Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs Golf 7 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
28.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bunu alamancılar giuletta için yapıyorlar.
    Süslü bravo,doblo çakması,palio bozması tarzı ifadelerle giulettaya hakaretler yağdırdılar bugüne kadar.
    Golfün teknolojisine kalitesine kimsenin laf ettiği yok.
    Ama golfün muadili bravodur giuletta a3le kıyaslanır hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

quote:

Ikinci eli ve prestiji disinda hemen hemen aynilar alfa bence bi adim onde ikinci el ve prestij disinda . Bence ikinci el onemli degilse julyet derim.

Ama sunu tum samimiyetimle soylemek isterimki bu forumda vw dusmani insanlarla dolu inan surda PANDAMI golf mu desen panda diyecek adamlar var o yuzden bence siz en iyisi bi gidin test edin ikisinide derim ilerleyen zamanlarda..

prestijde vw mi önde? yapmayın ama böyle.

bence golf gelince gidin bir test edin, daha ne olduğu belli olmayan, bir tek kapsamlı testi bile olmayan aracı düşünme hatasına düşmeyin. (gerçi bu ay topgear vs. almıştır teste)

iyi geceler.

Surmek disinda herseyini inceledim golf 7 nin. Ulkemizde vw prestijde alfadan onde cogunluk olarak. Halkin gozunde alfa pahalidir servisi parcasi ikinci eli yoktur vs vs vs.

ama bu alfa'nın prestijini vw'den aşağıya çeker mi: hayır. insanların prestijin kelime anlamını bilmemesi alfa ya da vw'nin suçu değil sonuçta. ülkemizde vw denince akla ''2. eli sıfırından pahalı, alman'' gibi şeyler geliyor bir de, maalesef. ama bunlar ''prestij'' demek değil.

iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bunu alamancılar giuletta için yapıyorlar.
    Süslü bravo,doblo çakması,palio bozması tarzı ifadelerle giulettaya hakaretler yağdırdılar bugüne kadar.
    Golfün teknolojisine kalitesine kimsenin laf ettiği yok.
    Ama golfün muadili bravodur giuletta a3le kıyaslanır hepsi bu.

alfa arada kaldı gene. segment çıkmazı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

mevzu dizel ise golf 7 derim

benzinli ve otomatk vites olsaydi, tct versiyonlu giuletta derdim.

Beygir gücü olarak ikisi de aynı.

Tork bakımından Alfa'nın ezici bir üstünlüğü var.

"Dizelse Golf 7" demenin mantığı nedir ?

farki performansi, ve tuketimi. daha hizli, daha az tuketimi var. kirk kere yazdim verileri neyin hesabini yapiyorsunuz artik, mantik var, hesap yapma var. asla julyeti kotulemiyorum, hatta benzinli ve otomatikde onu alin diyorum.

tabi katalog degerlerinde yalan yoksa, ki bu firmalar asla boyle yola girmez ve giremezde.

bugun esimle auto show`da her iki araci inceledik. oncelikle golf7 ic mekan olarak ucmus.

ama orada en hosumuza giden yeni beetle oldu, en azindan esim bayildi.

alfa romeo iki giuletta getirmis, ikide mito.

mitolar renkleriyle harika gorunurken, giulettada ise tct versiyonlusunda sunroof yoktu, spor paket yoktu, en baz halinde sunmuslar, bose ses sistemi vardi.

yinede kararim kesin, dizelde golf, benzinli ve otomatikde giulietta.

v40 hayal kirikligi yaratti.

yeni mondeo ise muhtesemdi ama 2014`de piyasaya sunucaklarmis...

• kısa bi yorum yapıyım. alacak olanlar düşünsün.
    ben guly tct sahibiyim. golf 7nin higline versiyonuna bındım de surdum de. çok begendım golf bu sefer olmus kesınlıkle. sonra bi kez, bi an düşündüm bana verseler ''0'' bi guly yada golf 7 hangısını tercıh edersın deseler. golf 7 dıyemem.
  • Allahım birgün banada giuletta almayı nasip et. amin
  • 1.4 170 PS TCT iyidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

mevzu dizel ise golf 7 derim

benzinli ve otomatk vites olsaydi, tct versiyonlu giuletta derdim.

Beygir gücü olarak ikisi de aynı.

Tork bakımından Alfa'nın ezici bir üstünlüğü var.

"Dizelse Golf 7" demenin mantığı nedir ?

farki performansi, ve tuketimi. daha hizli, daha az tuketimi var. kirk kere yazdim verileri neyin hesabini yapiyorsunuz artik, mantik var, hesap yapma var. asla julyeti kotulemiyorum, hatta benzinli ve otomatikde onu alin diyorum.

tabi katalog degerlerinde yalan yoksa, ki bu firmalar asla boyle yola girmez ve giremezde.

bugun esimle auto show`da her iki araci inceledik. oncelikle golf7 ic mekan olarak ucmus.

ama orada en hosumuza giden yeni beetle oldu, en azindan esim bayildi.

alfa romeo iki giuletta getirmis, ikide mito.

mitolar renkleriyle harika gorunurken, giulettada ise tct versiyonlusunda sunroof yoktu, spor paket yoktu, en baz halinde sunmuslar, bose ses sistemi vardi.

yinede kararim kesin, dizelde golf, benzinli ve otomatikde giulietta.

v40 hayal kirikligi yaratti.

yeni mondeo ise muhtesemdi ama 2014`de piyasaya sunucaklarmis...

benzinlide neden giulietta? daha mı ekonomik?

• açıkçası bu işi o premiumdu bu değildi olayına getirmek çok yanıltır çünkü Golf Giu ile çok rahat karşılaştırılacak araba.
    işin aslı Astra ve Focus'da karşılaştırılabilir, yani bunlarda ciddi teknolojik donanımlar, adaptif süspansiyonlardan, aktif direksiyon, farlar, o multimedia seçenekleri, park asisttir side assist vs ciddi lüks opsiyonlar var. üreticilerin rekabeti Megane C4 gibi daha iddiasız araçlarla sınırlı tutmak istemediğini anlayabilmek zor değil aslında.

aslında test sürüşü yaptığınız vakit anlarsınız. hani bende Giu tercih ederim, Golf tamam babadan oğula nesil araba bir karakteri vs vardır da bu tekdüzelik tadını kaçırdı. içi çok beğeniliyor mesela, evet kalite olarak iyi de çok düz, dizayn edilmemiş resmen kabin, kalıp gibi konmuş öyle. ama hakikatten ciddi iyi araba, ben test sürüşüne eski S60 ile gitmiştim ki sessiz derim kendi arabama, Golf daha sessizdi, bu bile ciddi başarıdır. çok akıcı sürüşü falan gerçekten. Alfa'ya göre direksiyon yavaş kalıyor denebilir, birde fren tepkisi daha zayıf. 122lik Tsı test ettim, Giu 1.4 multair kullandım.

• quote:

Ikinci eli ve prestiji disinda hemen hemen aynilar alfa bence bi adim onde ikinci el ve prestij disinda . Bence ikinci el onemli degilse julyet derim.

Ama sunu tum samimiyetimle soylemek isterimki bu forumda vw dusmani insanlarla dolu inan surda PANDAMI golf mu desen panda diyecek adamlar var o yuzden bence siz en iyisi bi gidin test edin ikisinide derim ilerleyen zamanlarda..

birde panda derken, "az sonra vw fanları damlar, yok artık panda karşısında bile golf ü seçtiler, tok kapı sesi" gibi saçmalıklarla kendilerini haklı çıkarırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

açıkçası bu işi o premiumdu bu değildi olayına getirmek çok yanıltır çünkü Golf Giu ile çok rahat karşılaştırılacak araba.
    işin aslı Astra ve Focus'da karşılaştırılabilir, yani bunlarda ciddi teknolojik donanımlar, adaptif süspansiyonlardan, aktif direksiyon, farlar, o multimedia seçenekleri, park asisttir side assist vs ciddi lüks opsiyonlar var. üreticilerin rekabeti Megane C4 gibi daha iddiasız araçlarla sınırlı tutmak istemediğini anlayabilmek zor değil aslında.

aslında test sürüşü yaptığınız vakit anlarsınız. hani bende Giu tercih ederim, Golf tamam babadan oğula nesil araba bir karakteri vs vardır da bu tekdüzelik tadını kaçırdı. içi çok beğeniliyor mesela, evet kalite olarak iyi de çok düz, dizayn edilmemiş resmen kabin, kalıp gibi konmuş öyle. ama hakikatten ciddi iyi araba, ben test sürüşüne eski S60 ile gitmiştim ki sessiz derim kendi arabama, Golf daha sessizdi, bu bile ciddi başarıdır. çok akıcı sürüşü falan gerçekten. Alfa'ya göre direksiyon yavaş kalıyor denebilir, birde fren tepkisi daha zayıf. 122lik Tsı test ettim, Giu 1.4 multair kullandım.

giu multiair benzin acisindan ekinimik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vw derim ben alfayla uğraşılmaz

• Ya şurada yok golf şöyle yok böyle diyenlerin kaç tanesi gidip alfaya o kadar para veriyor

• Şu Alfa birde iç mekanı makyajlasa.

Kırmızı Guilletta

• 1 sene oldu alfa kullanıyorum. julyet çok ayrı bi dünya. umarım uzun yıllar böyle düşünürüm. satmayı düşünmüyorum çünkü. üzerine 20 bin koyup model degıstrym dıyorum. uzerıne 20 bin koyup julyet den daha ıyı bi arac alamıyorsun. tek sıkıntısı bu :) ( belki cc )
  • Arkadaşlar bir alfa romeo hiçbir zaman bir ford veya walksvagenle kiyaslanmaz hele opelle. Bunlar cok ayri karakterde araçlar. Golf seven adam alfayi napsin. Ben 170 tct Guli kullanıyorum o motorun sesi homurtusu direksiyonun sertliği mükemmel ayarlanmış süspansiyonlar .. ben bunlari seviyorum. Golf seven adam tabiki alfaya at arabası der.

• şöyle söyleyim benim için ikisi de güzel çekici araba ANCAK :) gözümde bir golf aile babası olmak gibi giulietta ise bir kadına aşık olmak gibi :) umarım açıklayıcı olmuştur son olarak prestij konusu: vw daha prestijli diyenlere söylüyorum bunu eğer türkiye için söylüyorsanız evet doğru olabilir ancak dünyada alfa romeo çok çooook farklı bir konumdadır biraz tarihlerini araştırın derim biri pistlerde yol almış diğeri ise halk arabası sloganlarıyla başlayıp halkı düdüklemiş bir firmadır :) saygır sevgiler… :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexifix

şöyle söyleyim benim için ikisi de güzel çekici araba ANCAK :) gözümde bir golf aile babası olmak gibi giulietta ise bir kadına aşık olmak gibi :) umarım açıklayıcı olmuştur son olarak prestij konusu: vw daha prestijli diyenlere söylüyorum bunu eğer türkiye için söylüyorsanız evet doğru olabilir ancak dünyada alfa romeo çok çooook farklı bir konumdadır biraz tarihlerini araştırın derim biri pistlerde yol almış diğeri ise halk arabası sloganlarıyla başlayıp halkı düdüklemiş bir firmadır :) saygır sevgiler… :)

Yaş kaç ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

şöyle söyleyim benim için ikisi de güzel çekici araba ANCAK :) gözümde bir golf aile babası olmak gibi giulietta ise bir kadına aşık olmak gibi :) umarım açıklayıcı olmuştur son olarak prestij konusu: vw daha prestijli diyenlere söylüyorum bunu eğer türkiye için söylüyorsanız evet doğru olabilir ancak dünyada alfa romeo çok çooook farklı bir konumdadır biraz tarihlerini araştırın derim biri pistlerde yol almış diğeri ise halk arabası sloganlarıyla başlayıp halkı düdüklemiş bir firmadır :) saygır sevgiler… :)

Yaş kaç ???

niye ?

yazdıkları gayet doğru ...

Konuya cevap verecek olur isem ;

Konfor, 2.el konusunda golf alın derim .
    Yol tutuş, güvenlik, performans konusunda ise giulietta derim .

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Yaş kaç ???

niye ?

yazdıkları gayet doğru ...

Konuya cevap verecek olur isem ;

Konfor, 2.el konusunda golf alın derim .
    Yol tutuş, güvenlik, performans konusunda ise giulietta derim .

Hayır biraz tarihlerini araştırın demiş ya bizzat tanıklık mı etmiş merak ettim. . Eğer öyleyse biraz feyz alalım diye öyle sordum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.