Bildirim
Alfa Romeo GT - Opel GTC (1.9 dizel 150hp)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Opel gtc derken astradan mı bahsediosun? -
al bi focus st hem şekil hem performans. yakında satışına başlanıyo. ama fiyat ne olur bilemem -
focus st dizel değil bildiğim kadarıyla arkadaşımız dizel araba istiyo anlaşılan -
Kesinlikle Alfa al!! Ben Alfa Gt 'nin test sürüşünü yaptım.. Kesinlikle kusursuzdu.Motor sesi kullanım konforu falan çok iyiydi.. -
bu iki aracında içine otursaydın şimdi alfa gt aldım diye bir topic açardın heralde ...
alfa gt tasarım da 1. olmuş bir araç ve içine bindiysen aradaki kalite farkını ve hitap ettiği sınıfıda görmüşsündür. çok çok güzel bir araba ayrıca alga gt ile astra aynı segmentte de değiller...
ayrıca bilgi olsun; TOFAŞın CEO'sunda da kırmızı bir alfa gt var...
quote:
Orjinalden alıntı: cek
bu 2 araba arasinda kararsizim...
ikisinde de 1.9 dizel 150 hp lik motoru alma imkani var ve 60 milyara birakiyolar....
Opelin servis avantaji var Alfaya gore, kullanmış olan varsa bu araclari gorusleriniz nelerdir?
-
Alfa al derim benim eniştede 156 2,0 var remus eksozlu kesinlikle çok zevkli bir makine -
alfa GT daha iyi -
evet gtc derken astra gtc den bahsediyorum....
dizayn olarak ikisi de guzel, alfa biraz daha guzel tabii...:)
focus st hem benzinli hemde 2500 motora gelen vergiyle bu rakamdan cok daha pahaliya satilacagi kesin....
yurtdisindaki yol testlerini okudum alfanin, iscilik sorunlari disinda gercekten gusel bi makine demişler....
1,9 dizel motoru zaten herkes cok ovuyo... -
kullanmadım ama alfa onerırım -
Yakıta harcamayı düşündüğün paraya bakar bu soru.
Ortalıkta az olan bir araba Alfa . Anlayana karizması çok büyük.
Ama Gtc tasarım olarak çok güzel.
Şunuda unutmayalımkı Gtc sadece ufak bi chip-tuning uygulaması ile 181 ps / 395 nm tork a çıkıyor.
Bu haliyle bi dizel kullanmak 400 tork u olan hemde ...
Tercigim Gtc + Chip Tuning ...
( Performans , Yakıt ekonomisi , dizayn vb. nedenler ile ... ) -
quote:
Orjinalden alıntı: Gkhn_
Şunuda unutmayalımkı Gtc sadece ufak bi chip-tuning uygulaması ile 181 ps / 395 nm tork a çıkıyor.
Bu haliyle bi dizel kullanmak 400 tork u olan hemde ...
Tercigim Gtc + Chip Tuning ...
( Performans , Yakıt ekonomisi , dizayn vb. nedenler ile ... )
alfaya da chip tuning yapılıyor... -
Alfa gt elinde patlayabilir nazik araba onlar...
Astra GTC al ya bütün millet gözünü alamıyor, param olsa kesin bir siyah alacağım .
Hocam onun siyahını al, sonra full dolu İETT lerin yanından yavaşça geç bak ne oluyor, kaza yaptırırsın şöföre Allah göstermesin
ALbenisi çok fazla...Servisi bol, parçası bol modifiye olanakları çok geniş her yönden karizma...
Çok pahalı spor araçlar gibi bir tasarımı var özel bir alet... -
GTC biraz daha ağır basıyor fakat Alfa'da güzel..Karar veremiyorsan yazı tura at bence en sağlamı o :) -
Bugüne kadar kaç Alfa GT kullandın hemen otomobil gurusu gibi çok nazik diyorsun şaşıyorum. bu araba alfa 156 veya 147 değil alfa gt...
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Alfa gt elinde patlayabilir nazik araba onlar...
Astra GTC al ya bütün millet gözünü alamıyor, param olsa kesin bir siyah alacağım .
Hocam onun siyahını al, sonra full dolu İETT lerin yanından yavaşça geç bak ne oluyor, kaza yaptırırsın şöföre Allah göstermesin
ALbenisi çok fazla...Servisi bol, parçası bol modifiye olanakları çok geniş her yönden karizma...
Çok pahalı spor araçlar gibi bir tasarımı var özel bir alet...
-
İşte sorun orada hiç kullanmadım... Yani trde Alfa GT yok buda demekki bir sorun olduğunda yurt dışından haftalarca parça bekleyeceksin demek,üniversiteli gençlerde Alfa çok olur, arkadaşlarımdan biliyorum Alfa parçası için aracını 15 gün yatıran var garajda... Eğer gümrükte takılırsa bir parça TR de yoksa 1 ay bile beklersin...
Peynir ekmek gibi satan bir focus bile bir cam için 1 hafta bekletiyorsa düşünmek gerek...
Ayrıca genel bir kanı var Alfa kullanıcılarında, Alfalar nazik arabalar... Bizzat çok yakın arkadaşımda var hatta forum üyesi aynı zamanda kendi Alfasını 2001 model, yakında masraf çıkartır diye satıp model yükseltecek...
Yoksa Alfa GT ye farkındaysan olumlu olumsuz bir yorum yapmadım performanstı dış görünüştü...
Bilmiyorum Alfa GT ler daha sorunsuz mu oluyor? Bir markada sınıf yükseldikçe sorunsuzluk doğru orantılı artar diye kesin bir kaide yok pek doğru değil bence...
Ya ben piyasada daha bol bulunan satmak istersem satabileceğim GTC yi seçerdim bana daha hoş geliyor, Alfa alacaksan, baban patron olacak, oaraya para demeyecen...
O zaman da RX-8 ,BMW filan alınır...
-
ALFA GT!! tasarimi mukemmel:
-
ikisini de kullan beğendiğini al
nasıl olsa motorları bile aynı
ama tarz, sportiflik olarak bakarsan olaya ben alfa derim. -
Yukarıdaki GT den bence 159 daha güzel... -
alffanın tasarımı güzel ancak içine binip baktığımda teyibinin doblonun teyibinin grünüş olarak aynı olması(tüm ayrıntılarıyla) beni dumur etmişti. ancak şahsi fikrim opelin malzeme kalitesinin alfadan daha yüksek olduğudur...
Benzer içerikler
- izmir galericiler sitesi
- frene basınca titreme
- dizel araba alınır mı
- fiorino bagaj kilidi arızası
- hafif ticari lastik tavsiye
- seres araba hangi ülkenin
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- volkswagen id.7
- zes şarj istasyonu fiyat
- ford fiesta sıfır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X