Şimdi Ara

ALFA ROMEO GİULİETTA mı LANCİA DELTA MI ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Orijinalden alıntı: Math.

Lancia Delta çok tipsiz ve ikinci eli neredeyse yok sonuçta ömürlük binmiyorsunuz 50 ye aldığın arabayı 20 ye satmak istemezsin(örnek verdim)
    Benim tercihim 170 lik alfa dan yana

37 ye aldığımda Delta'yı 11 ay sonra 42 ye sattım.Tip konusu görecelidir, konuyu açan beğenmiş ki düşünüyor.Delta'dan sahibinden de 500 tane yok 60-70 tane var.Değerinde satarsanız tak diye giden bir modeldir.Zaten kollayan bir kesim var piyasasını.Sadece değerinde satmak gerek.45 bin olan araca 48 isterseniz satamazsınız.Bu aracın ikinci elinin kötülüğünden değil, satan kişinin sazan beklemesinden dolayıdır.Ben değerinde Megane ve Golf'ü 20-25 günde satamayan gördüm, kendi aracımı satarken 3 alıcısı hazırdı.Saçma anlayışlar var bu forumda ve aşamıyor forum bunu.

Yukarıda da yazdım zaten 5 yıl gibi bir kullanım süresi var.Diğerleri ne kaybederse Delta'da onu kaybeder nokta.Yok 50 ye aldım 20 ye satarım falan ( örnekte olsa ) bunlar çok saçma yaklaşımlar.Bravo'dan bahsediyor olsak evet satılmıyor ama Delta öyle değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-lancia-delta-1.4-turbo-120-hp-turbojet-89344157/detay#
    Bu ilan 7 hazirandan beri 35.000 bin tl ye satılamamış.

Not:İlan tarihi en eski olanı yaptım.

• quote:

quote:

quote:

Lancia Delta çok tipsiz ve ikinci eli neredeyse yok sonuçta ömürlük binmiyorsunuz 50 ye aldığın arabayı 20 ye satmak istemezsin(örnek verdim)

37 ye aldığımda Delta'yı 11 ay sonra 42 ye sattım.Tip konusu görecelidir, konuyu açan beğenmiş ki düşünüyor.Delta'dan sahibinden de 500 tane yok 60-70 tane var.Değerinde satarsanız tak diye giden bir modeldir.Zaten kollayan bir kesim var piyasasını.Sadece değerinde satmak gerek.45 bin olan araca 48 isterseniz satamazsınız.Bu aracın ikinci elinin kötülüğünden değil, satan kişinin sazan beklemesinden dolayıdır.Ben değerinde Megane ve Golf'ü 20-25 günde satamayan gördüm, kendi aracımı satarken 3 alıcısı hazırdı.Saçma anlayışlar var bu forumda ve aşamıyor forum bunu.

Yukarıda da yazdım zaten 5 yıl gibi bir kullanım süresi var.Diğerleri ne kaybederse Delta'da onu kaybeder nokta.Yok 50 ye aldım 20 ye satarım falan ( örnekte olsa ) bunlar çok saçma yaklaşımlar.Bravo'dan bahsediyor olsak evet satılmıyor ama Delta öyle değil.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-lancia-delta-1.4-turbo-120-hp-turbojet-89344157/detay#

Bu mu savunmanız :).1 yıldır duranda var o zaman onu koyayım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-dizel-otomatik-cam-tavan-teknoloji-paketli-93201668/detay#

Bu da 1 yıldır duran Golf;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-wv-golf-1.4-ts_i-highline-7-ileri-dsg-6000-km-de-102063976/detay#

Mantıklı savunmanız varsa buyurun.Aracın ikinci eli son derece iyidir.Ben Bağcılardaki bir Delta'nın 5-6 ay durduğunu gördüm ( hep takip ettim ).Araca 51 istiyorlardır ( çizik boya v.b yok diye ) ederi maksimum 45-46 falandı.Satamadılar en sonunda gittim bu aracı bu fiyata asla satamazsınız dedim ( Delta ile gittim ) muhabbet falan da ettik.Astra'mı da hemen yanındaki galeriden aldım zaten.Benim Delta 42 civarına satılacak bu araca bu fiyat çok uçuk dedim muhabbet sırasında.1-2 hafta falan geçmedi aynı aracı 46.500 e gördüm, 2-3 gün geçmeden satıldı .

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-dizel-otomatik-cam-tavan-teknoloji-paketli-93201668/detay#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-wv-golf-1.4-ts_i-highline-7-ileri-dsg-6000-km-de-102063976/detay#

Mantıklı savunmanız varsa buyurun.Aracın ikinci eli son derece iyidir.Ben Bağcılardaki bir Delta'nın 5-6 ay durduğunu gördüm ( hep takip ettim ).Araca 51 istiyorlardır ( çizik boya v.b yok diye ) ederi maksimum 45-46 falandı.Satamadılar en sonunda gittim bu aracı bu fiyata asla satamazsınız dedim ( Delta ile gittim ) muhabbet falan da ettik.Astra'mı da hemen yanındaki galeriden aldım zaten.Benim Delta 42 civarına satılacak bu araca bu fiyat çok uçuk dedim muhabbet sırasında.1-2 hafta falan geçmedi aynı aracı 46.500 e gördüm, 2-3 gün geçmeden satıldı .

Senin gösterdiklerin fiyatı çok yüksek
    Benim gösterdiğimin fiyatı normal seviyede

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin gösterdiklerin fiyatı çok yüksek
    Benim gösterdiğimin fiyatı normal seviyede

İyi de sizin gösterdiğiniz benzinli, zaten çok az satılmış, sıkışık trafikte 10 litreden fazla yakan, manuel bir performans aracı.Fabrika verisi bile yanlış hatırlamıyorsam 9 litre ki o değeri çok çok dikkatli bir kullanımda yakalarsınız şehir içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: murat2580

Arkadaşlar üstadlar merhaba benim şu an kullandığım aracım kia cerato 2010 otomatik benzin+lpg li aracı değiştirmek istiyorum.Şu an için aklıma en yaktın olan araçlar giuletta ve delta benzinli veya dizel çok fark etmiyor senede toplam 5000 km yapmıyorum bile ve araç alındıktan sonra yaklaşık 5 sene kadar değiştirilmeyecek.Beğenerek aldığımız için forumda yazılanları okudum ve iki araçta kullananlar memnun tavsiye ediliyor.Sizlerinde fikrini almak istedim elimdeki aracı 30000 civarına verip fark vererek bu iki araçtan birini almak istiyorum tavsiyeleriniz nedir öğrenebilirmiyim ?

---Giulietta dizel düşük hp li bu yüzden en son tercihim gibi duruyor
    ---Giulietta 1.4 170hp olabilir 2. seçeneğim
    ---Delta 1.6 dizel ilk tercihim
    ---Delta 1.6 150 hp3 tercihim

sizlerin önerisi nedir acaba ?

az yol yapacaksın o yüzden , guilietta 1.4 170 hp mantıklı.

• Malesef bizim insanımızda çok satan aracın ikinci eli kesin iyi az satan aracın ikinci eli kesin kötüdür gibi bir algı var.Bana göre bu algı yanlış.Çünkü çok satan aracın ikinci elde zibil gibi ilanı var.Bu sayıya göre alıcısı da var ama eğer aracınız da değişen darbe veya bunun gibi dezavantajlı bir durum varsa piyasada alternatifiniz bol olduğu için şansınız ciddi şekilde düşer.Lancıa gibi bir aracın sıfırı az satıldığı için ikinci elde ilanları da az olacağı için ikinci elde ilanları fazla olan çok satan araca göre satılma şansı daha fazla.Sahibindene astra diye girdiğinde 2-3000 ilan çıkıyorsa lancıa diye girdiğinde 60 tane ilan çıkıyor diyelim hangisinin satılma şansı daha yüksek olur sizce?Ben bu söylediğimi bizzat birçok defa kendim şahit oldum.Bu zamana kadar en zor sattığım hatta tek zarar ettiğim araç renault broadwaydı.Araç 98 model lpg li yeni kasa temiz olmasına rağmen 1 ay araba pazarında dolaşıp 1,5-2 ay gibi bir zamanda 1000 tl zararla sattım.Halbuki sorsan en iyi piyasası olan araç broadway.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 30 Temmuz 2013; 14:42:15 >

• Giu 170 hp gerçekten çok iyi.senede 5 bin km yapacaksan hele.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, 147'mi bi tanıdığa satacaktım ancak son anda kafası sehir efsanelerine takıldığı icin caydı, bende kızdım, sahibindene koydum, ilan aktif olduktan uç saat sonra noterdeydim. Öyle ölü bir fiyat da degil, cayan tanıdığa verdigim fiyatın 1000 tl üstüne sattım. Dediğin gibi, önemli olan degerinde fiyat vermek ve arabanın düzgün olması..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilginiz olsun, bu mesaj bana dun aksam geldi. "Alfa Romeo Giulietta'larda 2.20 € Kuru'ndan yararlanmak icin son 3 gun. Enriko Aliberti Showroom'una gelin, bu firsati kacirmayin. Tel:(0232) 435 71 00"

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Bilginiz olsun, bu mesaj bana dun aksam geldi. "Alfa Romeo Giulietta'larda 2.20 € Kuru'ndan yararlanmak icin son 3 gun. Enriko Aliberti Showroom'una gelin, bu firsati kacirmayin. Tel:(0232) 435 71 00"

Bazılarına da giu için 10 bin indirim fırsatı olarak mesaj gitmiş. Yani liste fiyatı üzerinden 10k indirim alabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Bilginiz olsun, bu mesaj bana dun aksam geldi. "Alfa Romeo Giulietta'larda 2.20 € Kuru'ndan yararlanmak icin son 3 gun. Enriko Aliberti Showroom'una gelin, bu firsati kacirmayin. Tel:(0232) 435 71 00"

Bazılarına da giu için 10 bin indirim fırsatı olarak mesaj gitmiş. Yani liste fiyatı üzerinden 10k indirim alabiliyor muyuz?

O mesaj Şirvan abiye gitmiş. İstanbul'daki bayiiden. Sanırım bayiden bayiye degisiklik gösteriyor bu kampanya. İzmir'deki de Euro'da kuru 2.20'de sabitlemis.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Malesef bizim insanımızda çok satan aracın ikinci eli kesin iyi az satan aracın ikinci eli kesin kötüdür gibi bir algı var.Bana göre bu algı yanlış.Çünkü çok satan aracın ikinci elde zibil gibi ilanı var.Bu sayıya göre alıcısı da var ama eğer aracınız da değişen darbe veya bunun gibi dezavantajlı bir durum varsa piyasada alternatifiniz bol olduğu için şansınız ciddi şekilde düşer.Lancıa gibi bir aracın sıfırı az satıldığı için ikinci elde ilanları da az olacağı için ikinci elde ilanları fazla olan çok satan araca göre satılma şansı daha fazla.Sahibindene astra diye girdiğinde 2-3000 ilan çıkıyorsa lancıa diye girdiğinde 60 tane ilan çıkıyor diyelim hangisinin satılma şansı daha yüksek olur sizce?Ben bu söylediğimi bizzat birçok defa kendim şahit oldum.Bu zamana kadar en zor sattığım hatta tek zarar ettiğim araç renault broadwaydı.Araç 98 model lpg li yeni kasa temiz olmasına rağmen 1 ay araba pazarında dolaşıp 1,5-2 ay gibi bir zamanda 1000 tl zararla sattım.Halbuki sorsan en iyi piyasası olan araç broadway.

Evet hocam.İşte bende aynen bunu söylüyorum her zaman.Adam Golf çabuk satılır diyor bir giriyorum 34982943 tane Golf ilanı var.Hangi biri çabuk satılacak Allah aşkına?Ayrıca ikinci el biraz da şans işidir yani.En sorunlu denilen modellerin çabucak satıldığını, en sorunsuz ve tutulan modellerin de çok uzun süre satılamadığını bizzat görmüş biriyim bende.Ama gel de anlat bu foruma :).Benim en gıcık olduğum şey ise içine bile oturmadıkları, kullanmadıkları, hakkında doğru dürüst fikirleri olmayan araçlar ile ilgili ahkam kesmeleri.Delta'da buna çok müsait bir araç ve sallayıp duruyorlar forumda ne yazıkki..

• quote:

Hocam, 147'mi bi tanıdığa satacaktım ancak son anda kafası sehir efsanelerine takıldığı icin caydı, bende kızdım, sahibindene koydum, ilan aktif olduktan uç saat sonra noterdeydim. Öyle ölü bir fiyat da degil, cayan tanıdığa verdigim fiyatın 1000 tl üstüne sattım. Dediğin gibi, önemli olan degerinde fiyat vermek ve arabanın düzgün olması..

Evet aynen öyle hocam.50 bin eden araca 55 istersen satamazsın, sonra ' ilan çok uzun süredir duruyor ikinci eli kötü ' muhabbeti oluyor.Şehir efsanesi olsa da bunlar insanımız bilinçsiz olduğundan etkili oluyor..
  • alfa 170 lik + tüp
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    @shadowgeist

Şu iki aracın adı geçince aklıma direk siz geliyorsunuz Buraya yazdığınız yazıda da sonuna kadar haklısınız.
  • eyw sağolasın dostum
  • Delta bildigim ucube bir arac

Ben olsam jultet alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Delta bildigim ucube bir arac

Ben olsam jultet alirdim

Tasarım,malzeme kalitesi diyorsan jetta yı tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 30 Temmuz 2013; 21:11:27 >
  • quote:

Ben olsam jultet alirdim

Teyzemin lafıdır.Ucube gibi araban var derdi .Ama kendisinin ne müzikle, ne sporla, ne sanatsal herhangi bir etkinlikle alakası olmadığından anlayışla karşılardım.
  • quote:

quote:

Ben olsam jultet alirdim

Teyzemin lafıdır.Ucube gibi araban var derdi .Ama kendisinin ne müzikle, ne sporla, ne sanatsal herhangi bir etkinlikle alakası olmadığından anlayışla karşılardım.

Bende hicbiriyle ugrasmiyorum muzik sanat v.s

Ama allah 2 tane goz vermis gorebiliyorum

Lancia delta bildigin ucube

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.