Opet te aynen yakıp pompası gibi pompa ile adblue satılıyor ben ordan dolduruyorum. İsterseniz 5 lt yada daha az litrelik bidonlarla yine istasyonlarda var. Dolum yeri aynen depo kapak içerisindedir. Sorun yaşamazsınız adblue ile basit birşey. |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (101. sayfa)
-
-
tp petrollerinde pompadan dolduduruluyor hem daha uygun hem de daha pratik
-
Merhaba. Bu sabah -5 dereceydi. Aracım komple buz tutmuştu. Arka cam rezistansı ve yan ayna ısıtmaları çalışmadı. 5-6 kilometre sonra belki 15'inci kez rezistans tuşuna basınca çalıştı. Aynalardaki buzlar anında çözüldü. Tuşta temassızlık mı var diye düşünüyorum; günlerdir kullanıyorum tek seferde çalışıyor. Çok sinir bir durum . Önümüzdeki ay servis zamanı geliyor, tekrar kontrol ettireceğim.
-
Hocam merakımdan soruyorum, arka cama film yaptırmış miydiniz? -
yabancı forumlara da bakıyorum aynı sorun bende de olduğu için, 12v akünün voltajıyla ilgisi olabileceği söyleniyor. bu araçlarda 12v akü ciddi sorun olarak göze çarpıyor. 4 kez akü değiştiren olmuş. ben 1 kez değiştirdim agm tipi akü taktım. bir daha sorun yaşamadım ama bu gene de 12v akünün voltajının düşmediği anlamına gelmez. bu arada tavan lambalarımın yanmamasının çözümünü de yabancı forumlarda buldum. akünün negatif başlığını söküp 20 sn bekledikten sonra taktım. sonrasında tavan lambalarım yandı...tuhaf elektriksel sorunlar olduğu bir gerçek...
-
Benim aracımda da arka cam rezistansı maalesef kafasına göre çalışır çalışmamazlık yapıyor.
-
Benimde çalışmıyordu. Bakıma bıraktığımda kontrol ettiler. Elektronik kontrol modülü gibi bir parça arızalıymış. Garantiden İtalya sipariş geçtiler, henüz gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtturan_ -- 4 Ocak 2025; 13:47:22 > -
Facebook grubunda hareket halindeyken Youtube izlenen bir video gördüm. Malesef anlatmamış nasıl olduğunu. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
Ben denedim olmadı çünkü telefonum Android 14 sonradan araştırınca öğrendim daha eski sürümlerde yapılabiliyormuş, bu işlem araçtan bağımsız daha çok telefon ve android auto temelli mümkün olabiliyor. Temel mantığı araca telefon üzerinden cartube yanda benzeri uygulama kurup bununla yapılabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X