bazı yazıları okuduktan sonra alfa almaya korkar oldum...düşünsenize sabah kalkıp arabanıza baktığınzda birileri haç amblemi var diye arabayı boydan boya çizmiş...insanlar neler ile kafa yoruyorlar hey allahım...
bazı yazıları okuduktan sonra alfa almaya korkar oldum...düşünsenize sabah kalkıp arabanıza baktığınzda birileri haç amblemi var diye arabayı boydan boya çizmiş...insanlar neler ile kafa yoruyorlar hey allahım...
Yaa arkadaşım gerçekten doğru demişsin.Bazı kişilerin bağnaz ve hiçbir şeye dayandıramadıkları düşünceleri başkalarının canını yakıyor gerçekten! İnşallah bizim başımıza dediğin gibi kötü bir durum gelmez
Bu zihniyeti anlamıyorum biz daha iyisini yapabildik mi ki başkasının yaptığını yargılıyoruz daha iyisini boşver giriş bile yapamamışız alınır yada alınmaz bu şahsi bir fikirdir mali durumum yerinde olursa ilk alacağım arabadır 159. 2.cisi 1-2 yıllığına alınacak ise değer kaybını göze almanız gerekir değeri düşmesin istiyorsanız çeyrek altın tavsiye ederim. pahalılığına gelince highline dsg passat 100.000 ytl etikete sahip 159 dist. plus +q-tronic-bose ses siteminden koltuk ısıtmasına 95.000 ytl gibi bir fiyatı var aylar önce euro düşükken fark daha fazlaydı 80.000 ytl ye mal edilebiliyordu kısaca araç çok hoş parça fiyatlarını da abartmaya gerek yok uzun vadede memnun eder kısa vade de üzer.
O markaları bizlerin önüne sürenler utansın bizim suçumuz hayatımızı sürdürebilmek için bunları kullanmaksa işte asıl rezillik budur!
bence yedek parçadan korkuyorlar
mitsubishi lancer köpek balığı ise bu ne trex belki bunun ıhlamur girsimi ne öyle bir rengi var akıllara zarar neyse allah herkesin gönlüne göre versin
alfa kullanımı çok zevkli bir araçtır, kalitelidir, ayrıca gereksiz araç felan denmez. Türkiyede çok tutmamasının sebeplerine gelince, biraz pahalı, emsallerine göre çok yakar ayrıca parça temini zordur. birde alt takımı hassastır bozuk yolları sevmez pek. Türkiyedeki yollarda malumunuz...
Anneme 2000 yılında Ekim ayında 2001 model 1.6 TS full aksesuar alfa 156 aldık(sıfır).bugüne kadar sadece 2 defa varyatör arızası yaptı.motorunda veya elektronik sisteminde hiçbir sorun çıkmadı çekişi, yakıt tüketimi herşeyiyle gayet güzel bir araç.
bir ara servis sorunu yaşandı doğru ama artık günümüzde servis ve parça ile ilgili hiçbir sıkıntı yok.özellikle İstanbul Maslak Atatürk sanayideki alfa milano servisi bu konuda çok iyi.hem bakım hem parça fiyatları son derece makul.araç şu anda 124,000 de ve saat gibi..
sonuç olarak alfayı acımasızca eleştirenler eminim ki bu araçları yeterince iyi tanımıyorlar..
hepinize sevgiler..
Anladığım kadarıyla bu Alfalara insan ya aşık oluyor yada düşman.. Alfaların 159 ve Brera modeli gerçektende bir sanat eseri gibi..İleride elime güzel bir para geçerse bir 159 almayı düşünüyorum..Breralar çok pahalı, sanırım okadar para veremem bir araca..
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
Anladığım kadarıyla bu Alfalara insan ya aşık oluyor yada düşman.. Alfaların 159 ve Brera modeli gerçektende bir sanat eseri gibi..İleride elime güzel bir para geçerse bir 159 almayı düşünüyorum..Breralar çok pahalı, sanırım okadar para veremem bir araca..
Düşman olmalarının sebebi yukarıda yazıyor bak kardeşimYılanın ağzındaki çocuk müslümanmış! Alnında ben müslümanım yazıyor dikkatli bak görmen lazım
Alfa'ya görür görmez aşık olduysanız, bir kızı görür görmez aşık olduğunuzda ne oluyorsa aynısı olacaktır.. kalbiniz çarpacak, heyecanlanacak ve gece yatarken illa aklınıza gelecek..
sonra soruşturacaksınız kim bu kız diye?? bilen bilmeyen herkes bir şeyler söyleyecek, o kızdan sana hayır gelmez diyecekler, kaşar diyenler olacak, motor diyenler olacak, kimisi de kızın günahını alıyorlar, tertemiz kızdır diyecekler.. iki arada bir derede kalacaksınız. milletin lafı ile hayatınızı idame ettirmeyecek kadar adamsanız, duygularınızı, tutkularınızı, hayata daha heyecanlı ve gülümseyerek bakmanızı sağlayan o naif hisleri takip edeceksiniz ve cesaretinizi toplayıp gidip o Alfa'yı alacaksınız...
Anlamadığım nokta herkes Alfa'yı çok beğeniyor,övüyor ama trafikte çok nadir görülüyor Alfa'lar. Anlaşılan sadece gizli bir sevgi Alfa sevgisi
İkinci elde gebermiş fiyatlara satılıyorlar da onun için...
quote:
Orjinalden alıntı: Şahbaba
İkinci elde gebermiş fiyatlara satılıyorlar da onun için...
Yollarda görülmemesini buna bağlıyorsun yani.2.elini araba kendisi yapar ki.
Çarpışma testlerinden 5 üzerinden 3 alan bir firmanın arabalarının tutulmaması bence normal. Çok şık ve gösterişli ama sırf bu nedenle araba alan kişi sayısı sınırlıdır.
bi süredir alfa kullanıyorum kendime göre yorumlarım ilk etapta şu olmuştu aceba nasıl bi araba iyi mi yaptım kötümü bi süre sonra yağ triger set vs için servisin yolunu tuttum 575 lira ile çıktım serviste çırak kalfaya soruyo bende dinliyorum -usta be bu honda vivic i geçermi -nerden biliym ben. git ordan bi yıldız tornavida kap gel 2 dakka sonra usta gelir usta tam bir bmw hastasıdır yakından tanırım. çırak gene sorar -usta be bu civic i geçer mi -olm dellendirme beni ifrit oluyom zaten bunlara -niye be usta
zamanında bi alfacı iyi tokatlamış ustayı ondan. bunu sonra bana anlattı bi arkadaşımla gidiyoruz bana soruyo kardeş bu arabanın öndeki focustan artısı ne diye takribi 120 ile gidiyo 500 metre öndeki focus bak dedim focusu görüyo musun, o viraja girmeden frene basacak ama ben basmıycam -160- civarı ile seyrederken
bu bir tercih meselesidir arkadaşlar bundan önce pek çok aracım oldu aracın huyunu süren belirler ama alfada siz arabanın huyuna göre davranırsınız. yüksek devirde kullanmak 4. viteste gaza yüklendiğinde arabanın uzamasını seyretmek. kaçla gidersen git virajlara güvenle girip aynı şekilde çıkacağını bilmek güzel bir duygu
şimdi soruyorum aranızdan pek çoğu otomobil dergisi okumuş hatta takip etmişsinizdir kaç tane alfayı kendi klasmanında teste tabii tutulduğunu gördünüz yok tutuşu testleri 2 araç öne çıkmış golf ve astra, nie alfa yok motor gücü çekiş toyota öne geçmiş.... hava civa arkadaşlar bunlar
bir aracın iyi olup olmadığına kendiniz deneyerek karar verin medya yani gazete ve TV ler kocaman içi boş balonlardır sizi nereye çekmek isterlerse oraya götürürler sabah bir şeye iyi dediklerinde akşam olmadan çoktan kötü olmuştur
sokağa çıktığınızda etrafta birçok pahalı araba vardır gıcır gıcır ama millet dönüp bakmaz ama bi alfa hemen dikkat çeker iyi ki çok popüler değil iyi ki alan çok yok
bir laf vardır en güzel araba BENİM ARABAMDIR. allah herkesin yolunu açık etsin lastiğiniz yan basmasın
sokağa çıktığınızda etrafta birçok pahalı araba vardır gıcır gıcır ama millet dönüp bakmaz ama bi alfa hemen dikkat çeker iyi ki çok popüler değil iyi ki alan çok yok
Alfa'ya görür görmez aşık olduysanız, bir kızı görür görmez aşık olduğunuzda ne oluyorsa aynısı olacaktır.. kalbiniz çarpacak, heyecanlanacak ve gece yatarken illa aklınıza gelecek..
sonra soruşturacaksınız kim bu kız diye?? bilen bilmeyen herkes bir şeyler söyleyecek, o kızdan sana hayır gelmez diyecekler, kaşar diyenler olacak, motor diyenler olacak, kimisi de kızın günahını alıyorlar, tertemiz kızdır diyecekler.. iki arada bir derede kalacaksınız. milletin lafı ile hayatınızı idame ettirmeyecek kadar adamsanız, duygularınızı, tutkularınızı, hayata daha heyecanlı ve gülümseyerek bakmanızı sağlayan o naif hisleri takip edeceksiniz ve cesaretinizi toplayıp gidip o Alfa'yı alacaksınız...