Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: orc_lord
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.214
Cevap
55
Favori
124.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Veloce61

Benim tercihim ,

Gluia : Misano mavi

Stelvio: Dark Siyah

Tonale: Alfa kırmızı

Gluietta: Beyaz

Alfa olsunda ne renk olursa olsun , bunlar işin latifesi Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) 

Orası öyle hocam. Zaten renk tercihi çok görecelidir!

• quote:

Orijinalden alıntı: daredevilyusuf

hocam sehir disindaydim, bugun kurdum planlamayi bakalim yarin sabah 9.15 de klimam calisacak mi ben binmeden :) yarin gorecegiz
    Hocam bugun kullandim 9:15e ayarladim öniklimlendirmeyi, 9:23 te bindim arabaya şarji %98'e düşmüş şarj oluyordu. içerisi isinmişti yani çalışıyor. bunca zaman bunu bilmeden kullandiğim icin kafami duvarlara vurasım geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daredevilyusuf kullanıcısına yanıt

Hocam bu corsada bile var ya :) internet erişimi olanlarda direkt uzaktan kontrol de oluyor ekstra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli dostlar, Alfa romeo link kullanan var mı ? nedir sizce almaya değermi ? Bununla ilgili Tofaş dan mesaj geldimi sizlere teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veloce61 kullanıcısına yanıt

merhaba, 2 sayfa önce link cihazı alan arkdaşımızın yorumlarına ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160810072

• Porsuck P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Alfa Romeo Link e sim kart mı takılıyor iletişim için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maxi77 M kullanıcısına yanıt

Cihaz dahili sim kart ile araca takılıyor, müşterinin ayrıca bir SIM kart alıp aylık fatura ödemesine gerek yok. Cihazı aldıktan 1 yıl sonra yıllık yenileme bedeli var ama bildiğim kadarıyla çok yüksek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Porsuck

Altı gündür AnkaraOto'nun bana sağladığı ikame Tonale Ti aracı kullanıyordum. Bugün öğle saatlerinde aracımı teslim aldım. 

- BCM modülü değişti. Resiztans ve ayna ısıtmalar düzgün çalışıyor görünüyor. Bütün ayarlar sıfırlanmış. Yarın sabah daha iyi test edebileceğim.

- Sorunlu farı da garantiden değiştirdiler. Bu biraz stresli oldu. İlk başta Alfa Romeo tarafı değişimi onaylamadı. Alfa Romeo Türkiye ile yaptığım telefon görüşmesi sonrasında değişim onaylandı. 

- Fren yapınca çıkan seste kesilmiş.

Üzerine bir de Alfa Romeo link taktırdım. 6 bin TL. tuttu. Çok lazım mı değil, ama mesleki merak işte.. Uygulama üzerinden aşağıdaki bilgileri gösterebiliyor.

-Kapıların kilit durumunu gösteriyor.

-Hız ve mesafe limiti koyabiliyorsunuz. Limitler aşılınca telefona uyarı geliyor.

-Aracın konumunu 7/24 gösteriyor.

-Park süresini gösteriyor.

-Akü, lastik basıncı, yağ ve yakıt kalitesi hakkında bilgi veriyor.

-Kalan yakıt ve menzil bilgisini gösteriyor.

-Yaptığınız sürüşün süre/yakıt/hız verilerini gösterip rotayı haritada çiziyor.

-Yakındaki opet istasyonlarını gösteriyor.

-Aracın çekilmesi durumunda telefona uyarı veriyor.

Uygulamadan bir kaç ekran görüntüsü paylaşıyorum.

30bin bakımını yaptırdığım halde bakım yaklaşıyor uyarısı silinmedi.

Aracım nerede ekranında, araca yaklaşınca dörtlüleri yakıp söndürme imkanı olsa kapalı otoparkta falan güzel olur aslında.

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)

• Porsuck P kullanıcısına yanıt

ben bakımı yaptırdıktan sonra arabadan bakım uyarısı silinmemişti. sonra bi sildiler tam sildiler, artık bakım uyarısı hiç çıkmıyor :) u connect ekranında bakıma kalan süre ve km bilgisi 0 görünüyor :)

• Aracında side distance warning asist devre dışı uyarısı alan var mı? Düzensiz aralıklarla ve sebebini bilmediğim bir şekilde araç uyarı veriyor. Serviste 1 hafta kalmasına rağmen sorun tespit edilemedi.

• elessar23 E kullanıcısına yanıt

Bende tekerler patinaj yaptığı zaman çıkıyor o uyarı.

• elessar23 E kullanıcısına yanıt

bugün aldım o uyarıyı, tam o esnada aracın yan tarafından yoğun güneş ışığı geliyordu, dönüş yaptım, uyarı gitti, kalıcı da olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: elessar23

Aracında side distance warning asist devre dışı uyarısı alan var mı? Düzensiz aralıklarla ve sebebini bilmediğim bir şekilde araç uyarı veriyor. Serviste 1 hafta kalmasına rağmen sorun tespit edilemedi.
    Yanıtlarınız için teşekkür ederim. İki ihtimali de özellikle takip edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.