatlık, sanırım bundan sonra uzun yola bu araçla gideceğiz. vites topuzu bana batmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 31 Ekim 2013; 18:55:01 >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Kaç model ne kadara aldınız sorabilirmiyim lpg limi birde
  • Aracın, kalitesine, performansına yol tutuşuna diyecek olmaz en iyilerdendir çünkü. Ama ekonomik yönde sıkıntınız olur sadece. Motor öyle zırt pırt uğraştıran bi motor değildir belli başlı birkaç problemler vardır onlarda kökten çözülebilen problemler. Yakıt 10 Litreyi bulmaz bu arada.
  • lpgli,za voli marka 119 binde 2 parça boyalı park halinde sürtmeden dolayı, diğer herşey orjinal, içi çok iyi kondüsyonda, sunrooflu tek eksiği deri döşeme 22 bine aldım.Resim ekleyeceğim. Birde plaka 35 ALF :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 31 Ekim 2013; 18:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Aracın, kalitesine, performansına yol tutuşuna diyecek olmaz en iyilerdendir çünkü. Ama ekonomik yönde sıkıntınız olur sadece. Motor öyle zırt pırt uğraştıran bi motor değildir belli başlı birkaç problemler vardır onlarda kökten çözülebilen problemler. Yakıt 10 Litreyi bulmaz bu arada.

Yorumunuz için tşkler sanırım nickten dolayı italyan araçları ile ilgilisiniz. Ben bugün anladım ki türk insanı fazla yeniliği seven kişilerden oluşmuyoruz benimde çok ön yargım vardı araç için ama bugünkü kullanımım sonucunda tüm ön yargılarımı sildi ve internete baktığım fun klupler sayesinde sadece bir araç almadığımı anladım.Alfist grubuna katıldım direkt olarak hafta sonu etkinliğine davet geldi. Bu arada ekonomik yönde sıkıntınız olur derken neyi kast ettiniz ?

• hayırlı olsun güzel araç gerçektende sunroof güzeldir
  • quote:

quote:

Aracın, kalitesine, performansına yol tutuşuna diyecek olmaz en iyilerdendir çünkü. Ama ekonomik yönde sıkıntınız olur sadece. Motor öyle zırt pırt uğraştıran bi motor değildir belli başlı birkaç problemler vardır onlarda kökten çözülebilen problemler. Yakıt 10 Litreyi bulmaz bu arada.

Yorumunuz için tşkler sanırım nickten dolayı italyan araçları ile ilgilisiniz. Ben bugün anladım ki türk insanı fazla yeniliği seven kişilerden oluşmuyoruz benimde çok ön yargım vardı araç için ama bugünkü kullanımım sonucunda tüm ön yargılarımı sildi ve internete baktığım fun klupler sayesinde sadece bir araç almadığımı anladım.Alfist grubuna katıldım direkt olarak hafta sonu etkinliğine davet geldi. Bu arada ekonomik yönde sıkıntınız olur derken neyi kast ettiniz ?

Genel olarak parçaları emsalin üstündedir yani o açıdan dedim.

Araç hayırlı uğurlu olsun. O duyguları yaşayabiliyosanız alfadan vazgeçemezsiniz.

Bu arada evet italyan arabalarıyla uğraşıyorum

• quote:

quote:

quote:

Genel olarak parçaları emsalin üstündedir yani o açıdan dedim.

Araç hayırlı uğurlu olsun. O duyguları yaşayabiliyosanız alfadan vazgeçemezsiniz.

Bu arada evet italyan arabalarıyla uğraşıyorum

çok tşkler her aracın parçası pahalı bana göre , mesela c3 ün silecek kolu değişti geçen ay 1200 lira orjinaliiydi çıkmacıdan 300 e zor buldum düşünün artık. Benim aracım jetta hemen hemen aynı keyifi aldım. Özellikle alman araçlarında çok beğendiğim kaputun pistonlu olması bu araçtada var. bu ince ayrıntılar beni mest etti:) gelecek ay istanbula gelip bi-xenon far uygulaması yaptırmayı düşünüyorum ilker ustada

• alfa 156 için genelde iyi yorumları yapılır ayrıca c segmentinde. ama parça pahalı ve nazik araç olduğunu biliyorum. lpg de uyumluluğuda vardır. ayrıca büyükşehirdesin parça felan sıkıntısıda olmayacağı gözüküyor dolayısıyla tercih edilebilecek bir araç
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin inşallah. Ben de farklı araç sevenlerdenim. heryerde zibil gibi golf, focus, astra, megane görmektense alfa, volvo, mazda, subaru modellerini görmeyi yeğlerim. alfanızı iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela vermesin inşallah. Ben de farklı araç sevenlerdenim. heryerde zibil gibi golf, focus, astra, megane görmektense alfa, volvo, mazda, subaru modellerini görmeyi yeğlerim. alfanızı iyi günlerde kullanın

Çok tşkler dostum, benim aracı almamdaki etken o fiyata bulunabilecek en dolu araç olmasıydı 22 binlaraya iki airbag , gaz pedalı direksiyon megana almaktansa bu araç daha iyi oldu :)
  • Alfanız hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız gunlerde kullanırsınız insallah. Alfa Romeo klişe olacak belki ama anlatılmaktan ziyade yaşanacak bir güzellik zamanla tadına varacak ve Alfadan başka ootomobilden kolay kolay tad alamayacaksınız.

*not: 156 D segmentinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.