Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 2005 Lpg Tavsiye Yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 156 TS DİSTİNCE 2005 ALFA ROMEO ya lpg taktırmak istiyorum
    zavolli ( 1300 ytl ) dusunmustum ama romana (1500 ytl ) yu onerdiler
    ilaveten teleflexi ( 2350 ytl ) takarsan daha iyi olur dediler cok pahalı ama
    8 buji var manifolttan nasıl gircekler alfadaki monifoltlar tam olarak anlatamasamda otomatik mi oyle bisey sanırım motor ısısını yukseltmesi supaplara pistonlara zara verirmi etreftada kimseyi bulamadım lpg li alfa sorun cıkartıyomu benzin parasındna kurtulalım derken baska yerden basımız ağrımasın pahalı parcaları cunku
    bana bu konuda bilgi verirseniz cok sevinicem

• BRC yi hiç düşündünüz mü? türkiye'nin en kaliteli ve en köklü markasıdır. pişman olmazsınız.

iyi günler
  • BRC DE OLABİLİR HANGİ SİSTEMİ TAKARSAM TAKAYIM SORUN CIKARTIRMIU CUNKU ETRAFTA HİC LPGLİ ALFA GORMEDİM
  • bujinin çift olması bişey değiştirmez.Senin motorun 2000 se değişken emme manifoltludur .bunu lpg ye herhangi bir zararı yoktur olsa vectra2.0 golf 1.6 8v astra 1.6 16v vb.ye takmak problem olurdu.fakat benim yanımda müşterimizde alfa156 2.0 vardı yanımda maslaktaki gittiği 'ünlüymüş' telefon etti banada dinletti adam tavsiye etmiyorum dedi fakat bana pek mantıklı gaelmedi.
  • Sayın :izmirli3560

www.safakotogaz.com

sitesinde montaj resimleri içerisinde araçınızın aynısını göreceksiniz.

Alfa araçlar ve sahipleri genel olarak çok hassas ama hiç sorunlu bir alfaya rastlamadım.

Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli3560

156 TS DİSTİNCE 2005 ALFA ROMEO ya lpg taktırmak istiyorum
    zavolli ( 1300 ytl ) dusunmustum ama romana (1500 ytl ) yu onerdiler
    ilaveten teleflexi ( 2350 ytl ) takarsan daha iyi olur dediler cok pahalı ama
    8 buji var manifolttan nasıl gircekler alfadaki monifoltlar tam olarak anlatamasamda otomatik mi oyle bisey sanırım motor ısısını yukseltmesi supaplara pistonlara zara verirmi etreftada kimseyi bulamadım lpg li alfa sorun cıkartıyomu benzin parasındna kurtulalım derken baska yerden basımız ağrımasın pahalı parcaları cunku
    bana bu konuda bilgi verirseniz cok sevinicem

• istersen birde şu linke bak www.siralilpg.com
  • arkadaşim aracına gönül rahatlıgı ile atiker sıstem taktıra bilirsin..
    atikerin kendi sitesinde alfa dönüşüm resimleri mevcuttur saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan -- 24 Mart 2008; 21:19:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Peugeot 206+ 1.4 Hdi Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili izmirli 3560 alfa remeo aracına zavoli rahatlıkla takabilirsin ama taktığın yer önemli mutlaka
  • İzmirli,

Kuşadasından bir arkadaşım üzerinde Zavoli marka tüp takılı Alfa 156 aldı. Çok aşırı memnun. Sana özel mesajla arkadaşın ismini ve cebini atıyorum. En güzel bilgiyi ondan alırsın.

Slmlr
  • Artık beklediğin hata....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.