Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: atyy_sek

LÜTFEN YARDIMMMM....

ALFA ROMEO 156 ALDIM YENİ AMA ARACIM ÇEKME CD OKUMUYOR SADECE ORJİNAL OKUYOR BUNUN İÇİN NE YAPALIYIM ARACIMIN ÜZERİNDE ORJİNAL TEYBİ VAR BU TEYBİN MARKASINI YADA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

DÜŞÜK HIZLARDA ÇEKİM YAPTIM OLMADI CD MARKASINA GÖRE DENESEM OLURMU ACABA ÖNERECEĞİNİZ BİR CD MARKASI VAR MI
    ?

156 için bilemeyeceğim fakat 147 aracımda en ucuz cd markasına (princo muyydu neydi) media player ile çektiğim cdleri sorunsuz dinliyorum.
    Media player ile yakmayı deneyin

Edit: Eğer kastınız mp3 dosyası ise okumaz.. Audio track formatı yapmalısınız

aynen katılıyorum, bende princo cd ile en düşük hızda yakarak sorunsuz dinliyordum. cd çok çizik ise okumada problem oluyor, ancak birkaç kere çıkarıp takınca onuda okuyordu. sizin 156 cd çalarının okuyucu gözünde de problem olabilir.

• arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. bende alfa 156 almayı düşünüyorum ve sizden ögrenmek istedigim varyatör sorunu ile ilgili. yeni tip varyatör ve valf takıldığı zaman bu varyatör sorunu kesin olarak çözülüyormu yoksa varyatörün ömrümü eskiye göre uzuyor eğer cevaplandırırsanız çok teşekkür ederim.
  • Hala mı varyatör.. ARkadaşlar forumu birazcık tarayın, sadece "alfada varyatör problemi varmış" deyip soru soruyorsunuz çok saçma oluyor. 5-6 senede bir düzgün kullanılmazsa çıkacak 200 liralık masraf gözünüzü bu kadar korkutmasın. Piyasadaki araçların varyatörden kaç kat daha sorunlu binlerce otomobil var ve millet hepsine biniyor. Hiç de şikayet etmiyor.

Sizin de sorunuzun cevabı her 156 ile ilgili başlıkta verildi. Biraz açıp okursanız cevabı bulursunuz.
  • merhaba,

Benim aracım 2004 model alfa 147 TS (120 hp)
    Denizli' de olmam nedeni ile maalesef yetkili servis yok.

Aracım şu an 110 bin km de ve baskı-balata değişti. (özel serviste)
    Ancak değişiklik sonrası aracımın eski performansında olmadığını hissediyorum.

Bunun için 147 kullanıcılarına birkaç sorum olacak;

1- Aracım 2. viteste 4000 devirde ancak 60 km/sa hıza ulaşıyor,
    2- Yine 2. viteste maksimum 90 km/sa hıza çıkabiliyorum, (sanki önceden daha fazla oluyor gibi hatırlıyorum)

sizce bu veriler normal midir, olması gereken değerler ne olmalıdır?

şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar 2005 147 almak istiyorum 120 000 de beni motor endişelendiriyor acaba bu km bir alfada motor istermi nedersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogultekin

merhaba,

Benim aracım 2004 model alfa 147 TS (120 hp)
    Denizli' de olmam nedeni ile maalesef yetkili servis yok.

Aracım şu an 110 bin km de ve baskı-balata değişti. (özel serviste)
    Ancak değişiklik sonrası aracımın eski performansında olmadığını hissediyorum.

Bunun için 147 kullanıcılarına birkaç sorum olacak;

1- Aracım 2. viteste 4000 devirde ancak 60 km/sa hıza ulaşıyor,
    2- Yine 2. viteste maksimum 90 km/sa hıza çıkabiliyorum, (sanki önceden daha fazla oluyor gibi hatırlıyorum)

sizce bu veriler normal midir, olması gereken değerler ne olmalıdır?

şimdiden teşekkürler.

2. viteste hangi 1.6 motorlu araçla 100ü gördünüz de 147'den bekliyorsunuz çok merak ediyorum. Altınızdaki corvette ise o başka..

• quote:

Orijinalden alıntı: sidan

arkadaşlar 2005 147 almak istiyorum 120 000 de beni motor endişelendiriyor acaba bu km bir alfada motor istermi nedersiniz

Tamamen kullanıma bağlı. Forumda bunun için endişeleneceğinize bir servise gösterin. Yağ eksiltme durumuna baksınlar, gerekirse kompresyon testi yapsınlar. Aracı bilimsel açıdan test etmedikçe burda kim ne söylese boş. 50.000'deki motoru da öldürebilirsiniz, 300.000'deki motora sapasağlam binebilirsiniz de. Bunlar kullanım ve bakım durumuyla ilgili meseleler. Markayla ilgili değil.
  • bir alfisti olarak 159 almak için 156 mı satıyorum
    ilgilenenler pm den ulaşsın
  • Kopya cdlerimi bir türlü okutamıyorum. Axima ve princo marka denedim yine olmadı. tavsiyesi olan var mı? aracım 156 mk2
  • 147 aldım 2 gündür biniyorum,ayağımı gaz pedalından çekemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesmo

147 aldım 2 gündür biniyorum,ayağımı gaz pedalından çekemiyorum...

aracınız hakkında biraz bilgi verebilir misinz kaç model kaç kmde herhangi bi sorunu varmıydı ve en önemlisi kaça aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-MaNX

quote:

aracınız hakkında biraz bilgi verebilir misinz kaç model kaç kmde herhangi bi sorunu varmıydı ve en önemlisi kaça aldınız

147 alfa ts 1.6 2004 model 58000km herhangi bir sorunu yoktu 23000 civarı aldım.eğer almayı düşünüyorsan gerçekten başka araca binmessin.
  • quote:

quote:

quote:

147 alfa ts 1.6 2004 model 58000km herhangi bir sorunu yoktu 23000 civarı aldım.eğer almayı düşünüyorsan gerçekten başka araca binmessin.

almayı düşünmekten öte çok istiyorum 28 milyar gibi bi bütçem var 2006 ve üstü model lpgli temiz bulursam aralık gibi almayı planlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

almayı düşünmekten öte çok istiyorum 28 milyar gibi bi bütçem var 2006 ve üstü model lpgli temiz bulursam aralık gibi almayı planlıyorum

156 düşünür müsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: can156_35

quote:

quote:

quote:

quote:

156 düşünür müsünüz

yok düşünmüyorum ben hb araba seviorum o yüzden 147 şuanda tek istediğim yinede teşekkürler

• alfa romeo amblemi neden sönüyor bırde tekrar takılıyormu ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mansell

alfa romeo amblemi neden sönüyor bırde tekrar takılıyormu ne kadar

Sanayide 80-100 tl civarı ön logo. arka biraz daha pahalı. ebay'de 40-80 lira arası. Ama benim sipariş ettiğim yer 2 kere yolladığını iddia etmesine rağmen bana logo falan gelmedi, daha sonra paramı iade ettiler Allahtan.. Sabrınız ve şansınız varsa ebay'den sipariş edin derim. Yoksa bi logoya o kadar para vermek hoş değil..

Logoların solma sebebi tabii ki güneş. Daha doğrusu UV ışınları. Çok faktörlü güneş kremleri falan iş görür sanırım
  • gecen yıl punto bakarken 147 gözüme çarptı ama 2003 2004 model ler de 15500 16000 ne vardı km leride 130 bin falan dı gecen yıl dediğim 8 ay oldu simdi 18500 altında yok gibi biişi bayramdan sonra düşer mi illaki kışı mı bekleyelim sizce bide yakıt sorun değil 17 bine alacagım bi alfayı tavsiye edermisiniz baktırsam sonradan bana ne gibi masfarlar açabilir piyasası yok muş umrumda değil aklımda 307--- cordoba --- almera tekna---grande punto---yeni swift ---en büyük ölçüde 147 var bayram dönüşlerinde düşüş olur mu yada beklemek mi lazım bu arabalardan fikir de verebilirseniz sevinirim
  • O fiyatlara düşmesini beklemek yanlış olur. Alfasını o fiyata verecek kişiye de şüpheyle yaklaşın zaten. Çünkü siz de olsanız piyasasının altına satmak istemezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.