Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs Golf 7 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
28.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kubi ve shadow acilen konuya bekleniyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Ikinci eli ve prestiji disinda hemen hemen aynilar alfa bence bi adim onde ikinci el ve prestij disinda . Bence ikinci el onemli degilse julyet derim.

Ama sunu tum samimiyetimle soylemek isterimki bu forumda vw dusmani insanlarla dolu inan surda PANDAMI golf mu desen panda diyecek adamlar var o yuzden bence siz en iyisi bi gidin test edin ikisinide derim ilerleyen zamanlarda..

prestijde vw mi önde? yapmayın ama böyle.

bence golf gelince gidin bir test edin, daha ne olduğu belli olmayan, bir tek kapsamlı testi bile olmayan aracı düşünme hatasına düşmeyin. (gerçi bu ay topgear vs. almıştır teste)

iyi geceler.

Surmek disinda herseyini inceledim golf 7 nin. Ulkemizde vw prestijde alfadan onde cogunluk olarak. Halkin gozunde alfa pahalidir servisi parcasi ikinci eli yoktur vs vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 105lik julyet alırsanız chipi bence yaptırın, bende de 105lik chipli multijet var, chipsiz halini kullanmasamda (linea doblo hariç) aralarında oldukça fark olduğunu biliyorum, özellikle alt devirler ve tüketim açısından. Geçenlerde bayram dönüşü müsait bir yolda hafif eğim yukarı (abartmayayım yokuş değil ama hafif bir eğim vardı) 120den 180'e kadar soluksuz hızlandım, devam etsem200'e kadar yolu var gibiydi.(10kmlik kadran sapması dahil değil aslında hızım 170 falandır)
  • Tr de golfe normalin üzerinde talep var haliyle kabaca %10 pahalı satılır.alfaya ise normalin altında talep olduğundan yine kabaca %10 uygun satılır.müşteri talebi iki araç içinde normal olsaydı golf 56000,julyet ise 69000 gibi etiketlerle satılırdı.ona göre pay çıkar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Tr de golfe normalin üzerinde talep var haliyle kabaca %10 pahalı satılır.alfaya ise normalin altında talep olduğundan yine kabaca %10 uygun satılır.müşteri talebi iki araç içinde normal olsaydı golf 56000,julyet ise 69000 gibi etiketlerle satılırdı.ona göre pay çıkar hocam.

Kesinlikle katılıyorum. Alfa ülkemizde biraz da satış politikasını geliştirmek için araçlarında indirim yapıyor. fakat Vw için böyle bir şey söz konusu değil üstüne size sıra bile veriyorlar...

Aralarında ufak detaylar dışında pek bir fark olmayanlar araçlar için 4-5 belki de 6 ay beklemek ne kadar mantıklı... Ayrıca Gulietta'nın tasarımı gerçekten çok hoş. Gece olduğunda arka farların ledleri olsun. spor iç mekan gayet başarılı.

Golf'te güzel araç burada kimse kötü demesin fakat 20 yıllık bir araçtan bahsediyoruz.Bu zaman dilimi boyunca Vw'nin en sevmediğim politikası bütün araçlarının iç mekanlarının aynı oluşu ve bu kadar çok satan bir arabada dış hatların biraz daha keskinleştirilmesi hariç neredeyse hiç değişiklik yapılmayışı.

• yerinizde olsam 1.4 benzinli jülyet alırım
  • Şu giulietta nın kokpiti 159un kokpiti gibi olsaydı kimse dönüp de golfe bakmazdı bence.
  • golf 6yla 7 arasında iç mekan olarak hiç bir fark yok araç her zamanki gibi sıkıcı sonuç olarak tabiki giu
  • Arkadaşlar ben Doğuş'ta çalışıyorum yeni Golf güvenlik olarak donanım olarak gerçekten bir baş yapıt Fiyatlar 43.000 den başlıyor 70.000 e kadar yolu var. Param olsa da ben alsam
  • Alfa prestij konusunda vw'ni kucağına alır. Bunun dışında golf 7 ve julyete binmediğim için yorum yapamam ama julyet güzel ve çekici, golf ise kolay satılan bir araç. Kredi ödeyen bir insansanız yada borcunuz varsa golf, maddi olarak rahatsanız julyet alabilirsiniz.
  • giulietta
  • Golf 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

kubi ve shadow acilen konuya bekleniyor.....

geldim geldim.
    24ağustos 2012
    quote:

Orijinalden alıntı: Arrhenius

giuliettaya sığmadım yapılı insanım

Giulettanın mpv versiyonu çıkmadığına göre?
    senin de 10 cm kısalmayacağına göre?
    Yani forumla kafa yapıyorsan bilelim,sonradan ortaya çıkarsa çok merhametsiz davranıyoruz bu konularda
    Şimdi gelelim konuya.
    Golfün yanına julyet yazılmaz güzel kardeşim.
    a3ün yanına yazılır o.
    Ha niye kıyaslanmaz diyecek alamancı das über auch welle ci gençlik.
    Giuletta tasarım manasında golfün yanına parketse ipini çeker 1
    Yol tutuş olarak sınıfının 1 seriesle beraber en iyisi konumunda 2
    Golfün yenisi çıktığı an eskisi gündemden düşer,giulettayı sanırım tartışmamıza gerek yok:)3
    Bir gence golften 10 kat daha iyi hizmet eder daha sportif 4
    DNA diye şaheser bir sistem var arabada 5
    Fiat'ın altyapısını kullanıyor parça fiyatları garanti bittikten sonra fiat standartına göre belirlenir 6.
    Biri kompakt sınıfın premium üyesi olarak piyasaya sürüldü,öteki geleneksel kompakt 7
    Bu arada prestijden bahsedenler olmuş golf için,yemin ediyorum gülmekten tuvalete yetişemiyordum az kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Kasım 2012; 14:33:13 >

• Giulietta 'nın dış tasarımına kötü bişey söyleyemem gayet güzel ama iç tasarım bence güzel degil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

mevzu dizel ise golf 7 derim

benzinli ve otomatk vites olsaydi, tct versiyonlu giuletta derdim.

Beygir gücü olarak ikisi de aynı.

Tork bakımından Alfa'nın ezici bir üstünlüğü var.

"Dizelse Golf 7" demenin mantığı nedir ?
  • juliyeti piyasada nadir gözüküyor ama g7 herkeste olacak. farklılık için bile juliyet derim.
  • Giuletta'yı tercih ederim. Değişik bir stili ve arabanın ruhu var.
  • Guiletta farklı ve güzel bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrhenius

anlaşıldı.
    dediğim gibi eğer hızlı satayımcıyım,galericiyim,anında paraya çevireyim kriter değilse,julyetin yanında golfün adı geçmez.
  • Forumun saçmalama takımı gene iş başında, oldu olacak fiat stiloyla falan kıyasa sokalım golfü, nede olsa golf berbat, sıkıcı bir araba demi, 30 küsür yaşında adamlar galassaray fenerbahçe tartışması yapan liselilere dönüşüyor bu forumda, golf çok berbat bir araba dimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.