Her zaman derim Alfa alıcaksın abi millet alfaya bindiğini bilecek ama sen bu arabanın tüm alt yapısının fiat olduğunu bilecek uygun fiyata bakımlarını yaptıracaksın. Ama Alfa şöyle alfa böyle öcü demelerine hasta oluyorum vw de yok bu opsiyon
Parça fiyatı konusunda kesinlikle haklısınız. Alfanın parçasının Vw'den, opelden pahalı olduğunu sanmak oldukça cahilce. Ama tüm fiat servisleri Alfaya bakmıyor. Bildiğim kadarıyla Birmot ve Alfa arasında bir sıkıntı var. Alfa birmotların elinden servis yetkisini alıyor. Yeni bir servis yapılanması planları vardır umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: the.professor
Parça fiyatı konusunda kesinlikle haklısınız. Alfanın parçasının Vw'den, opelden pahalı olduğunu sanmak oldukça cahilce. Ama tüm fiat servisleri Alfaya bakmıyor. Bildiğim kadarıyla Birmot ve Alfa arasında bir sıkıntı var. Alfa birmotların elinden servis yetkisini alıyor. Yeni bir servis yapılanması planları vardır umarım.
Sitelerinden baktım.
Sadece bazı büyükşehirlerde yetkili servisi var.
Galiba dediğiniz gibi servis bazında bir problem mevcut Alfa ve Fiat arasında.
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
quote:
Sitelerinden baktım.
Sadece bazı büyükşehirlerde yetkili servisi var.
Galiba dediğiniz gibi servis bazında bir problem mevcut Alfa ve Fiat arasında.
Alfa araçlarına birmot hariç bütün fiat yetkili servisleri Bakıyor.
Özellikle bursa'da olanlara BANOTOYU TERCİH EDERİM.
Çünkü servis müdürününde bie 159 u var :)
quote:
...Neden Alfa da servis sorunu var derler??Aynı şekilde usta?
Motor aynı,şanzıman aynı,donanım.....
Ford'la Fiat'tan başka servis olmadığı zamanlarda (2010) Kars'ta bakıma sokmuştum 147'mi Fiat servisinde. Opel Vw, Reno sahipleri Erzurum'a gidiyorlardı..
Ford'la Fiat'tan başka servis olmadığı zamanlarda (2010) Kars'ta bakıma sokmuştum 147'mi Fiat servisinde. Opel Vw, Reno sahipleri Erzurum'a gidiyorlardı..
Ayrıca parça-servis fiyatları Audi-Bmw-Volvo gibi markalardan az, Vw, Opel, Reno gibi markalardan fazla değil
quote:
Orijinalden alıntı: kahraman202
quote:
Demek ki bu servis geyiği şehir efsanesiymiş.
quote:
Demek ki bu servis geyiği şehir efsanesiymiş.
Alıntıları Göster
Uyandırmayın milleti yav
Bunu kullanıcılar daha net bilirler, fakat Fiat ile ortak olmayan parçalarda tedarik nispeten uzun sürüyordur. Arkdaşın Fiat Idea'sında İtalya'dan iki ay parça beklendi. Bu kadar uzun sürmese de kendine has parçalarda zor bulunulurluk vardır bence. Ha fiyat bakımından dağlar kadar fark yok, bir Citroen bile 90000 bakımına 3300 TL hesap yazdıysa..
quote:
Orijinalden alıntı: Gopluumit
Uyandırmayın milleti yav
Ben uyandım.
O bana yeter hocam
quote:
quote:
Uyandırmayın milleti yav
Ben uyandım.
O bana yeter hocam
Hayırdır, yoksa ufukta bi jülyet fln mı var?
quote:
quote:
Uyandırmayın milleti yav
Ben uyandım.
O bana yeter hocam
Tamam kapasınlar konuyu yav
quote:
quote:
quote:
Uyandırmayın milleti yav
Ben uyandım.
O bana yeter hocam
Yakın zamanda değil ama evet bütçeyi toparlarsak inşallah
Olmadı Mito
quote:
quote:
quote:
quote:
Uyandırmayın milleti yav
Ben uyandım.
O bana yeter hocam
Yakın zamanda değil ama evet bütçeyi toparlarsak inşallah
Olmadı Mito
Alıntıları Göster
Bende inşallah Mayıs'a kadar Jülyet alacağım. Mito'yu da eşim çok beğeniyor. Maddi durum iyi olursa eşime de onu düşünüyoruz. Çok seviyor..
quote:
Mengerler (Mercedes) Alfa-Lancia-Jeep bakmaya başladı. Şu an için İstanbul'da geçerlşi ama diğer Mengerler şubelerinde ne zaman başlar bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba? http://www.mengerler.com
quote:
quote:
Mengerler (Mercedes) Alfa-Lancia-Jeep bakmaya başladı. Şu an için İstanbul'da geçerlşi ama diğer Mengerler şubelerinde ne zaman başlar bilmiyorum. Bilgisi olan var mı acaba? http://www.mengerler.com
Alıntıları Göster
Ben Bursa'da geçtiğimiz haftalarda Mengerler'e götürmek zorunda kaldım, artık Birmot bakmıyormuş. Mengerler hem satışa, hem servise başlamış Alfa için.
quote:
Orijinalden alıntı: Melancholy
Ben Bursa'da geçtiğimiz haftalarda Mengerler'e götürmek zorunda kaldım, artık Birmot bakmıyormuş. Mengerler hem satışa, hem servise başlamış Alfa için.