Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 1.9 Dizel 2008 Model / Mitsubishi Lancer 2011 Model 1.8 CVT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki aracı genel olarak karşılaşıtırır mısınız? Alfa kalite olarak tabii ki sollar ancak diğer tüm şartları(yakıt,piyasa vs.) da karşılaştırırsanız sevinirim.

• Nasipse elimdeki aracı satıp Alfa 159 JTDM almayı düşünüyorum ben de, hastasıyım aracın o derece.

Mitsubishi Lancer da düşündüm bir ara, o da çok hoş bir araç, bak yine kararsız kaldım yahu.

Gerçi bu iki araç tam olarak kıyaslanamaz biraz farklı türde araçlar ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 20 Ağustos 2015; 8:21:18 >
  • Alfa Romeo 159 JTDM derim hocam. Siyah renk kırmızı der döşeme italyan yani
  • 159 tabiki.. Mitsubishi de neymiş evo olsa neysede standart bi lancer işte..
  • yalnız yakıt falan sıkıntı sanırım bu araçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

yalnız yakıt falan sıkıntı sanırım bu araçta

Araç biraz ağır, çift debriyaj otomatik şanzıman var, yakıtı normal dizellere göre biraz yüksektir ama 2 hane göreceğini hiç sanmıyorum.
  • 159 akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

yalnız yakıt falan sıkıntı sanırım bu araçta

Araç biraz ağır, çift debriyaj otomatik şanzıman var, yakıtı normal dizellere göre biraz yüksektir ama 2 hane göreceğini hiç sanmıyorum.

1350 kg ağırlık 1.9 dizel motor ve sanzuman çift debriyaj değil aisin cvt sanzuman var. Yakit s.ici 9-10 s.dışı 5-6 civaridir.

• 159 sadece duruşuyla bile bir adım öne fırlıyor. Daha bir oturaklı daha bir albenili sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

1350 kg ağırlık 1.9 dizel motor ve sanzuman çift debriyaj değil aisin cvt sanzuman var. Yakit s.ici 9-10 s.dışı 5-6 civaridir.

CVT değil, Q Tronic şanzıman var, 6 ileri çift debriyajlı hocam.
  • Peki ikisinin şanzimanini karsilastirir misiniz? arti ve eksi yonleri nelerdir?

• 159 tabii ki.
  • 159 D sınfı, lancer C sınıfı bir araç. ama bence 159 başa bela bir araç olmaya aday. parçalarını değiştirirken öpülürsünüz. iki aracı da zor satarsınız. en mutlu gününüz aldığınız gün olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.