Şimdi Ara

Alfa Romeo'nun Tutulmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
2
Favori
64.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfa Romeo bana göre sıra dışı ve her zaman farklı bir arabadır. Alfa 33, 155, 145, 146, 147, 156 bunlar birer efsanedir bana göre. Apt.'de 146 var ve egzozundan o kadar güzel ses çıkar ki hasta olmamak elde değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Önem vermemek değil de alfalar genel olarka fazla yakıyor ve parçası çok pahalı.Kendisi de pahalı.

2.eli yok.

aslında ferrarinin çakması olur kendileri

fiyatı da ferrarinin rüzgarını yediğinden heralde biraz yüksek
  • bu iş pazarlama işi, koç ise pazarlama konusunda başarısız ve isteksiz.
  • Logosuyla ilgili bir şey değil.
    Logo ile ilgili olsaydı Chevrolet de tutulmazdı.
  • beyler az önce kaspersky beni bu sayfada açılan şu resim konusunda zararlı bir bağlantı gibisinden uyardı sizde dikkatli olun

http://www.freewebs.com/iondynamics/Maserati-Quattroporte.jpg
  • sen kaç defa kullandın alfayı kullanan insanlardan yorum almak yetmiyormu.Aidsten ölünebildiğini anlamak için aids mi olman gerekiyor.Araştır google da alfa nasıl bir araba.Marka arıza istatistiklerini incele alfa hep başı çekmiş.Bildiğin uyduruk italyan malı bukadar fanatiği olman için başka bir duygular içerisinde olman gerek.
    Yok eğer dediklerimden birşey anlamadıysan ozaman düşün bu alfa neden bukadar tutulmuyor.Neden 2.eli geberik.Al bu bile cevaptır size.

birde bir arkadaş islami cihad duyguların kabarmış falan demişya hiç güleceğim yoktu.ozaman sana sorarım bir otomobil üretseler ismide bismillah falan olsa ne derdin alıp kullanırmıydın yoksa benim alfaya dediğim şeyin aynısını ona demezmiydin.Böyle birşey işte.Kimin yaptığı önemli değil.Ticaretin dini dili ırkı mezhebi olmaz.Buna din olgusunu yapıştıranlar seçimlerinin getireceği sonuca razı olurlar.
  • Alfaya gereksiz bir araç diyen arkaşımı kınım kınım kınıyorum:)
    haç logosunu çok kafaya takan arkadaşlarım bizde üretseydik %100 yerli alfa gibi bir aracımız olsaydıda logosuna bismillahirrahmanirrahim yazdırsaydık.bütün dünyada alsaydı.
    biz ancak arkasına babam sağolsun yazabiliyorsak bence hiççç hayıflanmamalıyız....
  • Allahım, sen bizi önyargılardan koru yarabbim,
    Aklı olup da onu kullanmayanlara akıllarını kullanacak kudret ver ,
    Ey büyük yaradan,şu güzel insanımıza,ülkemize,logosunu istediğiniz yazdıracak araba yapma gücü ver.
  • kaç tane kullandın demişsin emin ol çok kullandım ve o senin dediğin pahalı servis hikayeleri falan çok eskide kaldı.aidsin kötü bişey olduğunu anlamak için aids olmak mı lazım örneğine hiç bişe demiorum sen bu ikisini aynı şey gibi kıyaslıyorsan şu anda da bi alfa 147 im var o da hiç bi sorun çıkarmıyor ve arkadaşlarımınkiler de..ikinci el konusuna gelince de ikinci eli işte senin gibiler yüzünden düşük ne yazık ki..ama şunu da bil alfa yı kullanan mecbur kalmadıkça zaten satma taraftarı olmayacaktır..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 6 Aralık 2008; 5:43:36 >
  • tamam bişey demedik 2.elde ettiğiniz zararın acı boyutunu unuttum bir an aracınız değerlidir vede hiç kötü bir araba değildir.Yeterki arabalarınız değerli olsun benim burda yaptığım yorumlar olumsuz etki yaratmasın.Sizde arabanızı satıp kurtulabilesiniz.Anlık hevesle aldığınız aracın elinde patlaması duygusunu yaşamadım fakat anlayabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

tamam bişey demedik 2.elde ettiğiniz zararın acı boyutunu unuttum bir an aracınız değerlidir vede hiç kötü bir araba değildir.Yeterki arabalarınız değerli olsun benim burda yaptığım yorumlar olumsuz etki yaratmasın.Sizde arabanızı satıp kurtulabilesiniz.Anlık hevesle aldığınız aracın elinde patlaması duygusunu yaşamadım fakat anlayabiliyorum.

sana sadece gülüyorum gerçekten anlamıyorsun bu işlerden..neyse zaten kullanmayan adama da anlatılamayacığını önceden de görmüştük gene görüoruz..sen bu güzellikten mahrum kalıcaksın hayatın boyunca bu yüzden senin adına üzülüorum..hadi allah selamet versin

• Aracın piyasasının olmaması ve önyargıdan dolayı olabılır dıye düşünüyorum...
  • Piyasası olmayan bu aracı 12 günde nasıl sattım hayret , alfanın piyasası vardır ve her daim kendi alıcı kitlesi tarafından talep görür. Alfistiler var oldukça , alfanın 2. el problemi olmayacaktır. Aracımı satarken galerilerin sattığı fiyata yakın bir fiyattan sattım,öyle çok kelepire falanda gitmedi. Vw passatta ne değer kaybı yaşanıyorsa bende de o kadar değer kaybı oluştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sansar_Selim

tamam bişey demedik 2.elde ettiğiniz zararın acı boyutunu unuttum bir an aracınız değerlidir vede hiç kötü bir araba değildir.Yeterki arabalarınız değerli olsun benim burda yaptığım yorumlar olumsuz etki yaratmasın.Sizde arabanızı satıp kurtulabilesiniz.Anlık hevesle aldığınız aracın elinde patlaması duygusunu yaşamadım fakat anlayabiliyorum.

otomobil piyasasına halk ekmek muamelesi yapmana şaşırmıyorum çünkü bu ülkede 140 bin dolara murat 131 ler satıldı, aynı insanların torunları da yaşıyormuş demek ki
    bir otomobilin ilan sayısının az olması onun piyasasını kötü yapmaz, bir alfisti her zaman bir alfa romeo'ya hak ettiği değeri verir merak etme. bunu anlayabilmek için muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış olmak gerekir

• madem alfa alfa diye yere göğe sığdıramıyorsunuz, passat jetta golf focus megane astra yerine bir alfa romeo alında görelim
  • Okuldaki bir arkadaşımda var. Yaklaşık 1.5 yılda 70bin km yol yaptığını söyledi. 42bin ve 50bin km'lerde olmak üzere 2 kez baskı balata yemiş. Ama davayı hep onlar kazanmış, para vermemişler. 75.000 liraya almış, şimdi satsa 50-55bin liraya gidiyor.

Güzel araba, tarz araba. 2. el 55bin liraya araba baksam bir eski kasa C klasse ile 159 arasında çok gidip gelirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

madem alfa alfa diye yere göğe sığdıramıyorsunuz, passat jetta golf focus megane astra yerine bir alfa romeo alında görelim

bende onu anlamıyorum neden bukadar sevilen bir marka olmasına rağmen satmıyor sadece önyargı olmasa gerek sebebi
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

madem alfa alfa diye yere göğe sığdıramıyorsunuz, passat jetta golf focus megane astra yerine bir alfa romeo alında görelim

bende onu anlamıyorum neden bukadar sevilen bir marka olmasına rağmen satmıyor sadece önyargı olmasa gerek sebebi

halk ne yapsın, cebindeki son parayla araba alıyor, onu da değer kaybetsin ister mi!
    hatta cebindeki son para değil karısının bileğindeki bilezikleri alıp peşinatı yatırıp kalanı hayvani faizle 4 seneye bölüp araba alıyor. sonra evini haczetmesinler diye çatıya çıkıp Türk bayrağıyla şov yapıp "atarım kendimi yaklaşmayın evime!" diyor. Çok acı verici bir kısır döngü...

• garibanlığın dibine vurdun funkmaster

gelmeyin atarım kendimi, çocuğumu keserim

zaten gösteriş uğruna yiyecek ekmeği olmayıpda ,borç harç araba alan sonra rezil olan adam yaşamasın daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.