Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs BMW 1 serisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidin kullanın, eğer anlamıyorsanız dünya üzerinde yapılmış tüm testleri inceleyin. Cevabınızı alırsınız zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her turlu BMW döşe bakkk döşeeeeee

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Güncel BMW direksiyonlarını ben de beğenmiyorum fakat Guilietta nın tutarsız ve hiç bir geri bildirimi olmayan elektrikli direksiyonun da hiç bir övülecek yanı yok. Belki çok sert olması hoşunuza gitmiştir fakat bir 156 nın veya 159 un direksiyonuyla kıyaslanamaz bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Güncel BMW direksiyonlarını ben de beğenmiyorum fakat Guilietta nın tutarsız ve hiç bir geri bildirimi olmayan elektrikli direksiyonun da hiç bir övülecek yanı yok. Belki çok sert olması hoşunuza gitmiştir fakat bir 156 nın veya 159 un direksiyonuyla kıyaslanamaz bile.

Yok yok ben Bmw ninkini ovdum . Giu nin direksiyon hissi ve tasarimi hosuma gitmedi benim de .

2. El olacaksa makyajsiz 1.18 i 2012 alinir bana gore .

• quote:

Gidin kullanın, eğer anlamıyorsanız dünya üzerinde yapılmış tüm testleri inceleyin. Cevabınızı alırsınız zaten.

araç arkadaşımda var.116i nin yeni kasası da bir diğer arkadaşımda.
    giu gibi yol tutan önden çekişli bir araç görmedim ben.Direksiyonu da şasisi de kelimenin tam anlamıyla bir alfa o aracın.
    bmw arkadan itişli zaten onun sürüş dinamiklerini övmüştüm.
    aklı başında hiç bir insan alman diye bmw ye 30 bin tl üst para vermez.
    giunun dengi 118i dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

araç arkadaşımda var.116i nin yeni kasası da bir diğer arkadaşımda.
    giu gibi yol tutan önden çekişli bir araç görmedim ben.Direksiyonu da şasisi de kelimenin tam anlamıyla bir alfa o aracın.
    bmw arkadan itişli zaten onun sürüş dinamiklerini övmüştüm.
    aklı başında hiç bir insan alman diye bmw ye 30 bin tl üst para vermez.
    giunun dengi 118i dir.

Mesele burda Alman olması değil zaten. Tekrar ediyorum eğer sadece düz yolda hızlanma ise beklenti Guilietta yı öneririm fakat ne zaman bir viraja girerseniz o zaman anlıyorsunuz tatsız bir otomobil olduğunu. Direksiyon hissiz olduğu gibi şasiden de bir geri bildirim alamıyorsunuz. Otomobil ne durumda ne kadar açıldı şasi size hiç bir bildirim yapmıyor. Yol tutuşuna laf etmiyorum başarılı.

Tasarım derseniz ne kadar övsek az Guilietta yı bu konuda.

• Arkadan itişin keyfi paha biçilemez bence :) 1.16 alınır yazılım yapılır keyifle binilir.
  • açıkçası o aracın viraja nasıl girdiğini ve çıktığını bildiğim için dediğim gibi sözlerimin sonuna kadar arkasındayım.zaten internette giulietta yol tutuş diye arama yaparsanız bahsettiğiniz mecmuaların da giu yu bu konuda övdüğünü göreceksinizdir.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Dikkatinizi çekerim yukarıda da belirttim Guilietta nın yol tutuşu gayet başarılı. Ben otomobilin keyifsiz olduğunu söylüyorum. Top gear vesaire istediğiniz program veya derginin Guilietta testlerini inceleyin.

İki defa uzun süre geçirdim Guilietta yla ve üzerine basa basa söylüyorum keyifli bir otomobil değil. Alır mıyım ikinci el iyi durumda tercih edilebilir fakat Alfa Romeo markasının bende çok ayrı bir yeri var bu tercihin sebebi Guilietta nın iyi bir otomobil olması değil Alfa Romeo markasının kendisidir.

• keyif kavramı görecelidir biraz dostum.ben çok keyif aldım o araçtan gücü şanzımanı ve yol tutuşu mükemmel olduğu için.hele ki full donanımlı olursa giulietta insanın kalbina saplanıyor.
  • boş 1 serisi alacağınız paraya Giulietta QV alın perfrmans açısından arada uçurum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkancan85

boş 1 serisi alacağınız paraya Giulietta QV alın perfrmans açısından arada uçurum var

Aslında iyi bir noktaya değinmişsiniz. 1.16 alınacak paraya 1.4 170 giu alınabiliyor. Denk olsun diye gidip 1.18 alacak olursanız o paraya 2. el 235 hp QV var ki ayrı bir dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 20 Ocak 2016; 21:52:50 >
  • the.professor T kullanıcısına yanıt
    Vurucan kırbacı vurucan kırbacı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.

İkinci el fiyatının daha uygun olması nedeniyle Giulietta'ya daha yakınım fakat iki aracı da test ettikten sonra karar vereceğim.
  • alpha carinae A kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı durumda kalmıştım sizin gibi giulietta tercih ettim, önceki aracım e87 116i idi, çok gidip geldim ama o kadar fark vermeye değecek birşey görmedim aralarında. şimdiki aracım 2012 model 1,4 tct spor paketli cam tavanlı daha alalı 3 hafta oldu. 500-600 km yol yaptım araç gerçekten çok keyifli, bence fiyat/performans olarak daha iyi bmw'ye göre. makyajsız bmw çok çirkin gözüküyor bence, makyajsız olacaksa m paketler güzel duruyor temizleri 90 bin civarında bulunuyor. makyajlı almak lazım onda da fiyatlar 90-100 arası. 30-40 bin gibi bir fark çıkıyor ki bence kesinlikle değmez. giu fazlasıyla dolu ve 60 bin gibi bir fiyata bence en iyi seçenek. bu hafta aracın 55 bin bakımlarını yaptırdım özel serviste 300 tl gibi bir masraf yaptım. ş.içi 8,5 lt, ş.dışı 6,5 lt yakıyor ortalama kullanımda. aracın yürütme maliyetlerinin de yüksek olmadığını düşünüyorum. umarım yardımcı olmuşumdur. selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suggestions

hocam bende aynı durumda kalmıştım sizin gibi giulietta tercih ettim, önceki aracım e87 116i idi, çok gidip geldim ama o kadar fark vermeye değecek birşey görmedim aralarında. şimdiki aracım 2012 model 1,4 tct spor paketli cam tavanlı daha alalı 3 hafta oldu. 500-600 km yol yaptım araç gerçekten çok keyifli, bence fiyat/performans olarak daha iyi bmw'ye göre. makyajsız bmw çok çirkin gözüküyor bence, makyajsız olacaksa m paketler güzel duruyor temizleri 90 bin civarında bulunuyor. makyajlı almak lazım onda da fiyatlar 90-100 arası. 30-40 bin gibi bir fark çıkıyor ki bence kesinlikle değmez. giu fazlasıyla dolu ve 60 bin gibi bir fiyata bence en iyi seçenek. bu hafta aracın 55 bin bakımlarını yaptırdım özel serviste 300 tl gibi bir masraf yaptım. ş.içi 8,5 lt, ş.dışı 6,5 lt yakıyor ortalama kullanımda. aracın yürütme maliyetlerinin de yüksek olmadığını düşünüyorum. umarım yardımcı olmuşumdur. selamlar.

Merhaba tct şanzıman için yorumlarınızı alabilir miyim? Pek hakkında yorum bulunmuyor.

• xmonte kullanıcısına yanıt
    zf hiç kullanmadım onun için kıyaslama yapmam mümkün değil ama beklediğimden iyi diyebilirim. geçişleri gayet iyi, rahatsızlık vermiyor. umarım ilerleyen km'lerde başıma dert açmaz
    Neye karar verdiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Neye karar verdiniz hocam

Hala kararsızım ama Giulietta'ya daha yakınım.

İki arabayı da bir şekilde test edip öyle karar vereceğim.
    Hakkınızda hayırlı olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.