Şimdi Ara

Alfa Romeo'nun Tutulmaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
64.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz dergilere bakıp biraz tvde program izledim.Üç neden buldum:
    1)Yol tutuşu kötü diyorlar
    2)Pahalı diyorlar
    3)üstteki iki nedenden dolayı alsan bile satamazsın, elinde kalır diyorlar.
    Ama bana göre iyi bir araba.Sadece biraz zengin olmak lazım masrafları karşılamak için.Birde fazla yakıyomuş ama bunu bilmiyordum sizden duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hot_sauce

biz böyle daha mutlu oluruz yolda birbirimize alfa selamı çakar devam ederiz. bu ruhu anlamayanlar zaten almasın mümkünse. sayglar sunarım...

bazen amcamın daewoo lanos-uyla yada dayımların combo ile giderken yolda karşılaştığım alfalara alışkanlıktan sebep sellektör yapıyorum

tabi adamlarda bön bön bakıyor anlamıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: copcukralı

biraz dergilere bakıp biraz tvde program izledim.Üç neden buldum:
    1)Yol tutuşu kötü diyorlar
    2)Pahalı diyorlar
    3)üstteki iki nedenden dolayı alsan bile satamazsın, elinde kalır diyorlar.
    Ama bana göre iyi bir araba.Sadece biraz zengin olmak lazım masrafları karşılamak için.Birde fazla yakıyomuş ama bunu bilmiyordum sizden duydum.

1- alfanın yol tutuşu sınıfının en iyilerindendir.önden çekişli olmasından sebep çok hızlı girilen virajlarda kafadan biraz kayma yapsada çizgisini çabuk bulan bir araç.focusun muhteşem yol tutuşuna güvenip 90 la girdiğiniz viraja alfanızla 110 km hızla rahatça girebilirsiniz.ALFANIN YOL TUTUŞU İYİDİR.
    2-pahalı ama neye göre...unutmayın alfa romeo 159, audi a4, mercedes c serisi ve bmw 3 serisiyle aynı sınıftadır. birde diğerlerinin parça bakım servis ve satış fiyatlarını kontrol edin isterseniz.ALFA SINIFINDAKİ EN UCUZ ARAÇTIR.
    3-yukarılarda bi arkadaşımız 12 günde 159unu sattığını söyledi.aracınız piyasa fiyatında ve temiz bir araçsa mutlaka alıcısı vardır.
    her aracın meraklısı vardır herkes temizini bakımlısını arar...
    size göre olan kısmına gelirsek: zengin olmak lazım değil.1998 model vw passat ve alfa romeo 156nın servis bakımları için harcanan fiyatları karşılaştırdığımızda halk arabası volkswagen daha pahalıya patlamıştı...

sizce alfamı zengin işi volkswagen mi?

SAYGILAR....

• @10ur_1 çok sağolbeni açtın zaten alfa ları severim onu da yazmıştım zaten. teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: copcukralı

@10ur_1 çok sağolbeni açtın zaten alfa ları severim onu da yazmıştım zaten. teşekkür ederim.

rica ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
  • Alfa 159 tam bir sanat eseri, yolda gördüğümde dönüp dönüp baktığım bir otomobil.Benim tek hosuma gitmeğen yanı iç mekanıdır.Bugüne kadar hiç bir 159 un içine binmedim,binsem belki fikrim değişebilir,sonucta iç mekanını merak ederek internetten baktıgım fotolardan biliyorum.

Birde yaklasık 3-4 ay önce siyah bir 159 gördüm, arabayı yine olağan güzelliğinden dolayı incelerken gözüme daha önce hiç görmediğim bir şey takıldı; (yanlıs hatırlamıyorsam otomobilin sol dikiz aynası olması lazım) sol dikiz aynasının hemen altında italyan bayragı logosu bulunuyordu, ben daha önce hiç bir 159 da böyle birşey görmemiştim, italyan bayragı bulunan 159 ların özelliği nedir? Donanım farkımı? yoksa belli bir motor hacmıne sahip olan 159 larda mı oluyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 15 Aralık 2008; 21:57:50 >
  • enriko albertini bayii sattığı araçlara geleneksel olarak bu bayrağı yapıştırır. Ek bir özelliği yoktur. Sadece satan bayiinin bir uygulaması.
    quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

Alfa 159 tam bir sanat eseri, yolda gördüğümde dönüp dönüp baktığım bir otomobil.Benim tek hosuma gitmeğen yanı iç mekanıdır.Bugüne kadar hiç bir 159 un içine binmedim,binsem belki fikrim değişebilir,sonucta iç mekanını merak ederek internetten baktıgım fotolardan biliyorum.

Birde yaklasık 3-4 ay önce siyah bir 159 gördüm, arabayı yine olağan güzelliğinden dolayı incelerken gözüme daha önce hiç görmediğim bir şey takıldı; (yanlıs hatırlamıyorsam otomobilin sol dikiz aynası olması lazım) sol dikiz aynasının hemen altında italyan bayragı logosu bulunuyordu, ben daha önce hiç bir 159 da böyle birşey görmemiştim, italyan bayragı bulunan 159 ların özelliği nedir? Donanım farkımı? yoksa belli bir motor hacmıne sahip olan 159 larda mı oluyor??

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

enriko albertini bayii sattığı araçlara geleneksel olarak bu bayrağı yapıştırır. Ek bir özelliği yoktur. Sadece satan bayiinin bir uygulaması.
    quote:

Orjinalden alıntı: leonheart07

Alfa 159 tam bir sanat eseri, yolda gördüğümde dönüp dönüp baktığım bir otomobil.Benim tek hosuma gitmeğen yanı iç mekanıdır.Bugüne kadar hiç bir 159 un içine binmedim,binsem belki fikrim değişebilir,sonucta iç mekanını merak ederek internetten baktıgım fotolardan biliyorum.

otomobili İzmirde görmüştüm, dediğiniz bayiyi araştırdım, İzmir Bornova da bulunan alfa romeo bayisi

• alfa romeosu olan bir arkadaşla seninkimi daha iyi benimkimi daha iyi muhabbeti yaparken birgün onun aracı ile yolculuk etme imkanımız oldu.alfa 159 jdti q tronic aracı .karbon siyah en üst donanımlı versiyonu.
    ben böyle birşey görmedim ya nasıl bir yol tutuştur o nasıl bir dinamizmdir mucurlu viraja şöyle böyle bir virajda değil bayağı bayağı keskin virajlara adam 180-190 ile giriyor tartartarrr tren gibi dönüyorduk yemin ediyorum ağladım ya ne olur beni indir bayılacaktım tansiyonum düştü dilim damağım kurudu.durdur arabayı ben otostopla gidecem diye yalvardım.araba değil sanki tren rayda gidiyor gibi yola sakız gibi yapışıyor
    benim diyen arabanın 2 saatte zor olacağı o virajlı yolu 1 saat 15 dakikada aldık.muhteşem bir yol tutuş harika bir esneklik
    alfa 159 harika bir araç diğerleri konusunda bir fikrim yok ve alfa 169 un çıkmasını bekliyorum satacam arabamı ondan alacam
    ayrıca alfa 169 hakkında bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice-cruiser -- 16 Aralık 2008; 16:04:47 >

• 159 demek aşk demektir! 1 senedir beni 1 kere olsun üzmedi yol tutuş olsun frenleme olsun üstüne o sınıfta rakip tanımam!

Başka hiçbir otomobil insana kendini bukadar özel hissettiremez bundan emin olun!

169'a gelince 2011 yılında lansman yapılacağı söyleniyor. Maserati Quattroporte platformu üzerinde yapılandırılacağı söyleniyor şimdilik var olan bilgiler bunlar. İnternette bazı çizim fotografları bulunuyor isterseniz bakın derim.

Daha detaylı bilgi ve takip içindewww.italiaspeed.com adresini araştırmanızı tavsiye edebilirim

• " Too fragile for every day use

Great car!... just don't move it!

Great looking, great to drive, but let down by terrible quality

Great car, shame about the reliability

I would've kept it if it was reliable

Good looker and performer, but serious doubts on the engineering quality

Built by Monkeys on a friday afternoon

Turns heads, but it's turning my pockets and bank balance out also!

The worst car in the world

I hate it and wouldn't recommend to anyone"

bunlarıwww.carsurvey.org dan birk dakikada şöyle bir copy paste yaptım.

yorum sizlerin, amblemindeki haç da standart aksesuar.

amblemindeki soldaki kırmızı haç milan bayrağındandır. sağ tarafındaki yılan soylu visconti ailesinin armasıdır.

ve -çoğu kişi bunu fark etmez- sağ taraftaki yılan ağzında bir insan tutar, bu özellikle markanın ilk yıllarındaki amblemlerinde daha belirgindir.

yılanın ağzındaki insan soylu ailenin ebedi düşmanlarını, her zaman yok etmeye hazır olduğunu simgeler, yani biz müslümanları, özellikle de türkleri.

amblem anadoluya yapılan haçlı seferlerinden sonra yaratılmıştır.

şimdilerde bunu açıkça söyleyemiyorlar tabii.

bu kalitesiz teneke parçalarının neden ülkemizde tutmadığını yeterince açıklayabilmişimdir umarım.

ilk önce yabancı siteyi, sonra da türkçe siteyi okuyun:

http://www.neatorama.com/2008/02/18/evolution-of-car-logos/

http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-181015.html

• "molarrr" geçmişte olan geçmişte kalmıştır.İnanıyorum ki aynı şeyi bizde ve müslümanlarda yapardı.Kendimizi kandırmayalım.

Şimdi yahudiler Mercedes,Bmw vs. alman arabalarına biniyor diye kendi tarihlerine ihanet mi ediyorlar?Ayrıca bu adı üstünde logo bu demektir ki hala düşmanlıkları ve netrefleri devam mı ediyor?Ediyor yada etmiyor.Sonuçta bu logo eğer böyle bu kaygıları,kinleri ve endişeleri olsaydı:Gelip müslaman ülkelerde satmazlardı dahası yatırım yapmazlardı.Örnek (TOFAŞ-FİAT GRUBU)Özellikle Türkiye'de...

Bu bir markayı karalama kampanyasından başka birşey değildir.

verdiğin sitede arkadaş ne güzel açıklamış:
    quote:

karhan22
    02-04-2006, 23:37
    Birbirine düşman milletler arıyorsak Avrupaya bakmalıyız bence.:)Eğer gerçekten düşman olunacaksa Almanın İngilize ,İngilizin Fransıza...Liste uzayıp gider.Ancak önemli olan şuki bu ülke başkanları bir araya geldiğinde birbirlerine sevgili dostumuz diye hitap etmektedir???Bunun anlamı açıktır :"Bizim geçmişle hesabımız var ancak şimdi önümüze bakalım."Kısacası kimse geçmişi unutmaz veya unutmak istemez ancak bununla birlikte akıllı davranmak(politik)gereklidir.
    "Türkün Türkten başka dostu yoktur." diyerek kimseye dost olduğumuzu inandıramayız ve onlardan ihtiyacımız olan arenada destek bulamayız.Kısacası geçmişi bilmek ,değerlendirip bazı çıkarımlar elde etmek güzeldir ancak her sonucuda avazımızın çıktığınca haykırmak biraz saflıktır gibi geliyor bana.Sevgiler,saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: molarrr

" Too fragile for every day use

amblemindeki soldaki kırmızı haç milan bayrağındandır. sağ tarafındaki yılan soylu visconti ailesinin armasıdır.

ve -çoğu kişi bunu fark etmez- sağ taraftaki yılan ağzında bir insan tutar, bu özellikle markanın ilk yıllarındaki amblemlerinde daha belirgindir.

yılanın ağzındaki insan soylu ailenin ebedi düşmanlarını, her zaman yok etmeye hazır olduğunu simgeler, yani biz müslümanları, özellikle de türkleri.

bu kalitesiz teneke parçalarının neden ülkemizde tutmadığını yeterince açıklayabilmişimdir umarım.

Kulaktan dolma bilgilerle insanların aklını bulandırma DİN ve IRK üzerinden siyaset yapmak denir senin bu yaptıgına!

Çamur atmaktan vazgeç seviyeli ol!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passione -- 18 Aralık 2008; 1:46:28 >

• Ya benim nacizane fikrim, benim sınıfımda tam 6 tane arkadaşımda alfa romeo var. en iyi arkadaşlarımdan birinde 156 TS Selespeed var. adamın inatla söylediği şu; bu aracı Türkiye de kullanamazsın çünkü DÜZ YOL YOK ! Adım başı çukur aracın içinde girdiğimiz çukurdan süspansiyon arızasıyla çıktık. Narin araçlar üretiyorlar. Ancak özel arabalar olduklarına ben de inanıyorum.
  • amblemdeki visconti ailesinin simgesinin orijinal halinin resimleri bunlar.

Alfa Romeo'nun Tutulmaması

• dikkat edilirse yılanın yuttuğu müslüman çocuğu ilk amlemlerde daha belirgin ve daha canlı belirtilmişken, sonradan daha belirsiz ve stilize bir hale getirilmiş.

ama hala orada.

• 1900lü yıllarda savaşla birlikte bitmiş ama günümüze kadar sadece bir simge olarak gelmiş ve bu günde bir simge olabilmekten başka hiçbir anlam taşımayan bir materyal ancak bu kadar dramatize edilebilir. pes...

SAYGILAR...
  • belki alfa romeonun temennisi şöyledir
    çık yılanın karnından müslüman çocuk
    giriyormu çocuk çıkıyormu belli değil çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice-cruiser -- 18 Aralık 2008; 9:05:29 >
  • Komediden başka birşey değil! Müslüman olduğu alnında yazıyor çocugun değil mi pardon ben göremedim de

Bırakın bu işleride konu başlığından çıkmayın saçma sapan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passione -- 18 Aralık 2008; 11:34:55 >
  • Sadece gülünçsünüz. Yılan ağzındaki bir kartal figürünede benzetilebilir , bir insanada . Sonuçta visconti ailesinin sembolüdür. Kullandığınız , alman , fransız , amerikan arabalarının üreticileri sizce şu an dünyada hangi ülkelerde kimleri katlediyor. Mesela ırakta. Kimlere tecavüz edip , kimleri öldürüyor. Aynı hassaslığınızı eylemsel alanda da görmek dileğiyle. Amerikan donu giyip amerikan cigarası içip , amerikan dizileri izleyip vatan sever olanlara italyadan sevgiler.
    quote:

Orjinalden alıntı: molarrr

" Too fragile for every day use

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.