Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.214
Cevap
55
Favori
124.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi Tonale nin hakkı da minimum 200 beygir benzin veya dizel olsun farketmez, gel görki vergi sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abandonware A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu uyarı bende de çıkmaya başladı. Siz de düzeldi mi, ne yapmak gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AK 9XX9V A kullanıcısına yanıt
    Uzun yol falan yapmanız gerekiyor hocam. Aracın hararetini optimum seviyeye getirip bi 20-30 dakika sürmelisiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Çok teşekkürler cevap için

• Servis zamanı gelince böyle sağ göstergeyi kapattı uyarı gitmiyor, bu şekilde şehir dışı yolda kullanmak zorunda kaldım. Çok saçma uyarı verip kaybolması gerekirdi

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)

• Pardus666 P kullanıcısına yanıt
    Bu ya yazılımsal bir hata ya da bir/birkaç kereye mahsus tüm sürüş boyunca o bildirimi oradan çekmiyor. Aynısı benim de başıma geldi ve sanki arabayı aç kapat yapınca gitmişti gibi hatırlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam direksiyonun sağındaki orta tuşa basili tut 5-10 sn sonra geciyor.

• daredevilyusuf kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilmiyordum menülerden de bulamadım. Sağdaki orta dediğiniz tekerli tuş mu? Servis alınca gitti tabi şuan

Yok gitmiyor gunlerce suruyor boyle de ben yeni yazabildim buraya

• Arkadaşlar 45 bin bakımı yaptıran var mı yakın zamanda? Fiyatları ne durumda ayrıca 30bin bakımındaki gibi buji değişikliği yapılmıyor sanırım. İzmirdeki enriko alibertide bakım yaptıran oldu mu. Bu bakımı servis dışında yaptırınca garanti bozulmaması durumu nasıl oluyor ayrıca. Teşekkürler

• tugay.09 T kullanıcısına yanıt

İçerik ilk bakım gibi, buji değişmiyor

Arkadaşım , ilk 2 yıl veya 60 bin km dışarıda hiçbir şekilde bakım yapılmasına izin yok anında garantiden çıkartıyorlar.

Evet tekerli tuştu hocam. bidaha karşılaşırsan 15.000km sonra hatırlarsın :)

• Değerli dostlar , sarı sayfalarda 2. El Tonale ilanları sayısı son birkaç günde artmış Otokoç un neredeyse her şubesinde ikişer üçer Tonale ilanı var. Filoların 2025 makyajlı kasalar ile değişim habercisimi yada 2024 stokları bitirmek mi ? 2025 ler haziran gibi ithal olacak diye bilgi almıştım.

• Arkadaşlar dizel araçlarda Adblue uyarısı çıkmadan kalan adblue seviyesini ya da menzilini görebiliyor muyuz? Kullanım kılavuzunda Trip A-B ekranlarında gösterilir yazıyor ancak ben göremedim.

• merhaba, bende 2023 Tonale Veloce Hybrid var, bir gözlemim var sizde de benzer durum var mı merak ettim. Hybrid geçişlerinde (benzin-elektrik) sağ ön taraftan çıt çıt sesi geliyor (özellikle araba çalıştıktan sonra ilk 15 dk) ara gazlanmalarda da benzer ses geliyor. Arada da kararsızlık yapıyor, işte elektrikten benzine geçerken yaslanma gibi. Sizde de benzer sorun var mı? Ya da bu sorunu yaşayan birini duydunuz mu? Özellikle ses konusunda aklımda soru işareti var, servise götürdüm ve bunun her araçta olduğunu söylediler ancak önceki kullanımlarımda dikkatimi çekmemişti

• Dışardan fren balatası değiştiren oldu mu hiç arkadaşlar serviste 20bin fiyat veriyorlar daha uyguna halletmenin yolu var mıdır? Servisteki arkadaş dışarıda bulamazsın yurt dışı sipariş geçerler onu da benden alırlar sana da orda 24 bin fiyat çekerler dedi nedir aslı astarı bilen birisi cevaplarsa çok memnun olurum. İyi akşamlar

Tonale şuan yeni bir araç olduğu için dışarıya orjinal parça satışı yok sadece servislerde var .mopar markalı. Kısaca servis haklı olabilir hocam, zaten şuan Tonale hiçbir orjinal parçası servis dışında bulunması çok zor.

• j4funn J kullanıcısına yanıt

Bahsettiniz ses bendede oluyor doğru , torpido ile orta konsol arası bir yerde bazende pedalların olduğu yerde aynı çıt çıt sesi bu hibrit sistemle alakalı bir elektrik ark sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veloce61 -- 19 Şubat 2025; 22:21:6 >

Servisler parça kadar da işçilik yazdığı için aşırı fiyat çıkıyor, orijinal parça için srcotomotiv web sayfasını incelemiştim, tonale far stop motor takozu balata gibi çoğu parçası mevcuttu, firmayla görüşüp içinize sinerse balatayı alıp dışarda uygun fiyata değiştirebilirsiniz. Silecek fren balatası gibi parçalar aşınan parçalar olduğu için dışarda değişimi aracın genel garantisini de etkilemeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 19 Şubat 2025; 22:40:1 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.