Şimdi Ara

Alfa Romeo'nun Tutulmaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
64.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satılmama nedeni haçtanmış tamam ya bunu nasıl bilemedim yoksa önceki distribütörü kötü filan değildi hatta tofaş da şu anda gereken önemi veriyorda biz haç gördüğümüzden dolayı almıyormuşuz.
  • Alfa almayanlar ,almama sebebi olarak neleride bilirlermiş,vay be bizim millet kadar tarih bilgisi olan az bulunur,hem de bilinçli.

Yukarıda yazılanlar kadar saçma yorumları bu güne kadar duymamıştım,okumamış olmayı da tercih ederdim.

''Tez İtalyanların başı kesile,fransızlarkazığa geçirile,Avusturya-Macaristan veliahtı karşıma çıkarıla(Alamanlar niyetine ),vs.vs.vs diye buyurur yedi düvelin hükümdarı Osmanlı . ''Bundan gayri yerli araca binile.o Kadar
  • ben yine iyimser yaklaşacam
    art niyetli arkadaşlar her ne kadar yılan çocugu yiyor diyorsada
    alfa romeo çocugun yılanın içinden çıktıgını betimliyor bize
    sırf bu yüzden bile alfa romeo alınır

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Önem vermemek değil de alfalar genel olarka fazla yakıyor ve parçası çok pahalı.Kendisi de pahalı.

2.eli yok.

aslında ferrarinin çakması olur kendileri

fiyatı da ferrarinin rüzgarını yediğinden heralde biraz yüksek

Ferrari Alfa Romeo'dan çıkma desek daha doğru olur. Ferrari ilk olarak Alfa Romeo'nun yarış koluydu. Daha sonra ayrılarak kendi markasını ilan etti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

Sadece gülünçsünüz. Yılan ağzındaki bir kartal figürünede benzetilebilir , bir insanada . Sonuçta visconti ailesinin sembolüdür. Kullandığınız , alman , fransız , amerikan arabalarının üreticileri sizce şu an dünyada hangi ülkelerde kimleri katlediyor. Mesela ırakta. Kimlere tecavüz edip , kimleri öldürüyor. Aynı hassaslığınızı eylemsel alanda da görmek dileğiyle. Amerikan donu giyip amerikan cigarası içip , amerikan dizileri izleyip vatan sever olanlara italyadan sevgiler.

Bravo kardeşim etkilendim gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passione -- 18 Aralık 2008; 17:06:17 >
  • 147 severlerin aşağıdaki ilana bakmasını tavsiye ederim. 147 sahiplerinin ise bakmasını tavsiye etmem. Ya aracınızdan soğursunuz yada soğumamak için masrafa girersiniz

http://www.sahibinden.com/en_sik_147_gta!!!!!WQQaXQQ11575459WQQpXQQdisplayitem

GTA jantlar ve ön tampon zaten güzel olan aracı tek kelime ile kusursuz hale getirmiş

Alfa Romeo'nun Tutulmaması

• tam bende değinecektim sevgili passione un da dikkatini çekmiş

o yutulan insanın müslüman olğu anlında mı yazıyor arkadaşlar

kara cahillikten başka birşey değil kusura bakmayın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

147 severlerin aşağıdaki ilana bakmasını tavsiye ederim. 147 sahiplerinin ise bakmasını tavsiye etmem. Ya aracınızdan soğursunuz yada soğumamak için masrafa girersiniz

GTA jantlar ve ön tampon zaten güzel olan aracı tek kelime ile kusursuz hale getirmiş

[image]https://store.donanimhaber.com/76/5e/b0/765eb09e1acfec6ed711e55e7ec9838a.jpg[/image]

İstanbul'da olsa kaçırmazdım. Mükemmel olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

147 severlerin aşağıdaki ilana bakmasını tavsiye ederim. 147 sahiplerinin ise bakmasını tavsiye etmem. Ya aracınızdan soğursunuz yada soğumamak için masrafa girersiniz

fiyat da yüksek değl fazla hoşuma gitti açıkçası

• gavur malına + para verselerde almam
  • alfa meselesi gönül işidir mantık işi değildir.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMİN16

gavur malına + para verselerde almam

Kullandığın bilgisayar Türk malı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

sen hep türk malımı kullanıyorsun bu düşünce tarzıyla gitmeye devam edin dünya böyle değil kalite=fiyat neyse o ürün alınır ve şuda belliki bizim türk malları genelde kalitesiz oluyor bazı istisnalar hariç
  • alfa 159 un tipi güzel olsaydı alfa alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice-cruiser

alfa 159 un tipi güzel olsaydı alfa alırdım

doktor gözlükleri tak öyle bak bir de
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: ice-cruiser

alfa 159 un tipi güzel olsaydı alfa alırdım

doktor gözlükleri tak öyle bak bir de

benim araçta estetik anlayışıma ters bir araç
  • autodelta sanayisi var hacı, sen nasıl istersen o şekle sokalım, hatta önü üçgen ya, biraz oynayarak senin istediğin şekle benzetiriz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

autodelta sanayisi var hacı, sen nasıl istersen o şekle sokalım, hatta önü üçgen ya, biraz oynayarak senin istediğin şekle benzetiriz :D

ruhumu okudun fuckmaster
    arabanın önün aynı kemal sunalın zübük filmindeki kaakterin bıyıgına benziyor
     Alfa Romeo'nun Tutulmaması
  • jeremy`nin bir konuşması vardı 159 için.

159 bir bmwden en az 1000 kat daha iyi yol tutuşa sahip
    bir mercedesten 500.000 kat daha keyifli ve
    DÜNYADAKİ TÜM ARAÇLARDAN EN AZ 1.000.000 KAT DAHA GÜZEL BENCE

programında izlemiştim orada duymuştum ve inşallah yanlış hatırlamıyorumdur...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.