arkadaşlar öncelikle merhaba.2006 model Alfa Romeo 156 t.spark aldık sizce pişman olur muyuz?Araba 1600 cc turbolu ,hava yastıkları, xenon far ,sis farı ,alaşımlı jant, otomatik cam ,elektronik klima ,far sensörü sunroof, deri koltuk ,abs, ebd, yol bilgisayarı, hız sabitleyici var arabada 25.000tl fiyat sizce nasıl?
öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kulllanın. Arabayı zaten almışsınız pişman olucak olsanız nolur ki yanlız 1,6 cc turbo motor varmıydı bence yok
çok güzel bir araba almışsınız iyi bakarsanız eğer parasının hakkını çok iyi şekilde verir o fiyata o araba gerçekten çok uygun
çok zevk vericektir her direksiyonuna oturduğunuzda alfa gerçekten bir başka
evet arkadaşımın dediği gibi direksiyonda çok zevk alıyorsun yani 1600 cc olmasına rağmen gaz pedalına bastıkca hakkını vererek gidiyor.Almayı düşünen biri filan varsa kısaca bahsedim: + ları araba gerçek çok konforlu full ayarlana bilir deri koltuk raaht kullanışlı konsol yani herşey kolay şekilde yerleştirilmiş filan.. yani bu şekilde güzel - leri kabin çok engin yani arab içerden basık oturduğum zaman başım tavana çarpabiliyor(boy 1.96 fakat bi önceki arabamız 2000 opel vectraydı onda böyle bi sorun olmuyordu) idğer bi eksisi arabanın yakıt tüketimi motor hacmine göre çok fazla şehir içi ortalama 10 lt ama aldığımız kişi tüp taktırdığı içni pek sorun olmuyor diğer bi eksisi arabanın arka kısma pek güven wermiyor araçtaki motor bence çok güzel 235 km/h civarı gider we bu arabayla uzun yolda insan ister istemez gaza basar fakat bana arka kısmından dolayı virajlarda savrulur gibi geliyor sanki arakada taraf boş çok hafif gibi yan, dıştan görünüş öyle bunalrın dışında - sini görmedim bence meraklıalrı içni alınması gerek bi araç.
hayırlı olsun araç turbolu değil yanlız
merhaba,
bu aracın motoru atmosferiktir.. diğer bir ifade ile turbo yoktur sizi sanırım TS harfleri yanıltmış olmalı bu harflerin anlamı Twin Spark yani her silindir başına farklı özellikleri olan birer adetten 2 adet buji toplamda 8 adet bujisi olan bir araç.2 adet buji konmasının sebebi peşpeşe ateşlenen bujiler ile yanmanın veriminin artırılmasının amaçlanması ve bu sonuçla daha düşük bir tüketim elde edilmesidir. fakat bu araç piyasaya çıktığı zamana göre oldukça etkili.. 1.6 motorla elde edilen 120 hp bugün bile çok iyi bir değer.
hayırlı olsun
meteg bilgi paylaşımın için çok teşekkürler.Bu bilgiyi öğrendiğim çok iyi oldu.
bencede hayırlı olsun süper zevk veren bir araç bizdede 2000 modeli var ama kasa farkı yk sneinki ile araba müthiç 156 HP gücünde gitmem demiyoda ben konfor bulmadım neden ön tarafa tmm biraz rahat güzelde arka taraf kutu gibi pek hoşuma gitmedi bilmiyorum herkez iyi diyor neden oldunu merak ediyorum acaba önceki arabam mercedes s320 oldugundan olabilir mii??
he birde arkdaşalar bu arabyı alırken bana dendiki neo markamı ne lpg varmış sıralı 2500 ytl dendi ondan biraz yüksek aldım doğrumu varmı böle birşeyy?
arkadaşlar,
kendime ait olacak ilk arabamı almayı düşünüyorum bu aralar. Bütçeye uygun ve hem iç hem dış görünüş olarak beğendiğim bir araba Alfa 156. Aracı henüz kullanmadım fakat internetteki yorumları çok okudum. araç hakkında olumlu ve olumsuz eleştiriler oldukça çok. Aracın yol tutuşu ve motor gücü konusunda pek bir şüphem yok fakat aracın sürekli arıza çıkarabilecek olması konusunda bir yorumunuz varmı? yani tabiki her araç kötü kullanıldığında arıza çıkarır ama bu aracın özellikle kronik sorunları varmı? bilen varsa lütfen bilgi verirmisiniz?
Alfa ıyıdır.Tek problemı benım gozumde parcalarının pahallı olması ve yakıt olarak cimri olamayısı bunun dısında tasarım olarak begendım araclar . Almıssınız zaten artık dicek tek sey Allah kaza bela vermesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme