Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun. Güzel tasarimli bir D sinifi arac almissiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Yok dostum İstanbulda idi satıldı zaten.. ben vazgeçtikten sonra

Edirne'nin kıymetini bil. Soğuğunu bile özlersin Edirne'li değilsen :)

Teşekkür ederim.
  • Kendim Bulgaristan göçmeniyim :) ve Edirne değil keşandayım dostum valla ilginç bir yer :)
  • Evli alfacilara ne derler belki duymussunuzdur :-)

Metresin hayirli olsun hocam ;-)
  • araç mükemmel gözüküyor , hayırlı uğurlu olsun
  • tesekkur ederim buyuk konusmak istemem ama bundan sonra 100 yapan araba almam buarada fotolarda guzel kazasiz surusler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

çok tşkler umarım uzun yıllar bizde kalır :) @eylülnisaeyvaz

Peki bir şey soracağım bu varyatörün ömrü ne kadar oluyor ? arızalı olunca kaç hp civarında kalıyor araç ? o zmn araçdaşız :) @ttyahoss

Varyator 15 hp verir demisti ankaradaki ustam genel kani boyle ki dogru ben komple degistim cok fark etti. Uzun omurlu olmasi icin yagin surekli max.da olmasi lazim. Arac isinmadan 3bin deviri gecmemekde onemli bi etken. Varyator yeteri kadar yaglanmaz ve oyle calisirsa bozulur.
    Aytica tamir takimi vat 45 tl ama 2 ay sonra bozuluyor degismek icinde triger kayisinin cikmasi gerekiyor o yuzden komple degisimi tavsiye ederim ve trigerle degistirir isen tek iscilik odersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttyahoss -- 3 Kasım 2013; 10:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun çok güzel ve temiz bir 156 almışsınız. Güle güle kullanın, pişman etmeyecektir diye düşünüyorum. Ama Alfa bu unutmayın; nazik davranın :)
  • Aracinizda 12 tane airbag yok,her srs yazisinin altinda airbag var sanmayin.Klasik Alfa goz boyamasi benim eski 147 araciminda icinde heryerde srs yaziyordu hatta on direkdeki plastik parcayi kendim soktum icinde airbag falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Evet arakdaşlar bugün azcık zaman buldum ve fotoları ekliyorum.

Aracın dıştan görüntüsü. Expertiz raporunda bu taraf komple orijinal hasar yok

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride )

Aracın arkadan görüntüsü bu tarafta komple orijinal hasar yok

Aracın sağdan görüntüsü , bu tarafta çamurluk ve kapıda park halinde sürtmeden dolayı boya var değişen yok.

Aracın içi, çalışmayan hiç bir aksam bulunmamakta. Gayet iyi bakılmış benden önceki sahibi tarafından

Aracın arka koltukları, diz mesafesi bence yeterli, ayrıca extradan arka tarafa klima kanallarının olması güzel bir detay.Ayrıca iki koltuk arasından bagaja kapak mevcut, ayrıca kapılarda kabin mevcut.

Aracın bagajı, LPG simit şeklinde olduğu için yedek lastik yuvasında , şehir içi kullanımda yedek lastiği indirmeyi düşünüyorum, lastik şişirme spreyleri en yakın lastikçiye kadar idare eder diye düşünüyorum.

Aracın konsol görüntüsü, tek sıkıntı yaratan nokta direksiyondaki kumanda duğmelerinin aşınması, 8 yaşında bir araç için normal diye düşünüyorum. Göstergelerinin yerleşimi ve pozisyonu bence çok hoş ve çok hoş bir sportif hava katıyor iç mekana

Çift yönlü dijital klima kullanımı azcık zor ama alışınca çok rahat olacaktır diye düşünüyorum.

Güzel bir detay eşim bayıldı çünkü geceleri rahat makyaj yapabilecek :)

@quadream fotoları koydum üstad

3 yıl sonra satmak isterseniz talibim

• Ses sistemi nasıl bose mi :) ?
  • Bende 159'un yanına bir tane daha Alfa alayım diye düşünüyorum (ikinci bir araca ihtiyacım var, 147 mi 156 mı karar veremedim. Ama 159 varken 156 yerine 147 almak daha mantıklı olacak gibi geliyor.

Allah kaza bela vermesin...
  • @Janjan kasko ilk sene için 2250 TL fiyat çıkarttılar bana çok geldi, şimdilik düşünmüyorum. 22-25 bin lira aralığında piyasada çoooook tutan araçlardaki donanım bir klima+abs+2 hava yastığı+direksiyon şeklinde, kimsenin ne dediğini takmıyorum, türk halkı arabadan anlamıyor diyip geçiyorum. :)

@AbesLang çok tşkler :)

@burglar08 Gerçektende sahibi çok iyi bakmış şansım aracı alf servisinden almak oldu, ben baya alıştım araca bugün foçaya kayınvalidelerin yazlığa gittim çok zevk aldım. Sanırım ben kullanacağım , bi-xenon far ve çelik jant ile gençliğe dönüş olacak gibi :)

@senersongur Çok tşkler bende D sınıfı diye biliyorum bu aracı

@cobra41 Hocam walla eşime almıştım ama daha kendisi süremedi :) yakında kıskanmaya başlarsa şaşırmam :) tşkler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 3 Kasım 2013; 18:53:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Ses sistemi nasıl bose mi :) ?

Yok dostum bose değil ama yeteri ses çıkıyor.

@harunresitz çok tşkler, 147 de güzel araç bence mantıklı

@Tracy-Mcgrady tşkler hocam umarım daha güzelleri sizlere nasip olur.

@akayogullari Dostum o zmn 6 ileri bir araç alacaksın , 120-130 civarı yapıyor ama o zmnda 90 a bağlayıp 6 cı viteste ekonomi yapmak istiyorsun, anlamadığım nokta neden böyle bir takıntınız oluştu ?

@ttyahoss anladım dostum trigere daha 20 bin km var, onuda ancak 2 yılda yaparız :)

@BebeBiskuvisi Çok tşkler , dizelin derdinden sonra ( c3 çok fazla sıkıntı çıkartmıştı bize , yağ soğutucusuna kadar düşünün yani ) antmosferik benzinlideki sorunlar inanınki gözümü korkutmuyor. Çok nazik davranıyorum bugün foçaya giderken bozuk olan kestirme yerine uzun yoldan gittim, foçanın bozuk arnavut kaldırımlı yollarında 10 km ile gittim :)

@ahmeta60 Koskoca firmanın yalan söyleyeceğini düşünmüyorum, bence sizin aracınızın eski sahibi patlayan airbagi epoksi ile doldurtup iptal ettirmiştir. Sanayide sıkça yapılan bir durumdur, airbagler pahalı olduğu için bu duruma başvururlar.

@Cowinenge İnşallah dostum , bizimde planlarımız arasında 3 yıl sonra 159 almak var :)

• hocam aracınız çok güzel kazadan beladan uzak olmanız dileğiyle gule gule kullanın.

zamanında benim de çok hoşuma giden bir araçtı lakin çarpışma testini görene kadar.

hevesinizi kursağinizda birakmam istemem ancak şuna bir bakın istedim.

not:kesinlikle aracı kötülemek vs. gibi bir amaç gütmeden. sadece ilk mesajda yazdığınız güvenlik ve 12 airbag maddesine istinaden yazdım. Lütfen çok çok dikkatli kullanın. sevdiklerinizi ve sevenlerinizi düşünün.

not:kesinlikle aracı kötülemek vs. gibi bir amaç gütmeden. sadece ilk mesajda yazdığınız güvenlik ve 12 airbag maddesine istinaden yazdım.

Lütfen çok çok dikkatli kullanın. sevdiklerinizi ve sevenlerinizi düşünün.

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -alize- -- 3 Kasım 2013; 19:02:41 >

• mobil olduğum için videoyu bi türlü başaramadım link veriyorum birisi duzeltebilirse sevinirim.

http://m.youtube.com/watch?v=uWkiilQ8UkU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DuWkiilQ8UkU

• Tşkler üstad fakat çarpışma testlerine benim bakış açım azcık farklı, öncelikle bir çok değişkeni yok sayıyorlar ki , bu değişkenlerden en önemlisi insan, sonra yol faktörü, iklim faktörü, hız gibi şeyleri göz ardı edip bu araç güvenli yada değil demek %100 gerçek değil bence. Ztn 90 km ile yapılan bir kazadan sağ çıkma durumun ncaptan öte şansla alakalı bir şey diye düşünüyorum
  • NCAP testine benimde pek güvencem yok açıkçası. Arakadaşın dediği gibi ortam şartlarına ve senin o anki şansına bağlı biraz.
  • O video 156'nin ilk çıktığı zamanlarda çekildi. 3 yıldız aldı, ardından Alfa Romeo araçlarını güvenlik acısından geliştirmeye tabi tuttu ancak bu araclar teste girmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 3 Kasım 2013; 22:25:56 >
  • NCAP testi önemli aslında.Keşke daha iyi bir sonuca sahip olsaymış.Lakin hatırlatmak gereken başka şeyler var.

Bu aracın temeli 98'e makyajı ise 2004 civarlarına ait.Çok aşırı bir şey beklememek lazım bu konuda.
    Açıkçası fiyatına göre esp, abs ve bir dolu hava yastığına sahip olması bu konu açısından daha önemli diye düşünüyorum.

Tabi keşke daha iyi olsaydı o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.