Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.089
Cevap
55
Favori
114.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tonale'nin tüm motor tiplerinde bağımsız süspansiyon standarttır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abandonware A kullanıcısına yanıt

uzun yol yapınca bu uyarı düzeldi. yazmayı unutmuşum.

• smlrl S kullanıcısına yanıt
    Ben sadece şehir içinde maks 10 km sürdüğüm için hala duzelmedi bende :) teşekkürler bilgi verdiğiniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 28 Ocak 2025; 13:55:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1.6 TI dizel aracımın ön aksamından özellikle soğukken kasislerden geçişte gelen uğultu, titreme ve bozuk yollarda gelen tıkırtı sorunlarının sebebi motor takozu kaynaklıymış. Garanti dahilinde motor takozu değişimi sonrası aracımda tüm sesler kesildi hatta yüksek hızlarda araçtan gelen kış lastiği sesine benzer gürültü de kayboldu, benzer şikayetleri olan arkadaşların bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 29 Ocak 2025; 12:57:59 >
  • alfisti_35900 A kullanıcısına yanıt
    Servis bir sorun görememiş. Ama bu süre zarfında kullandığım ikame araçta özellikle kontrol ettiğimde aynı sıkıntı mevcut değildi. Kapı ve koltukların altından araca kesinlikle hava girdiğini fark ediyorum, farklı bir yerde tekrar kontrol ettirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar
    Tonale garanti süresinin iki sene olduğunu düzenli servise gitmesi durumunda üç seneye çıktığını PHEV modelde pil paketinde de üç sene garanti olduğu ekstra bir pil paketi garantisi olmadığını öğrendim.
    Toyota ve diğer markalar pillerine uzun seneler garanti veriyorken Alfa'nın bunu 2 - 3 sene ile kısıtlı tutması pillerine güvenmemesinden mi kaynaklı acaba?

• maxi77 M kullanıcısına yanıt

Doğru , 2 yıl 60 bin km düzenli servis ile 3 yıl 100 bin km ye çıkıyor garanti. Şuda bir gerçek PHEV veya MHEV olsun garanti bittikten sonra olası bir arıza veya yedek parça durumunda bu araçların ciddi masraflı olacağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHEV ilgimi çekiyordu ama dediğiniz gibi olası bir problemde can sıkar :(

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.