Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında bende bir alfa alacaktım ama sırf üzerinde haç işareti olduğu için vazgeçmiştim. Hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Zamanında bende bir alfa alacaktım ama sırf üzerinde haç işareti olduğu için vazgeçmiştim. Hayırlı olsun hocam

Aynı hassasiyetinizi profil resmi ve üye adında da gösterseydiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko için bana pm atın yardımcı olmaya çalışırım.
    İlk yıl 147 ye 1400 e yaptırmıştım , sonra 1200 oldu bu yıl 1000 e yaptırdım.
    2006 model distinctive sunrooflu 147 Ankara plaka. 2.250 bana biraz fazla geldi tabi yaş , daha önceki hasar yapıp yapmamanız vs önemli

• vet147 V kullanıcısına yanıt
    Vay be, 2004 model arabaya gecen sene 700 civarı kasko yaptırmıştım:))

• acht und zwanzig kullanıcısına yanıt
    Ne oluyor yani üzerinde haç işareti olunca ? Hristiyan mı oluyorsun dinden mi çıkıyorsun ?
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Profil resmimi sam amcayı sevdiğim için değil aksine hareketini manidar bulduğum için seçtim.Profil adım da almanca da bir sayıdır ve sadece telaffuzu kulağa hoş geldiği için seçtim hassas bir durum söz konusu değil anlayacağınız
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    Cevabınızı pm attım konuda tartışma çıksın istemem
  • @SonNn_ Hocam çok tşk ederim 3.000 devirde kaç yaptığını hiç takmıyorum ztn prensip gereği 100-120 km yi geçmiyorum artık. Hayat yaşlandıkça kıymetleniyor :)

@kahraman202 Belki kadranda sapma vardır telefonun gpsi ile ölçeyim bugün bakalım ne çıkacak.

@BARBOSA_ Hocam bugün deneyeceğim gps ile

@ahmtbrk58 çok tşk ederim 23.000 e mal oldu alım satımı ile
  • @FatihMehmet* Hocam çok tşk ederim araç gerçektende temiz ve 2 parçada boya var , alfistiye üye oldum bile izmir buluşması var hafta sonu gideceğiz eşimle :)

@bluerdem Çok tşkler , elbet belli bir bakım maliyeti olacaktır senelik ama dizel kadar ağır olacağını sanmıyorum tamirinin.

@wexteer çok tşkler , sanırım bu araçlar bir tutku binen bir daha inemiyor :)

@xmxksk çok tşk ederim, içimize çok sindi , daha önceki msjımda yazdığım gibi bir direksiyon iki airbag araç sahibleri full kötülüyor aracı, tek avantajları hızlı satılması olan araçlar.
  • @enginkocaman çok tşkler, gerçektende sürüşü olarak , keyif olarak harika araçlar :) Aldığım ustada söyledi motor yağı olayını haftada iki kere bakacağım. Birde usta dediki 10 - 60 yağ koydum denemek için daha az eksilteceğini düşünüyorum dedi. Birde bor atsam nasıl olur diye düşünüyorum.

@fowell-one azcık şanslıyım üstad. Tek eksik deri koltuklar :(

@acht und zwanzig çok tşkler ben sembollere pek takıntılı değilim. Beni rahatsız etmiyor, belki gavur izmirli olduğum içindir :)))

@vet147 Hocam daha önce iki araç pert ettim , ondandır herhalde keşke eşimin üstüne alsaydım onun sicili temiz, şayet hasarsızlık indirimi kazanırsam gelecek sene %30 vereceklermiş. Ne bileyim bana fazla geldi şu an için yaptırmadım.

• resimleri ve incelemeyi ilk mesaja taşırsanız daha verimli olur, ben sayfalarca mesaj okumaktan hiç haz etmedim şahsen. Hayırlı uğurlu olsun diyorum kazasız belasız kullanın.
  • Sevdiğim bir araç uygun fiyata da gelmiş hayırlı olsun hocam.Karşıyaka'da görürsem bir selam çakarım bu güzel otomobile
  • Çok temiz diri araba almışsınız hayırlı olsun.
  • @Rindaman dediğiniz gibi yaptım

@Clive her zaman beklerim hocam , sizde de mi alfa var ?

@hkn_nurlu çok tşkler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

@Rindaman dediğiniz gibi yaptım

@Clive her zaman beklerim hocam , sizde de mi alfa var ?

@hkn_nurlu çok tşkler hocam

Şu an yok ama düşündüğüm bir araç 147 de alabilirim ama temiz bulamıyorum kısmet artık
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    arac yagmi yakiyo 10-60 ozelbi uretimdir yag yakan araclar icin fiyatida pahalidir

• @akayogullari zannetmiyorum yap yaktığını çünkü araçla giderken arkadan beyaz duman gözükmüyor birde fotolar araç çalışırken çekildi şayet öyle bir şey olsaydı rolantide bile olsa beyaz duman çıkartdı ekzostan diye düşünüyorum . 10-60 ı ilk defa deneme amaçlı koyduklarını söyledi LPG li , o yüzden lpgnin yanma ısısına dayanması için bu yağı koyduklarını söyledi.

@Clive inşalaah içinize sinen bir araç bulursunuz.
  • Aynısından vardı, 45.000km kullanıp sattım.

Tasarımı dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı otomobil tasarımlarından biri kabul edilir, sürüşü çok direkt ve güvenlidir, motoru devirlenmeyi çok sever ve 8000dd civarı devir çevirebilir, frenleri gayet güçlüdür, iç mekanda cam ve direksiyondaki kontrol butonları dışında genel kalite seviyesi gayet yüksektir, yol sesi azdır ancak amortisörleri biraz serttir ve özellikle sert darbelerde çok güçlü bir "TAK" sesi gelir, tüketimi ş.içinde yüksektir çünkü agresif motoru gücünü alt devirlerde değil üst devirlerde açığa çıkarır, bu yüzden de (ş.içindeki) performans hissi ve bu esnada klimanın etkisi pek de iyi değil gibi gelebilir vs vs..

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, markası modeli ne olursa olsun sonradan kullanacağınız birçok araç Alfa dan sonra daha sentetik bir sürüş - direksiyon hissi verecektir.

• Tşkler üstad şu an kendi aracımı bıraktım bununla dolaşıyorum çok hoşuma gitti inesim yok araçtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

@enginkocaman çok tşkler, gerçektende sürüşü olarak , keyif olarak harika araçlar :) Aldığım ustada söyledi motor yağı olayını haftada iki kere bakacağım. Birde usta dediki 10 - 60 yağ koydum denemek için daha az eksilteceğini düşünüyorum dedi. Birde bor atsam nasıl olur diye düşünüyorum.

@fowell-one azcık şanslıyım üstad. Tek eksik deri koltuklar :(

@acht und zwanzig çok tşkler ben sembollere pek takıntılı değilim. Beni rahatsız etmiyor, belki gavur izmirli olduğum içindir :)))

@vet147 Hocam daha önce iki araç pert ettim , ondandır herhalde keşke eşimin üstüne alsaydım onun sicili temiz, şayet hasarsızlık indirimi kazanırsam gelecek sene %30 vereceklermiş. Ne bileyim bana fazla geldi şu an için yaptırmadım.

benim 3. 156m şu anda, yağ kelemeyi 10/40 ve en ucuz hangisini bulursam ondan ekliyorum, bakımlarda usta iyisinden koyuveriyor (genelde castrol magnatec)...
    deri koltuklar iyi oluyor, momo marka ,oldukça sportif...ama kumaş koltuklarda iyidir,
    kasko yüksek çıkıyor bende şu anki aracımı temmuzda aldımi sigortacı arkadaş bakmayalım bile demişti:)...
    birde kış mevsimini pek seven bi araç deyil, sert süspansiyondanmı bilemiyorum ama kışın bozuk yollarda felan daha çok gacırtı,tak-tuk sesler yapar...burçları-ön-arka takımı değiştirmek için felan baharı beklemek daha mantıklıdır:)....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.