Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asamuha

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2005-model-alfa-romeo-156-44314666/detay/ bu araçla ilgili fikirlerinizi rica ediyorum arkadaşlar,

km'si çok yüksek ama gözüme güzel göründü. 4 parça boya var demiş ama o km'ye göre normal. Fiyat da km'yi düşünerek mi düşürmüş bilmem. Darbeyi önden mi almış bu da önemli. İyi bir şekilde incelettirirseniz bence alınabilir. Hem de distinctive paket. Cruise control de var. Tek eksiği deri koltuk, onu da siz ister misiniz tabi o var. İyi bir servise güzelce kontrol ettirdikten sonra çekinmeye çok gerek yok bence. Bakımlarını ve değişim zamanı gelen parçaları da öğrenin. Triger, varyatör, ön takım, lastiklerin durumu falan bunlara da bakın.

Güzel, dolu bir 156.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2005-model-alfa-romeo-156-44314666/detay/ bu araçla ilgili fikirlerinizi rica ediyorum arkadaşlar,

6-7 yaşındaki bir araç için km'sinin çok olmadığını düşünüyorum, yaklaşık 20.000 km/yıl...
    Boya durumu da bence önemsiz(önceki 156'm tavan hariç boyalıydı, ama servis kazadan dolayı boyanmadığını belirtince gönül rahatlığıyla aldım)...
    İlandaki araç oldukça hoş görünüyor, bakımlıysa ve motorunda problem yoksa fiyatı da uygun...

• quote:

Orijinalden alıntı: scudetto

quote:

Orijinalden alıntı: 307xsi

Giulietta kullanan varmı aramızda

http://forum.donanimhaber.com/m_37083700/mpage_71/key_/tm.htm

Bu başlıkta 71 sayfa giulietta'yla ilgili yazı var

Teşekkür ederim

• Aldım gitti :)) artık alfa 156 kullanıcısıyım hadi hayırlısı :) yardımcı olan arkadaslara çok teşekkürler bundan sonra bilgilerinize daha cok basvurabilirim :X
  • bende keşke bu kadar çabuk ve kolay karar verebilsem :) ben modelinde daha tam karar kılamadım 156 mı yoksa 147 mi diye. birde bundan sonra düz mü selespeed şanzımanmı ona karar vermem gerekecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

bende keşke bu kadar çabuk ve kolay karar verebilsem :) ben modelinde daha tam karar kılamadım 156 mı yoksa 147 mi diye. birde bundan sonra düz mü selespeed şanzımanmı ona karar vermem gerekecek :)

Hocam düz vitesle selespeed arasında karar verememenizi anlarım da (ben katılmıyorum ama selespeed hep bir soru işareti bırakır akılda) 156 ile 147 arasında karar verememiş olmanız şaşırtıcı doğrusu, bence çok farklılar... (ben 156 almıştım, 147 aklımın ucundan bile geçmemişti)...

asamuha, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanmanızı dilerim...
    Bir de en az birkaç fotoğraf isteriz...

• quote:

Aldım gitti :)) artık alfa 156 kullanıcısıyım hadi hayırlısı :) yardımcı olan arkadaslara çok teşekkürler bundan sonra bilgilerinize daha cok basvurabilirim :X

Hayırlı olsun, güzel alfa, güzel fiyat. Güle güle binin
  • fotoları yarına cekicem eklerim,araçla 1. günüm efsane gecdi inanılmaz bi keyif hicbiseye benzemeyecek bişiymiş o motor sesi hızlanması fln :)
  • asamuha hayırlı olsun alfa'n..araç kaça maloldu ?
  • quote:

fotoları yarına cekicem eklerim,araçla 1. günüm efsane gecdi inanılmaz bi keyif hicbiseye benzemeyecek bişiymiş o motor sesi hızlanması fln :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah. bende arastırıyorum 2004 üstü 156 km si düsük sunroof deri koltuk tercihim
    siz kaca aldınız kaç model özelikleri neler fiyat olarak fikir edinme acısından sordum. 2004 model 24-25 bin isteyen var bence cok
  • quote:

fotoları yarına cekicem eklerim,araçla 1. günüm efsane gecdi inanılmaz bi keyif hicbiseye benzemeyecek bişiymiş o motor sesi hızlanması fln :)

Iste budur
    Aldim gitti diyebilmektir herseye ragmen
    Ama unutmaki butun asklar aciyla biter.asolan gozgoregore yeniden basliyabilmektir.
  • Merhaba, bende Alfa Romeo kullananları arasına girmeyi çok istiyorum. Ailemle beraber kullandığımız bir cliomuz var. Ama artık araba kullanmak istediğimden sadece bana ait siyah bir 2004-06 Alfa Romeo 147 almayı düşünüyorum. Amacıma ulaşmak sanırım bir senemi alacak ama beklemeye değer olacağını hissediyorum. Aldığım araba öyle bir şey olmalı ki ona özenle, gözümü bile kırpmadan ve kesinlikle satmayı düşünmeden kullanmalıyım ve doğru tercihin ise Alfa Romeo olduğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ki baktığımda sanırım beni heyecanlandıran tek araba. Sahibi olanlara da güle güle, kazasız belasız binerler inşallah.
  • 156 yı 21 e aldım,satan abimizin beni kırmaması sonucu bu fiyata alabildim,arabada 4 parça boya 140bin km ,sunroof,4 yaz 4 kış lastik,Jvc ses sistemi arka bagajda kolon fln :) pek tarzım deil ama ii çalıo alet :)...Yapacagım tek masraf şu anda debriyaj baskı balata ona da işcilik dahil 460 TL fiyat aldım,yani 21.500 a geldi araba.2 gün oldu henüz ama memnuniyet hat safada su anda :) alacak arkadaşlara tavsiyem kimsenin ne dediğini sallamayın gözünüze güzel geliyosa alın gitsin :) fotoları koyucam en kısa zamanda bi foto makinesi edineyim de...
  • Merhabalar.Alfa Romeo 147 1.6 distctinsive almak üzereyim.Fakat Alfa Romeo hakkında pek bilgilm yok.İlk alfam olcak ve arabaya gercekten asıkoldum diyebilirim.
    Kafamı kurcalayan bazı seyler var.2006 model 147 agır bakıma kacbin km de giriyor.İki tane araba var suan düşündügüm.

1. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-147-2006-147/detay/

2. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsalsiz-alfa-romeo-147-1-6-ts-distinctive-bir-benzeri-yok-45110031/detay/

Öncelikle ilk sorum arabanın birinde bagaj kapagında cıta yok birinde var.Bagaj kapagında cıta olan model dahamı full oluyor?
    Aracın özelliklerine baktım fakat otomatik kararan iç dikiz aynası ile far sensörü yok mu bu aracta?
    Esp distinctive donanımında standart mı?
    Aracın standart donanımını tam olarak sayabilirmisiniz?
    Son olarak ve en önemli sorunum ankaradan geliyorum ve istanbulu cok bilmiyorum.Aracı Birmota mı götürsem yoksa gösterebilecegim baska özel iyi alfa servisleri varmı?
    Cevaplarınızı bekliyorum smdiden cok tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 22 Nisan 2011; 18:56:25 >

• LÜTFEN YARDIMMMM....

ALFA ROMEO 156 ALDIM YENİ AMA ARACIM ÇEKME CD OKUMUYOR SADECE ORJİNAL OKUYOR BUNUN İÇİN NE YAPALIYIM ARACIMIN ÜZERİNDE ORJİNAL TEYBİ VAR BU TEYBİN MARKASINI YADA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

DÜŞÜK HIZLARDA ÇEKİM YAPTIM OLMADI CD MARKASINA GÖRE DENESEM OLURMU ACABA ÖNERECEĞİNİZ BİR CD MARKASI VAR MI
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Merhabalar.Alfa Romeo 147 1.6 distctinsive almak üzereyim.Fakat Alfa Romeo hakkında pek bilgilm yok.İlk alfam olcak ve arabaya gercekten asıkoldum diyebilirim.
    Kafamı kurcalayan bazı seyler var.2006 model 147 agır bakıma kacbin km de giriyor.İki tane araba var suan düşündügüm.

1. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-147-2006-147/detay/

2. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-emsalsiz-alfa-romeo-147-1-6-ts-distinctive-bir-benzeri-yok-45110031/detay/

Öncelikle ilk sorum arabanın birinde bagaj kapagında cıta yok birinde var.Bagaj kapagında cıta olan model dahamı full oluyor?
    Aracın özelliklerine baktım fakat otomatik kararan iç dikiz aynası ile far sensörü yok mu bu aracta?
    Esp distinctive donanımında standart mı?
    Aracın standart donanımını tam olarak sayabilirmisiniz?
    Son olarak ve en önemli sorunum ankaradan geliyorum ve istanbulu cok bilmiyorum.Aracı Birmota mı götürsem yoksa gösterebilecegim baska özel iyi alfa servisleri varmı?
    Cevaplarınızı bekliyorum smdiden cok tesekkür ederim.

Hızlı cevap:

- Bagaj çıtası bildiğim kadarıyla standart bir özellik değil, keyfe göre siparişle takılabiliyor. İtalyadan geliyor diye biliyorum.
    - Esp 2004 model üzeri 147 ve 156larda standart. (ESP değil VDC olarak geçer)
    - Birmot'a götürmeyin, Bostancıdaki Sportivo veya Carium gibi özel servislere götürün. Google Earth'ten Bostancı köprüsüne gelin (D-100'den), E5'in üst tarafındadır oto sanayi. Burada bulunur bu dediğim servisler. Başka alfa özel servisleri de vardır orada, onlara da gösterebilirsiniz.
    - Far sensörü falan gibi şeyler alınan pakete bağlı olarak değişir. Bence böyle şeyleri çok da takmayın. Alfa alıyorsanız motoru ve dizaynı için alırsınız, zaten bu paraya o donanımı bulup şu olsun bu olsun demek de biraz abartmak oluyo bence :)
    - Ağır bakım dediğiniz araçtan araca değişir. Herkes her parçayı aynı kmde değiştirmez, çünkü km kadar yıl da önemlidir. Örneğin ben senede 5000km yapıyorum, ama servis için 10.000kmyi beklesem bu doğru olmaz. Alırken bunlara da dikkat edin, önemli parçalarınız yeni veya bakımlı olsun yeter.

• Çok teşekkür ederim.
    1 haftadır araştırıyorum ve araştırmalarım sonucu şu arac üzerinde karar kıldım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-bayandan-degil-haliyle-hasarsiz-45833080/detay/

Ankaradayım.Eniştem Bursada yarın gidip bakacak aksilik çıkmazsa alacagım.İnanın o kadar heyecanlıyımki su an zor yazıyorum :)
    Aslında sunroof takıntım olmasa çok güzel araçlar bulmuştum..
    Sizce bu araç nasıl.Sahibi aracın full bakımlı oldugunu söyledi.Hatası kazası boyası değişeni olmayan bir araç.Tramerden baktım kaydı kuydu yok.Km dolmasada yıllık birmota bakıma sokuyormuş sahibi aracı.Yarın birmot tan bakılcak bakım listesi.Eniştemde olur derse.Rabbim izin verirse.İnşallah cuma günü Alfa Romeo sahibi oluyorum :)
    Ha birde fiyatta anlaşmamız lazım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Çok teşekkür ederim.
    1 haftadır araştırıyorum ve araştırmalarım sonucu şu arac üzerinde karar kıldım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-bayandan-degil-haliyle-hasarsiz-45833080/detay/

Ankaradayım.Eniştem Bursada yarın gidip bakacak aksilik çıkmazsa alacagım.İnanın o kadar heyecanlıyımki su an zor yazıyorum :)
    Aslında sunroof takıntım olmasa çok güzel araçlar bulmuştum..
    Sizce bu araç nasıl.Sahibi aracın full bakımlı oldugunu söyledi.Hatası kazası boyası değişeni olmayan bir araç.Tramerden baktım kaydı kuydu yok.Km dolmasada yıllık birmota bakıma sokuyormuş sahibi aracı.Yarın birmot tan bakılcak bakım listesi.Eniştemde olur derse.Rabbim izin verirse.İnşallah cuma günü Alfa Romeo sahibi oluyorum :)
    Ha birde fiyatta anlaşmamız lazım biraz

Rahat ol, fiyatta anlaşırsınız...

Hadi hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: atyy_sek

LÜTFEN YARDIMMMM....

ALFA ROMEO 156 ALDIM YENİ AMA ARACIM ÇEKME CD OKUMUYOR SADECE ORJİNAL OKUYOR BUNUN İÇİN NE YAPALIYIM ARACIMIN ÜZERİNDE ORJİNAL TEYBİ VAR BU TEYBİN MARKASINI YADA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN

DÜŞÜK HIZLARDA ÇEKİM YAPTIM OLMADI CD MARKASINA GÖRE DENESEM OLURMU ACABA ÖNERECEĞİNİZ BİR CD MARKASI VAR MI
    ?

156 için bilemeyeceğim fakat 147 aracımda en ucuz cd markasına (princo muyydu neydi) media player ile çektiğim cdleri sorunsuz dinliyorum.
    Media player ile yakmayı deneyin

Edit: Eğer kastınız mp3 dosyası ise okumaz.. Audio track formatı yapmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 28 Nisan 2011; 18:50:32 >

• Ben de 1 hafta önce 2004 model 147 aracımla aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar.
    Araca hayran kaldım büyük konuşmayayım ama bundan sonra başka marka kullanamam heralde..
    Park sensorleri hakkında bir sorum olacak bazen 5 mt öteden ötmeye başlıyor bazen de dibindeki duvarda sessiz kalıyor çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.