Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs Golf 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
3
Favori
28.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet herkese iyi haftasonları arkadaşlar abiler kardeşler

otoshowa gidemiyorum hastayım o sebeple golf7 göremedim görenler yardımcı olursa sevinirim.

dizel ve manuel bir araç bakıyoruz golf7 tdi highline fiyatı 61.900 iken alfa romeonun sitesine şans eseri girdim ve:

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive 62.949 TL.

şimdi alfa romeo zaten tip olarak tartışılmaz bir araç.ve bu beni çok arada bıraktı.golf7 de daha göremedigim bir araç görmedigim bir araba için sıraya girmek içime de sinmiyor

evet iki araç da dizel.donanım farklarını bilmiyorum ama ikisi de üst paket olarak geçiyor sanırım.

ne dersiniz? bizim için önemli olan dizel manuel olması bir de benim boy 1.88 iç mekan ne alemdedir araçlarda bu önemli

yardımlar için teşekkürler şimdiden.

• mevzu dizel ise golf 7 derim

benzinli ve otomatk vites olsaydi, tct versiyonlu giuletta derdim.
  • istanbulda benzinle başa çıkılmıyor yahu :D evet dizel ve manuel istiyoruz.peki performansları nedir bu araçların gerçi golf7 daha piyasada yok ama aşagı yukarı bellidir
  • up diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

mevzu dizel ise golf 7 derim

Neden mevzu dizel olunca Golf. VW in dizel motorları Fiat ın dizel motorlarından daha mı başarılı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

mevzu dizel ise golf 7 derim

Neden mevzu dizel olunca Golf. VW in dizel motorları Fiat ın dizel motorlarından daha mı başarılı ?

bildigim kadarıyla alfa romeodaki dizel motorun torku daha yüksek yakıt tüketimleri de aşagı yukarı aynı ama tabi sayısal veriler ile kullanıp tecrübe etmek farklı o yüzden yorumları size bırakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuketim ve performans olarak biraz daha iyiler.

zaten 105 lik multijet bunlar, 120 lik degil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo 1.2 TDI sürüş izlenimi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki genel olarak araçlar için konuşursak ne dersiniz?

• Alfanın motoru daha iyi. çok tarzz bir araç ve 2. elde sorun yaşamazsınız. eski alfalarla karıştırmayalım. bu çok klas bir araç ve piyasası iyi.
  • Ikinci eli ve prestiji disinda hemen hemen aynilar alfa bence bi adim onde ikinci el ve prestij disinda . Bence ikinci el onemli degilse julyet derim.

Ama sunu tum samimiyetimle soylemek isterimki bu forumda vw dusmani insanlarla dolu inan surda PANDAMI golf mu desen panda diyecek adamlar var o yuzden bence siz en iyisi bi gidin test edin ikisinide derim ilerleyen zamanlarda..

• golf 7: karma tuketim, 3.8L/100KM, 99 co2. maks hiz: 192
    Julyet: karma tuketim, 4.4L/100KM, 114 co2. maks hiz: 185
  • quote:

tuketim ve performans olarak biraz daha iyiler.

Genel anlamda iki markanın dizel motorlarından söz ettim, Golf-Giulietta karşılaştırması yapmadım.
  • Sunu belirtiyim, benzinli ve otomatik vites alicak olsam C sinifinda. hic dusunmem Julyeti alirim. ne audi, ne bmw...nede golf, nede yeni a serisi.

ama dizelde isler degisiyor. fiat`in acilen multijetlerini daha verimli yapmasi lazim. 3-4 sene once bir numaraydi ama rakiplerin cogu yakaladi ve gecti.
  • valla doguş otodan alabilir miyiz hiç bilmiyorum

aslında amcamın arabası 170 beygirlik julyet ama onla test edip bir yere varacagımı düşünmüyorum dogrusu :)

• quote:

tuketim ve performans olarak biraz daha iyiler.

Genel anlamda iki markanın dizel motorlarından söz ettim, Golf-Giulietta karşılaştırması yapmadım.
  • quote:

Sunu belirtiyim, benzinli ve otomatik vites alicak olsam C sinifinda. hic dusunmem Julyeti alirim. ne audi, ne bmw...nede golf, nede yeni a serisi.

ama dizelde isler degisiyor. fiat`in acilen multijetlerini daha verimli yapmasi lazim. 3-4 sene once bir numaraydi ama rakiplerin cogu yakaladi ve gecti.

Fiat şuanda hala çok başarılı dizel makineler üretiyor. Golf-Giulietta olarak değil genel anlamda söylüyorum.
  • iç mekanları hakkında neler söylersiniz?

• evet bir ara, 120`lik multijet bravo kullandim.

bravo`da harika bir aracti hatta en sorunsuz araclardan birisiydi ama bir onceki nesilin rezilligi bravoyu cok kotu etkiledi.

ama fiat`in en azindan beygir gucu olmasada, verimlilik acisindan yani tuketim acisindan gelistirme yapmasi lazim.

su an cikan her yeni motor ya 100co2`nun altinda yada cok az ustunde.

114 co2 harikara gorunsede, artik rakiplerine gore bir artisi kalmiyor.

chip ile 105lik juletler 135 civari oluyor.
    105lik golf tdi`lar 145-150 civari olabiliyor.
  • quote:

evet bir ara, 120`lik multijet bravo kullandim.

bravo`da harika bir aracti hatta en sorunsuz araclardan birisiydi ama bir onceki nesilin rezilligi bravoyu cok kotu etkiledi.

ama fiat`in en azindan beygir gucu olmasada, verimlilik acisindan yani tuketim acisindan gelistirme yapmasi lazim.

su an cikan her yeni motor ya 100co2`nun altinda yada cok az ustunde.

114 co2 harikara gorunsede, artik rakiplerine gore bir artisi kalmiyor.

chip ile 105lik juletler 135 civari oluyor.
    105lik golf tdi`lar 145-150 civari olabiliyor.

chipsiz halleriyle ne dersiniz performanslarına?

• ikiside segmentin en iyi ic mekanlarina sahip. julyet`in dis gorunusu elbet bir numara.

yeni cikan V40 daha iyi dis gorunuse sahip diyorlar.

valla acik soyliyim.

eger ortalama 1.5 litre daha fazla yakit tuketimini tolere edebilirsen kardesim, benzinli TCT al, ondan sonra keyfine bak derim.

performanssa performans istedigin zaman, rahatliksa otomatigin verdigi rahatlik, bu istanbul trafiginde manuel artik eziyet.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.