Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: doguxmet
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.214
Cevap
55
Favori
124.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opet te aynen yakıp pompası gibi pompa ile adblue satılıyor ben ordan dolduruyorum. İsterseniz 5 lt yada daha az litrelik bidonlarla yine istasyonlarda var. Dolum yeri aynen depo kapak içerisindedir. Sorun yaşamazsınız adblue ile basit birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anldll A kullanıcısına yanıt

tp petrollerinde pompadan dolduduruluyor hem daha uygun hem de daha pratik

• Merhaba. Bu sabah -5 dereceydi. Aracım komple buz tutmuştu. Arka cam rezistansı ve yan ayna ısıtmaları çalışmadı. 5-6 kilometre sonra belki 15'inci kez rezistans tuşuna basınca çalıştı. Aynalardaki buzlar anında çözüldü. Tuşta temassızlık mı var diye düşünüyorum; günlerdir kullanıyorum tek seferde çalışıyor. Çok sinir bir durum  . Önümüzdeki ay servis zamanı geliyor, tekrar kontrol ettireceğim.

• Porsuck P kullanıcısına yanıt
    Hocam merakımdan soruyorum, arka cama film yaptırmış miydiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yabancı forumlara da bakıyorum aynı sorun bende de olduğu için, 12v akünün voltajıyla ilgisi olabileceği söyleniyor. bu araçlarda 12v akü ciddi sorun olarak göze çarpıyor. 4 kez akü değiştiren olmuş. ben 1 kez değiştirdim agm tipi akü taktım. bir daha sorun yaşamadım ama bu gene de 12v akünün voltajının düşmediği anlamına gelmez. bu arada tavan lambalarımın yanmamasının çözümünü de yabancı forumlarda buldum. akünün negatif başlığını söküp 20 sn bekledikten sonra taktım. sonrasında tavan lambalarım yandı...tuhaf elektriksel sorunlar olduğu bir gerçek...

Benim aracımda da arka cam rezistansı maalesef kafasına göre çalışır çalışmamazlık yapıyor.

• Benimde çalışmıyordu. Bakıma bıraktığımda kontrol ettiler. Elektronik kontrol modülü gibi bir parça arızalıymış. Garantiden İtalya sipariş geçtiler, henüz gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtturan_ -- 4 Ocak 2025; 13:47:22 >
  • Facebook grubunda hareket halindeyken Youtube izlenen bir video gördüm. Malesef anlatmamış nasıl olduğunu. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

• anldll A kullanıcısına yanıt

Ben denedim olmadı çünkü telefonum Android 14 sonradan araştırınca öğrendim daha eski sürümlerde yapılabiliyormuş, bu işlem araçtan bağımsız daha çok telefon ve android auto temelli mümkün olabiliyor. Temel mantığı araca telefon üzerinden cartube yanda benzeri uygulama kurup bununla yapılabiliyor.

• Uzun zamandir yazamıyordum. Biraz guncelleme gireceğim müsaadenizle.

Oncelikle direksiyondan bir ses sorunum vardi ve aynı şekilde diskte bi ses vardi. Diski servis halletti. Verdikleri cevaba şaşırdım. Fren diskin oldugu yerde bir tel gibi bir şey vardi ucundan düzelttik seklinde oldu. Ses kesildi. Yalniz daha once direksiyonda saga sola döndürdugumde bi uğultu vardi o çözülmüştü garanti kapsamında parca değişerek; yalnız bu sefer ozellikle geri geri ve park manevrasinda farkli bir ugulu geliyor. Ustelik son gittigimde bunu da belirttim bi sorun gözükmüyor demişlerdi. Cozmemisler.
    30000km bakımına da yaklaşık olarak 1800 km kaldı. 2.bakim için yakın zamanda istanbulda fiyat alanlar var mıdır?
    Bir de aracta folyo var ve buna rağmen sürekli otoparklarda kapıma vuruyorlar o folyoya ragmen ezik içinde kapılar. İllallah ettim artık. Zaten sag arka kapida göçük vardi hala yaptıramadım, onunla birlikte bu küçük şeyleri aradan çıkartayım diyorum.
    Sonrasinda muhtemelen aracla herhangi bir memnuniyetsizlik olmamasına rağmen ekonomik sebeplerden dolayı ayrılma dusuncem var ev alma durumundan dolayı. Gene bir güncelleme olursa buradan bilgi veririm.

Herkese iyi forumlar selamlar

• baronlacroix kullanıcısına yanıt

Benim aracım da komple ppf kaplı, 3-4 noktada kapı açmaya bağlı göçük var. Engel olmuyor maalesef. Özellikle şirket aracı kullananlar etrafındaki araçlara da zarar veriyor

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Sorma valla ben avmlerde en uzak yerlere koyarim hep. Buna ragmen 2 3 tane ezik var. Sag arka kapida göçük var. Muhtemelen bir arac sürtmüş; kapinin tam alt bölgesive büyük. Hem göçük hem de ppf acaba tek parça için yaklaşık ne kadar maliyet cikar? En son komple araci cam filmi dahil 23bine yaptırmıştım. Simdi ucmustur fiyatlar.

• baronlacroix kullanıcısına yanıt

Benim aracımda komple Stek marka PPF var nispeten koruyor geçen hayvanın biri arka kapıyı açarken geçirmiş maalesef ppf i yırtmış 1 cm kadar ama Allaha şükür boyada bir şey yokYeni jenerasyon 200 micronluklarda koruma daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

13000 ön cam Llumar Air80 ve diğer camlar ATR fiyat duydum. Stek içinde 60 ila 80K arası fiyatlar duydum yakın zamanda. 

Totalde bu işi dünyanın en gelişmiş ülkelerinde 1000-1500$ arası yaptırabiliriz gibime geliyor. Deli bir kar marjı var helede işi biraz iyi yapıyorsan ve referans alabiliyorsan müşteriden kısa zamanda köşe dönmelik bir girişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob33 -- 7 Ocak 2025; 17:48:57 >
  • Merhabalar
    Bugun bayiye giderek 2023 model hybrid veloce tum opsiyonlari mebcut 2390 a buldum.Birde arac test ettim ama ben bu aracin bazi noktalarini sevemedim direksiyonu asiri hissizdi o konuda negatif hissettim ama genel anlamda guzel duruyor.Bilen arkadaslar cevaplayabilir mi,harman kardon nedense beni tatmin etmedi hifi degil mi bu ses sistemi?

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Öncelikle fiyat çok iyi , enflasyon değerlerine göre .. Harman karbon ses sistemine gelirsek d segmenti premium Suv araçlardaki ses kalitesi yok. Ama yinede araç içi akustik iyi ben memnunum.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Maalesef böyle. Gittikçe bu tarz insanların sayısı artıyor. Adam kapıya vursa bile hiçbir şekilde ne oldu diye araçtan inmiyor karşı tarafı umursamıyor . Özellikle şirket araçları ve hurda süren hoşgörü taşımayan kesim

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Benim aracımda da harman ses sistemi mevcut ama kayda değer bir fark hissedilmiyor maalesef.

• Müzikle uğraşan ve kaliteli sound seven biri olarak yazıyorum, standart ses sistemi ciddi anlamda başarılı. Opsiyonlu halini kusursuz olmuştur diye düşünüyordum ta ki yazdıklarınızı okuyana kadar...

• Benzer durum cupra formentor için de geçerli, onda da opsiyonla bose alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Vag'ın standart ses sistemi genelde iyidir ama bose'un bir artısını hissetmedim

• Volvo s90 ile XC90 modellerinde bulunan Bower Wilkins gibi ses sistemi görmedim konser salonu tadında

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.