EVET ARKADASLAR BAŞLIKTAKİ ARACIN MANUAL VERSİYONUNDA YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ [HİLL-HOLDER] OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR ARKADAŞIM VAR , KULLANANLAR VEYA BİLENLER VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
EVET ARKADASLAR BAŞLIKTAKİ ARACIN MANUAL VERSİYONUNDA YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ [HİLL-HOLDER] OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR ARKADAŞIM VAR , KULLANANLAR VEYA BİLENLER VARSA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
NOT : 2007 MODEL 1.9 JTD Progression MANUAL
valla sadece arkadaşınız değil internetteki nerdeyse bütün ilanlarda hill holder olduğu belirtilmiş hepsinin birden yalan söylüceğini düşünmüyorum açıkcası :) yani vardır
bende var diye biliyorum
UP
Bir Alfa Bayisine sorsanız?
Ona bakarsanız benim 2008 stylance cordobada da esp var ben alırken tüm ilanlarda esp işaretliydi.Garipliğe bakınki geçen gün aracım göt attı zor toparladım
quote:
Orijinalden alıntı: AnilUnal
quote:
Orijinalden alıntı: StunzOver
valla sadece arkadaşınız değil internetteki nerdeyse bütün ilanlarda hill holder olduğu belirtilmiş hepsinin birden yalan söylüceğini düşünmüyorum açıkcası :) yani vardır
Baktığınız ilanların Progression paket olduğuna emin misiniz? Siz dictinctive paketlere bakmışsınızdır 159 kullanıcısı olarak progressionlarda yok diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: harunresitz
quote:
Orijinalden alıntı: AnilUnal
quote:
Orijinalden alıntı: StunzOver
Baktığınız ilanların Progression paket olduğuna emin misiniz? Siz dictinctive paketlere bakmışsınızdır 159 kullanıcısı olarak progressionlarda yok diye biliyorum.
disctintive paketlere bakmıştım sadece haklısınız progression paketler hakkında hiç bilgim yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme