Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs BMW 1 serisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80-82000 aralığında 2015 model 0 km. 1.4 170HP TCT alın derim. Üç yıl garantili araç zaten. Paketleri yüzünden ikinci ele yönelmekten daha sevimli duruyor bence.

Gerçi 40.000TL 18 ay sıfır faiz kredi kampanyası süresi bitti gibi ama uzatirlar sanırım. Uzatmasalar bile plaka takma olayını yakalarsaniz 80000 altına da alabilirsiniz.

Bu arada ekşide Alfa Romeo Giulietta konusu 30. sayfasında aracı bir arkadaş tüm ayrıntılarıyla anlatmış, mutlaka okumanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 31 Ocak 2016; 13:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene alfada şimdi al seneye öde kampanyası vardı benim bile dikkatimi çekmişti, araç satamadıkları için böyle yapıyorlar sanırım demiştim gerçi şimdi aynısını honda crvde yapıyormuş
  • Kimsenin sormadığı o soruyu kurguyla sorayım. İstinye Bayırı'ndan (Katar Caddesi) 70-80 km. ile aşağı iniyoruz. Emirgan Koru çıkışından bir servis minibüsü önümüzde belirdi. Altımızda Giulietta var ve ani frene basınca 1m. kala durduk.

Aynı durumda altımızda arkadan itişli 1.16 ile durum ne olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Kimsenin sormadığı o soruyu kurguyla sorayım. İstinye Bayırı'ndan (Katar Caddesi) 70-80 km. ile aşağı iniyoruz. Emirgan Koru çıkışından bir servis minibüsü önümüzde belirdi. Altımızda Giulietta var ve ani frene basınca 1m. kala durduk.

Cevap veriyorum;

gaz pedalına abandığımız gibi arkadan itişin getirdiği avantajla hızlanan 1.16'la , iyi yol tutuşunun ve hızlı çalışan direksiyonun sisteminin de yardımıyla diğer şeride slalom yapııldıktan sonra göz ucuyla dikiz aynasından bakılarak "seni gibi hınzır senii" denir ve yola devam edilir.

• Onu Giulietta da yapar. Sol şeritteki araç ne olacak? Arkadan itiş burada bariz dezavantajlı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 1 Şubat 2016; 20:52:32 >
  • quote:

Kimsenin sormadığı o soruyu kurguyla sorayım. İstinye Bayırı'ndan (Katar Caddesi) 70-80 km. ile aşağı iniyoruz. Emirgan Koru çıkışından bir servis minibüsü önümüzde belirdi. Altımızda Giulietta var ve ani frene basınca 1m. kala durduk.

1.16i kullaniyorum, bu araclara fren koymayı unutmuşlar, ayaklarimizla kontra yaparak durduruyoruz aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Hypnosis -- 1 Şubat 2016; 21:56:33 >
  • Tebrik ediyorum.

• Bmw fanları çok güzel övmüş 116'yı. Polo'dan bile güçsüz araba benim gözümde 116. Giuletta çok kaliteli araç.

• tartışmaları okumadım ama direkt soruya cevap vereyim, bütçenizi biraz zorlayıp temiz bir e90 kasa 320d alırsınız, karşısına geçer bakarsınız çok seversiniz onu, 184 beygirle yolda kaymak gibi gider, dizeldir üstelik az da yakar, arkadan iter keyiflidir ve görüntüsü tam bir spor sedandır. Her inip bindiğinizde "lan ne iyi ettim de aldım şunu" dersiniz. Eyyorlamam bu kadar.
  • Bugün saatlerce İstinye BMW'de araç inceledik. BMW 5 serisi ile başlar diyenler çok ama çok haklı.

• 1.16 yı kim üretiyor ? Dacia mı ?

• Kardeş 1.16'yi Bugatti üretiyor. Sıktı ama. Neyin pesindesin?

• quote:

Kardeş 1.16'yi Bugatti üretiyor. Sıktı ama. Neyin pesindesin?

BMW 5 den baslar demissin ya birader. Bir BMW 1.16 kullanicisi olarak sana soruyorum. BMW 1.16 yi kim uretiyor?

• Bmw Peugeot ortak üretiyor.

• adamın ne demek istediğini herkes anlıyor kardeşim boşa polemik yaratmayın
  • Sen çok biliyorsun sanirim o zaman sen cevap ver . 1.16 yi kim uretiyor? Eger cevabin BMW ise o zaman kalkipta burada boş boş konuş ma. Yok BMW degilse bir halt bilmiyorsun demektir. Yok 5 den başlarmış, yok 1 metre kala fren yapmis durmusda 1.16 ne yaparmis. Daha otomotiv sektorundeki segment olayindan bile bihabersiniz. Bir markayi öveceğiz diye başka bir markayı sacma sapan şeylerle karalamak nerden baksan fanatiklik.

• Yat uyu bence

• quote:

Yat uyu bence

Ya yürü git, iyi ki bir Alfa almişsin her yerde övmüşsün arabani. Sayende Alfadan soğudum

• BMW 5 serisinden başlar demek ne demek önce bunu bi öğren. 5in altında kaç tane model var bunları BMW üretmiyor mu dedik? Gerçekten BMW kalitesini hissettiren araçların BMW 5 serisi ve üzeri araçlar olduğunu kastediyor arkadaş ve ben de katılıyorum. Bende 3 kasa BMW var ve hakikaten 5 serisine bindiğim zaman farklı hissediyorum. Zaten aradaki fiyat farkı da ortada. Yoksa hepimiz biliyoruz 116yı da miniyi de BMWnin ürettiğini. Segmenti senden öğrenecek değiliz her şeyden haberimiz var. Hiç bir markayı da göklere çıkarıp diğerini yerin dibine sokmuyoruz cebimize para girmiyor sonucta. Objektif görüşlerimiz bunlar sadece.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 1 Mart 2016; 20:32:35 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.