Şimdi Ara

Alfa Brera Kullanan Varmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben galiba Bilkent'te bitane gördüm ama yanlış da görmüş olabilirim geceydi..

Edit: Gördüğüm GTde olabilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 13 Kasım 2006; 17:21:38 >
  • bizamanlar kullaniyodum abi biraktim ne bu sigara sorar gibi sormussun
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Ben galiba Bilkent'te bitane gördüm ama yanlış da görmüş olabilirim geceydi..

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Gt dir o bende gordum 2 tane Hatta maltepede polisler durdurmuştu onlu arkalı giderken bilkent stickeri gormuştum gt de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 13 Kasım 2006; 17:34:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Gt dir o bende gordum 2 tane Hatta maltepede polisler durdurmuştu onlu arkalı giderken bilkent stickeri gormuştum gt de.

Alıntıları Göster
    ben de gördüm ama dergide

birde kim brera ya okadar para verir anlamıyorum ben onun yerine bmw 1.30 falan alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: meganehb

birde kim brera ya okadar para verir anlamıyorum ben onun yerine bmw 1.30 falan alırım

Alıntıları Göster
    Türkiye'de Brera
  • quote:

Alıntıları Göster
    Brera önden bakınca muhteşem 1araba.Sadece yan profilden biraz cirkin Civic hb gibi geliyor bana o yuzden

Ufak motoru olsa bende almayı cok isterdim.1.9 yada 2.0 i yok galiba bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 13 Kasım 2006; 20:54:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Brera önden bakınca muhteşem 1araba.Sadece yan profilden biraz cirkin Civic hb gibi geliyor bana o yuzden

Ufak motoru olsa bende almayı cok isterdim.1.9 yada 2.0 i yok galiba bunun.

Alıntıları Göster
    ben ancak bu arabayı yolda görürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

ben ancak bu arabayı yolda görürüm

Alıntıları Göster
    Soru ''yolda gören varmı ? '' Olsaydı belki bir-iki kişi çıkabilirdi

• Vallaha Alfa cok iyidir düşünebilirdim ama birdaha tek kapı arabamı .... İllallah Geldi .. Yeter bunun yerine 159 a bakabilirim ama ona gelene kadar 520d var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Vallaha Alfa cok iyidir düşünebilirdim ama birdaha tek kapı arabamı .... İllallah Geldi .. Yeter bunun yerine 159 a bakabilirim ama ona gelene kadar 520d var
    Carbon da bol bol limitlerini zorlamaya çalışıyorum vakit buldukça

dergide ve net üzerindeki yazılara baktığımda klasmanının en ağır arabası

4x4 çekiş sistemi sayesinde yolda tutunmayı başarıyor ama 1820 KG ağırlığı var

bu da esnekliği konusunda kaybettiğini gösteriyor...!!!

rakipleri 130i - SLK 320 kompresör hatta 350Z çok daha keyifli olacağı kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Carbon da bol bol limitlerini zorlamaya çalışıyorum vakit buldukça

dergide ve net üzerindeki yazılara baktığımda klasmanının en ağır arabası

4x4 çekiş sistemi sayesinde yolda tutunmayı başarıyor ama 1820 KG ağırlığı var

bu da esnekliği konusunda kaybettiğini gösteriyor...!!!

rakipleri 130i - SLK 320 kompresör hatta 350Z çok daha keyifli olacağı kesin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bilmem inanırmısınız ama ben kullandım yazları gümrükte gemiden otomobil yükleme ve boşaltma işinde çalışıyorum ve geçen yaz bursada biri için 1 adet gelmişti gerçi benim dışında 2 kişi daha kullanmıştı...Kullanımının nasıl olduğunu pek anlatamıcam çünkü orada indirilen ve yüklenen araçları belli kullanım şartları için kullanabiliyorsunuz...Yani aracı test etme gibi bi şansınız yok ama baya seri olduğunu söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brada -- 13 Kasım 2006; 22:42:20 >

• quote:

Alıntıları Göster
    brera nereee 130 neree...benim gözümde 130 la clio RS nin hiçbir farkı yok..ferrariyi niye alıyorlarsa brera gibi otomobilleride o yüzden alıyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

• quote:

Orijinalden alıntı: kommodor

brera nereee 130 neree...benim gözümde 130 la clio RS nin hiçbir farkı yok..ferrariyi niye alıyorlarsa brera gibi otomobilleride o yüzden alıyorlar
    quote:

Alıntıları Göster
    yalnız resimlere bakarmısınız
    araba kişniyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: kommodor

quote:

Alıntıları Göster
    Ben içine bindim olur mu?

Gerçekten şiir gibi araba, o arabayı sürdüğümü düşünmek istemiyorum. Deli gibi basar her halde insan. Yoldan çıkarır arkadaşlar bu araba bizi. Boş verelim en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

yalnız resimlere bakarmısınız
    araba kişniyor resmen

Alıntıları Göster
    bir alfa 147 sürücüsü olarak bu alfa brea denen arabayı çok gereksiz buluyorum önü ayrı arkası ayrı telden çalıyor gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cemy32tr

bir alfa 147 sürücüsü olarak bu alfa brea denen arabayı çok gereksiz buluyorum önü ayrı arkası ayrı telden çalıyor gibi geliyor

Alıntıları Göster
    araba daha turkıyeye gelmedı italyadanmı gemıden ındırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LirikaL

Alıntıları Göster
    Kanal D deki Sağır Oda dizisini izleyen var mı? Orada Girayhan Kırımlı'nın kullandığı araç ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LirikaL

Alıntıları Göster
    autoshowda bindim.. 3.2 v6sına
  • quote:

Orijinalden alıntı: alysentr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

Ben cilikka'nın telaşına binemedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.