Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 1.9 JTD Manual

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADASLAR BAŞLIKTAKİ ARACIN MANUAL VERSİYONUNDA YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ [HİLL-HOLDER] OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR ARKADAŞIM VAR , KULLANANLAR VEYA BİLENLER VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.

NOT : 2007 MODEL 1.9 JTD Progression MANUAL

• quote:

Orijinalden alıntı: StunzOver

EVET ARKADASLAR BAŞLIKTAKİ ARACIN MANUAL VERSİYONUNDA YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ [HİLL-HOLDER] OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR ARKADAŞIM VAR , KULLANANLAR VEYA BİLENLER VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.

valla sadece arkadaşınız değil internetteki nerdeyse bütün ilanlarda hill holder olduğu belirtilmiş hepsinin birden yalan söylüceğini düşünmüyorum açıkcası :) yani vardır
  • bende var diye biliyorum
  • UP
  • Bir Alfa Bayisine sorsanız?
  • Ona bakarsanız benim 2008 stylance cordobada da esp var ben alırken tüm ilanlarda esp işaretliydi.Garipliğe bakınki geçen gün aracım göt attı zor toparladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

EVET ARKADASLAR BAŞLIKTAKİ ARACIN MANUAL VERSİYONUNDA YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ [HİLL-HOLDER] OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR ARKADAŞIM VAR , KULLANANLAR VEYA BİLENLER VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.

valla sadece arkadaşınız değil internetteki nerdeyse bütün ilanlarda hill holder olduğu belirtilmiş hepsinin birden yalan söylüceğini düşünmüyorum açıkcası :) yani vardır

Baktığınız ilanların Progression paket olduğuna emin misiniz? Siz dictinctive paketlere bakmışsınızdır 159 kullanıcısı olarak progressionlarda yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Orijinalden alıntı: AnilUnal

quote:

Baktığınız ilanların Progression paket olduğuna emin misiniz? Siz dictinctive paketlere bakmışsınızdır 159 kullanıcısı olarak progressionlarda yok diye biliyorum.

disctintive paketlere bakmıştım sadece haklısınız progression paketler hakkında hiç bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.