Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla benimde aklımda 159 var, acayip bir araç.
  • Aramiza hos geldin :)

159 kullanicisi olarak buralardayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok tşkler sanırım diğer araç 159 olacak
  • Evet arakdaşlar bugün azcık zaman buldum ve fotoları ekliyorum.

Aracın dıştan görüntüsü. Expertiz raporunda bu taraf komple orijinal hasar yok

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride )

Aracın arkadan görüntüsü bu tarafta komple orijinal hasar yok

Aracın sağdan görüntüsü , bu tarafta çamurluk ve kapıda park halinde sürtmeden dolayı boya var değişen yok.

Aracın içi, çalışmayan hiç bir aksam bulunmamakta. Gayet iyi bakılmış benden önceki sahibi tarafından

Aracın arka koltukları, diz mesafesi bence yeterli, ayrıca extradan arka tarafa klima kanallarının olması güzel bir detay.Ayrıca iki koltuk arasından bagaja kapak mevcut, ayrıca kapılarda kabin mevcut.

Aracın bagajı, LPG simit şeklinde olduğu için yedek lastik yuvasında , şehir içi kullanımda yedek lastiği indirmeyi düşünüyorum, lastik şişirme spreyleri en yakın lastikçiye kadar idare eder diye düşünüyorum.

Aracın konsol görüntüsü, tek sıkıntı yaratan nokta direksiyondaki kumanda duğmelerinin aşınması, 8 yaşında bir araç için normal diye düşünüyorum. Göstergelerinin yerleşimi ve pozisyonu bence çok hoş ve çok hoş bir sportif hava katıyor iç mekana

Çift yönlü dijital klima kullanımı azcık zor ama alışınca çok rahat olacaktır diye düşünüyorum.

Güzel bir detay eşim bayıldı çünkü geceleri rahat makyaj yapabilecek :)

@quadream fotoları koydum üstad

• Güle güle kullanın hocam Allah kaza bela vermesin.Güncel değerlerden yakıt sarfiyatı nedir ?
  • Daha ölçemedim ama 50 tl ile 170 km civarı görecek gibi tabiki lpg den bahsediyorum
  • Hayirli olsun cok dogru bir tercih yapmissiniz. Alfa 156 c degil D segmenti degerli arkadaslar. Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttyahoss -- 2 Kasım 2013; 20:32:46 >
  • Hayirli olsun , aracinizi gule gule kullanin.
    2006 model 147 kullanicisiyim , bu araclardaki surus pozisyonunu, surus keyfini , ruhunu bir cok aracta bulamazsiniz , bagimlilik yapar.
    Virakin insanlar sorunlu desin, parcasi pahali desin , onlar olmasaydi bu paraya bu kalitede araclara sahip olamazdik.
    2011 den beri 147 kullaniyorum , rutin bakimlar disinda beni hic uzmedi. Bir kere airbag lambasi yandi oda yolcu koltugunun altindaki soketlerden dolayi, serviste 5 dakikada cozduler. Sogukta varyatorum 1/1.5 sn otuyor oda triger degisimi sirasinda yapilan varyator tamiri sonucunda oldu. Artik ne yaptilarsa benim varyatore ustalar varyatorun daha saglam dediler yani oyle piyasada agizlarda sakiz olmus gibi bir problem yada bmw nin vanosu gibi maliyetli bir problem degil.
    Alt takimlari aldiginizda duzgunse ve hor kullanilirsa problem cikarmaz ben biraz titiz oldugum icin aldigimdan beridir , alt tablalari degistirdim oda sogukta ilk 3-5 dakika kasislerde gelen ufak gicirtidandi. Bir cok kisi farketmedi bile, sesi.
    Motor-aktarma organlari olarak uzun omurludur, bakimlarini aksatmadiginiz surece.

Simdilik aklima bunlar geliyor keyifli surusler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok tşkler dostum, bende D sınıfı olarak biliyorum @ttyahoss

aynen ilk çlıştırmada ses çıkıyor ama taktığım yok. Alt takımı iyi şekilde aldım korumaya özen göstermesi lazım eşimin, olmadı yaptırırız. Parçası pahalı olsada konforuna sayacam. @vet147
  • hayırlı olsun araç çok temiz kullanılmış çok diri duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Çok tşkler dostum, bende D sınıfı olarak biliyorum @ttyahoss

aynen ilk çlıştırmada ses çıkıyor ama taktığım yok. Alt takımı iyi şekilde aldım korumaya özen göstermesi lazım eşimin, olmadı yaptırırız. Parçası pahalı olsada konforuna sayacam. @vet147

Rica ederim ayrica varyatör(tamir degil komple) degisimini tavsiye ediyorum cunki 120hp cikmayi o sağliyor bilginiz olsun. Triger degisimi ile birlikte iyi olur tek iscilik olur. Bende mk2 156 sahibiyim.

• çok tşkler umarım uzun yıllar bizde kalır :) @eylülnisaeyvaz

Peki bir şey soracağım bu varyatörün ömrü ne kadar oluyor ? arızalı olunca kaç hp civarında kalıyor araç ? o zmn araçdaşız :) @ttyahoss
  • Dostum hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler :)

Aracın çok güzel duruyor kimsenin ne değine bakma sürüşünün tadını çıkar zaten çevrendeki kişiler yavaş yavaş seni ve aracını taktir edicekler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Sanayi'de bana 400 500 tllerden bahsettiler falan fıstık Ön takımda korkuttu ondan sonra vazgeçmek durumunda kaldım yoksa çok güzel 147 bulmuştum 22.500 e makyajlı kasa sunroof bose 70 binde Siyah Plakada güzeldi

Edirnede ise pm bekliyorum.
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Yok dostum İstanbulda idi satıldı zaten.. ben vazgeçtikten sonra
  • Hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsınız.

• @akayogullari bugün 3 bin deviri denedim düz yolda fotoda çektim 108 civarı yaptı

@muzaffersan aynen öyle yapıyorum, hatta çok laf edenlere tşk ediyorum, onlar sayesinde bu tarz araçlara bu fiyatlara ulaştığımız için.

@CrackerTurk çok tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 3 Kasım 2013; 1:54:11 >
  • Alfa diye laf edenler 22,000 liraya ne onerceklerdi acaba pehh

Clio SUMBUL
    Hyundai Accent
    ve turevleri...

Geciniz, arac muthis, LPG olmasi da iyi olmus. Kaskonuzu da halledip gozu kapali binin, varyator ve hassas alt takim disinda zaten 156'larda kronik sorun pek duymadim ben.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • İncelemeniz güzel olmuş teşekkür ederim. Aracınızda şahane duruyor gerçekten parmakla gösterilecek temizlikte güle güle binin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.