Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam siz kaskoyu bayağı uyguna yaptırmışsınız bize mk2 diyemi biraz yüksek tuttular nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vet147 V kullanıcısına yanıt
    Babamın üzerine yaptırmıştım ve hasarsızlık en üst dilimdeydi :)

Şu anki 0 km aracıma maalesef AXA 3200 demişti, ERGO'ya 2000'e yaptırdım. (Mart ayında)
  • sizin kadar bilgili değilim hocam eski adını bilmiyorum :)
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Maşallah buda yüksek çıkmş inşallah zamanla hasarsızlıkla düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Maşallah buda yüksek çıkmş inşallah zamanla hasarsızlıkla düşer

Âmin diyelim. Araçlarımı hep babamin üzerine yaptırdım, çünkü model yılları pek yeni olmadıgı icin kaskolar yüksek çıkıyordu. Ancak "babam sağolsun" hasarsizlik tavan, yas da meblağı dusuk tutmaya müsait :))
    Ancak son aracı 0 km alınca, artık biryerden hasarsizlik biriktirmeye başlamalıyım dedim ve başladım.

• Hayırlı olsun aracınız bende binmedim kullanmadım ama bu şekilde dolu fiyati uygun araçları seviyorum alfada bunların basinda geliyor
    arabami sattiktan sonra değerlendirmeye alacağım ilk 3 arac içinde
    hazır Alfa severler toplanmisken sorayım alfanin otomatik vites lileri sorunlumudur kronik şanzıman arızası falan varmıdır 147 - 156 yada başka hangi otomatik modelini önerirsiniz

• Hocam walla otomatiklerden hep ürkmüşümdür arıza çıkartmasından dolayı o yüzden hiç araştırmadım. Ama baktığınız araçlar gayet güzel araçlar. @by_MuKa

Bu arada yakıt sarfiyatınıda hesapladım, 30 LT lpg ile 250 KM şehir içi sakin kullanım. ( LPG yi 2.49 dan aldım TL hesabına vurarsak 0,298 TL/KM )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Hocam walla otomatiklerden hep ürkmüşümdür arıza çıkartmasından dolayı o yüzden hiç araştırmadım. Ama baktığınız araçlar gayet güzel araçlar. @by_MuKa

Bu arada yakıt sarfiyatınıda hesapladım, 30 LT lpg ile 250 KM şehir içi sakin kullanım. ( LPG yi 2.49 dan aldım TL hesabına vurarsak 0,298 TL/KM )

Keşke manuel kullanabilsem :( hem seçeneğim artacak hemde fiyat düşecek
    birtane 156 triptonic buldum ama galerici adam telefonu açmıyor takas var demiş eğer benim aracin üstüne çok istemezse ve araç sorunsuzsa almayi düşünüyorum

• @by_MuKa Hocam şayet bulursanız temizini kaçırmayın derim, aracınız imzanızdaki araç ise , tahminimce her gün iyi ki almışım diye kendi kendinize konuşacaksınızdır. Umarım sunrooflu bulursunuz.
  • Hayırlı olsun

• quote:

@by_MuKa Hocam şayet bulursanız temizini kaçırmayın derim, aracınız imzanızdaki araç ise , tahminimce her gün iyi ki almışım diye kendi kendinize konuşacaksınızdır. Umarım sunrooflu bulursunuz.

Buldugum sunrufflu ama km si yılı itibariyle ucuz geldi bana emsallerine göre kazası boyasi değişeni çok olabilir galerici ye ulaşamıyorum
    fiyati 22.750 demiş 2004 model 2.0 motor lpg li triptonic sorunu yoksa ciddi ciddi düşünüyorum
    imzamdaki araç var şuan malesef :)

edit: msji yazdıktan sonra ulastim aracın pert kaydı varmış ön sol çamurluk ve kaput değişmiş tramerde 24 bin lira görünüyormuş hasarı neyse başka araç lara bakicaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 6 Kasım 2013; 19:26:24 >
  • Hayırlı olsun.
    Yazları İzmir'e giderim.
    Alfa sayısı ortalamanın çok üzerindedir İzmir'de, servisi yaygın, kolay alınır-satılır.
  • @Nancy Ajram Çok tşk ederim.

@by_MuKa Hocam pert kayıtlı yada hasarlı araçlar bir türlü düzelmiyor. Alacağıma karşılık bir araç almıştım, hasar kayıtlıydı önden kazalıydı yani , iki ay satılasıya kadar kullandık şirkette, her yerinden ayrı ses, her yerinden ayrı gıcırtı çıkıyordu. Bir türlü toplayamadı araç. Emsallerinden 3 bin lira aşaya verdim , sorun çıkaracak kaygısı en sonunda. Bir günde satıldı ama baştan söyledim alacak kişiye durumu.
    Özellike alfa araçlarda sonradan toplama çok sıkıntı çıkartıyormuş.

İlla otomatik olmayacaksa , 1.6 TS düşünün derim.

@mllm İzmirliler değişikliği sever , alfanında kıymetini bilirler :)
  • aracınız hayırlı olsun bende 4 ay önce 156 sahibi oldum ve hergün iyiki de almışım kimseyi dinlememişim diyorum , 20-25 liraya alınabilecek araçlar arasında kral koltuğundadir kendisi , kendi koltuğu da size bunu fazlasıyla hissetirir tek kötü tarafı boş yol buldugun da sizi çok fena kışkırtır 180 200 beygir araçları geçerim havasına girer aman uymayın kazasız belasız nazardan uzak olsun
  • Çok tşkler hocam, dün otoyolda azcık gaza geldim 160 civarını gördüm çok keyifliydi :) Deneme amaçlı yaptım bu hızı normalde cruse control ile 110 civarı takılırım otobanda , acelem yok yani
  • Çok güzel araba gerçekten kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Ben bu fiyat aralığında 207 1.4 HDI almıştım. 156 çok baktım aslında baya gömlek farkı var ama tüketim olarak korkmuştum. Aşağı yukarı ne kadar yakıyor denediniz mi ?
  • denedim hocam 30 LT ile 250 km yaptım yaklaşık olarak 30 kuruş yani, dizel ile 25 kuruş civarı bir değer vardı. Ama dizel demek dert demek bence, enjeksiyonu ,turbosu, dizel pompası bunlar ikinci elde resmen bomba diye düşünüyorum :)
  • quote:

denedim hocam 30 LT ile 250 km yaptım yaklaşık olarak 30 kuruş yani, dizel ile 25 kuruş civarı bir değer vardı. Ama dizel demek dert demek bence, enjeksiyonu ,turbosu, dizel pompası bunlar ikinci elde resmen bomba diye düşünüyorum :)

Bence de benimki biraz tanıdık denk geldi işte. Uzun yol 20 şehir içi 22 kuruş falan benimki ama performans hiç yok. Sende hem konfor hem performans var kıymetini bil
  • Allah kaza bela vermesin altinizda eskisin ben hic kafamdan gecirmedim alfalari ama 159lari cok hosuma gidiyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.