Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben performans için yaptırmadım eksozcu böyle böyle dedi bende servise sordum yenisi 2 milyar dediler bende iptal et o zaman dedim bi arada hava filitresi takayım bakalım nasıl olucak ama şimdiki performansı çok güzel eksoz iptal edilince daha birinci vitesde kalktım araba öylebir rahatlamışki bu kadar olur yani.gaz pedalı resmen ayagımın altında kuş gibiydi
  • sen ıstersen dedıgımı yap .. farkını gorursun .. bu arada acık hava fıltresı sakın taktırma .. 1-2 ay ıcınde debimetreyi bozuyor .. kapalı kutu taktır .. hem acık hava filtresinin sesinden rahatsız olursun bi sure sonra
  • ARKADAŞLAR ALFAMIN KARIN AĞRISINI BULDULAR :)
    POTASİYUMETRESİ ARIZA YAPMIŞ ONDAN AKSIRIP TIKSIRIYOMUŞ.
    DEĞİŞTİRDİM (330 YTL İŞÇİLİK DAHİL)
    ŞİMDİ CEYLAN GİBİ GİDİYO MAŞALLAH :)
    ALLAHTAN BAŞKA SENSEÖRLERDE ARIZA YOKMUŞ.

SAYGILAR
  • Arkadaşlar birşey soracam;

Alfaların kliması bozulmasın diye önce klimayı sonra motoru mu kapatmak gerekiyor? çalıştırırken de önce motor sonra klima mı yani. Bana bunu biri dedi de ben unutuyorum acaba hikaye mi uydurmuş?
  • hikaye abi öyle bsy yok .. sadece dıkkat etmen gereken hava kabin içi dolaşımını klima 15-20 dakıka calıstıktan sonra açman...bide mumkun oldugunca klimayı kullanırsan gazı da bitmemiş olur..örnegin ben kışın klımayı hiç kullanmam .. bu yuzden her yaz bası gazı bıttıgı ıcın 100-200 mılyon klımaya harcarım adamda her defasında kısın kullansaydın boyle olmazdı der..haa arac daha yaglanmadan ve ısınmadan ilerlemeden klima ztn verimsiz olur ve daha ham motora extra yuk verır, çok ince bir detay olsada biras ilerdikten sonra açman daha guzel olur..tabi bu alfalara ozel bı durum deıl, tum arabalar ıcın geçerli
  • Benim alfa da çözemedikleri bir olayda, hazır klima lafı açılmışken; biliyorsunuzdur belki 156 larda Aracı çalıştırır çalıştırmaz klima otomatikman devreye girer. Yaz kış hiç farketmez klima çalışır. Bunun iptali mümkün, kontak ve klima butonlarının kombinasyonları ile bişeyler yapılıyor. Ben bu olayı yabancı net sitelerinden de araştırdım acaba farklı bir yolu da var mı diye ama bir türlü iptal edemedim... Çok sinir bozucu bişey. Araca biniyorsun bismillah kontak ve klima açık ...
  • arkadaslar herkes msn sini yazmamıs.keske yazsa.ben bu ara bi 156 ya bakıyorum.stilodan vazgectim.bakalım ne oalcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

Benim alfa da çözemedikleri bir olayda, hazır klima lafı açılmışken; biliyorsunuzdur belki 156 larda Aracı çalıştırır çalıştırmaz klima otomatikman devreye girer. Yaz kış hiç farketmez klima çalışır. Bunun iptali mümkün, kontak ve klima butonlarının kombinasyonları ile bişeyler yapılıyor. Ben bu olayı yabancı net sitelerinden de araştırdım acaba farklı bir yolu da var mı diye ama bir türlü iptal edemedim... Çok sinir bozucu bişey. Araca biniyorsun bismillah kontak ve klima açık ...

metin usta bi ayar çekemedimi ona yapardı o işlerden cok ii anlar ya

eet bir alfa klasıgıdır o napalım başa gelen çekilir..Alaris sıfır mı dusunuyosun yoksa 2.el mi?

• ikinci el dusunuyorum...ama temizini nerden hulursam artık???
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

quote:

Benim alfa da çözemedikleri bir olayda, hazır klima lafı açılmışken; biliyorsunuzdur belki 156 larda Aracı çalıştırır çalıştırmaz klima otomatikman devreye girer. Yaz kış hiç farketmez klima çalışır. Bunun iptali mümkün, kontak ve klima butonlarının kombinasyonları ile bişeyler yapılıyor. Ben bu olayı yabancı net sitelerinden de araştırdım acaba farklı bir yolu da var mı diye ama bir türlü iptal edemedim... Çok sinir bozucu bişey. Araca biniyorsun bismillah kontak ve klima açık ...

metin usta bi ayar çekemedimi ona yapardı o işlerden cok ii anlar ya

eet bir alfa klasıgıdır o napalım başa gelen çekilir..Alaris sıfır mı dusunuyosun yoksa 2.el mi?

Yok vallaha Metin abi bile çözemedi... Ama el elden üstündür. Arabayı satmadan bu işi çözemezsem kahrımdan ölücem

• kardeş bi tane 2001 alfa 156 var caruselde bi ayakkabı magazasının müdürünün gri renkde sanruflu ben böyle temiz bir alfa görmedin inan gerçekten bence türkiyedeki en temiz alfa 156 sadece hafta sonları sürülmüş yanılmıyorsam 50000 km de 19 milyar istiyordu galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: Alaris

ikinci el dusunuyorum...ama temizini nerden hulursam artık???
  • Arkadaşlar Alfamı satılığa çıkarttım.
    Bilginize....

Artık Şöle Büyük geniş bir aile arabası alma zamanı geldi.

http://www.araba.com/286787.html

http://erkan.celebi000.sitemynet.com buda arabamın veb sitesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Twinspark

Arkadaşlar Alfamı satılığa çıkarttım.
    Bilginize....

Artık Şöle Büyük geniş bir aile arabası alma zamanı geldi.

http://www.araba.com/286787.html

http://erkan.celebi000.sitemynet.com buda arabamın veb sitesi.

hayırlısı olsun twinspark..

aracın gercekten super temiz gozukuyo, gozun gibi bakmıssın..

yalnız arka tampona da spoiler eklemesi yapsaydın iyi olurmus, kıçı açık gibi kalmıs

bu arada bu versiyonlarda esp yok sonradan musteriye karsı mahcup olmanı ıstemem..

umarım en kısa surede satılır .. ne almayı dusunuyorsun yerıne?

• Saol Teşekkürler,

Çoluk çocukta geliyor.. Benim gezdiğim yollarda pek düzgün değil
    Daha önce hiç kullanmadım ama 2005-2006 Ford fusion düşünüyorum.
    Alfadan Sonra bayağı bir değişim olacak ama napalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

sen ıstersen dedıgımı yap .. farkını gorursun .. bu arada acık hava fıltresı sakın taktırma .. 1-2 ay ıcınde debimetreyi bozuyor .. kapalı kutu taktır .. hem acık hava filtresinin sesinden rahatsız olursun bi sure sonra

Arkadaşlar açık tip filtreyke kutu içi performans tipinde malzeme olarak fark yok..... debimetreyi bozuyor dorudur ama neden? arkadaşlar açık veya kutu içi bu tarz filtreleri mutlaka sprey yağla yağlayamanız gerekir bu bozulmayı böyle engellersiniz ama tutupta kuru kuru takarsanız tabi bozar.....

bu arada beyler ankarada olanlar varsa şu buluşma işine ne diyorsunuz?
  • Cemy arkadasıma tesekkur ederim ama 19 bana biraz fazla geldi.nede olsa ogrenciyim:)2000 model audi a3 buldum.17 500 'e.adamın dedigine gore ciddi bir hasarı olmamıs.sol on camurluk degismis.hepsi bu.eger olursa onu alıcam.olmadı forever alfa:)
  • Kaç motor acaba bu araba ? Birde deri varmı ki ?

quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

kardeş bi tane 2001 alfa 156 var caruselde bi ayakkabı magazasının müdürünün gri renkde sanruflu ben böyle temiz bir alfa görmedin inan gerçekten bence türkiyedeki en temiz alfa 156 sadece hafta sonları sürülmüş yanılmıyorsam 50000 km de 19 milyar istiyordu galiba
    quote:

• hayırlısı olsun twinspark efsaneden başkasına binmek biraz alışkanlık isteyebilir... nickini de değiştirmeyi düşünüyor musun? bence kalsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Twinspark

Saol Teşekkürler,

Çoluk çocukta geliyor.. Benim gezdiğim yollarda pek düzgün değil
    Daha önce hiç kullanmadım ama 2005-2006 Ford fusion düşünüyorum.
    Alfadan Sonra bayağı bir değişim olacak ama napalım.

• imzayı code olarak yazarsan daha rahat olur

mesajını yazarken üst kısımda code azar ona bas ve iki codenin arasına yaz aynen böyle olur

[image]https://store.donanimhaber.com/a9/0c/49/a90c4926b4c647b8adf2950d2a5cbf45.gif[/image]

imza böyle gözükür
  • 1.6 motorlu deri yok sadece sanruf var benim 2004 alfa dan bile temiz ve diri bi araba.
    quote:

Kaç motor acaba bu araba ? Birde deri varmı ki ?

quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

kardeş bi tane 2001 alfa 156 var caruselde bi ayakkabı magazasının müdürünün gri renkde sanruflu ben böyle temiz bir alfa görmedin inan gerçekten bence türkiyedeki en temiz alfa 156 sadece hafta sonları sürülmüş yanılmıyorsam 50000 km de 19 milyar istiyordu galiba
    quote:

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.