Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 1.9jtd M hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Donanım Haber Kullanıcıları 2013 model Audi A4 2.0tdi 177ps multi aracımı sattım ve daha makul bir araç düşünüyorum ilk Gözüme takılan dizel otomatik ve güçlü oluşuyla 159 oldu dışı içi gerçekten çok hoşuma gidiyor ancak çevremde daha önceden hiç kullanan olmadı ve kullanma imkanımda olmadı aracın performansı racechip ile iyileştirilse audiden sonra tatmin eder mi benim için önemli olan şanzıman ve motor olarak sorun çıkarmaması ve uzun yolda yüksek süratlerde uzun mesafeler seyiredebilmesi şehirlerarası yolculuğum çok oluyor sizin önerileriniz nelerdir özellikle Alfa kullanıcılarının fikirleri benim için değerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehirlerarası yolculukta Alfa ile çok rahat edersiniz, bozuk yol arabası değil zaten spor sayılır, otobanlarda süzülür gider.

Chip uygulaması ile 180 185HP'ye kadar çıkıyor 159 JTDM'ler, Audiden sonra hantal gelmez bence size.

Alfa Romeo 159 JTD'lerin mümkünse 2007 ve hatta 2008 ve üzeri modelleri alabilirseniz daha sorunsuz olur sizin için.
  • 2007 model 159 jtdm sahibiydim. Ayni zamanda a6 2.0 tdi kullandim. A6 dan daha iyi ivmeleniyor ve daha iyi yol tutuyor diyebilirim. Daha iyi ivmelenmesinin sebebini a6 dan daha hafif olmasina bagliyorum. Yol tutusu konusunda ise 159 zaten lider. Youtube da bol miktarda bu konuda video bulabilirsiniz. A4 kullanmadigim icin yorum yapamayacagim.

• Temizini bulmak çok zor. Temiz olanlarınada çok para istiyorlar.

• Hizlanmasini bilemem o motoru surmedim ama audilerde bulundum sunu diyebilirim daha iyi yol tutacagi daha iyi yolda gidecegi %100

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Temizini bulmak çok zor. Temiz olanlarınada çok para istiyorlar.

Hocam o kaliteye karsi bence cok ucuz satiliyor. 2009-2010model dolu bir 159 70bin altina alabiliyorsunuz daha ne olsun.

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tabi.

• Teknik verilere baktığımız zaman a4 ışıklarda yanda araba bırakmıyor rampa yukarı yeter ki gaza dokun Performansı yüksek bir araç alt yapısını inceledim ön takım olarak aynı arka bağlantıları farklı ancak italyan bir araç ve F1 pilotlarının katkısı var Fazlasıyla titizim aldığım araç ne kadar temiz olursa olsun a dan z ye elden geçirmeyi planlıyorum zaten şekil donanım olarak bayılıyorum zaten race chip K&N hava filtresi bi de motor partikül temizliği sonra detaylı bir kuaför ve multimedya sistemi tamamdır diye düşünüyorum şuan araştırıyorum teşekkür ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.