< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (110. sayfa)

-
-
Selamlar
Ne zamandır kullanıyorsunuz? memnunmusunuz? Hiç problem yaşadınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar selamlar, 2023 model opel corsa ultimate full paket 1.2 aracım var 0 almıştım 2 yıl önce. Araç 20 bin km de. Çocuk düşündüğüm için bagak ihtiyacından dolayı satıp tonale almak istiyorum. Asıl istediğim 1.3 280 beygirlik olan fakat şuan ona bütçem yetmiyor. 1.5 160 lık alabiliyorum şuanda elimdeki parayla. Sizlere danışmak istiyorum 1 sene bekleyip para biriktirip 1.3 280 lik mi alayım yoksa 1.5 160 da üzmez mi? Her iki seçenektende kullanıcı yorumlarını dinlemek isterim. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0 KM 2023 PHEV araçlar 2024 Veloce ile aynı fiyat kalan bayilerde. O güç için 1 model yılından vazgeçerdim şahsen.
-
Anladım hocam. Şuan ki corsa 1.2 130 hp eat8 aisin şanzımanla kombinlenmiş oldukça seri ve hızlı bir araç hafifliğinden dolayı. Açıkçası performansından çok memnunum. Çünkü bu motor grandlandden 3008’e kadar kullanılıyor. Onlar ağır olduğu için hantal kalıyor olabilir ama corsada oldukça tatmin ediyor güç olarak. 1.5 160’a geçersem corsadan sonra hantal kalır mı ondan emim olamadım o yüzden phev bakıyorım aslında ama bütçemi aşıyor. Hani alsamda çok borçlanacağım gerek yok. O halde 1 sene daha bekleyip, 280 liği kovalamak daha makul olacak gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende mhev 1.5 tonale var. 2. araç da corsa e 0-100 8.2sn. Öncesinde de 1.2 corsa vardı 100hp. 130hp lik corsanın yanında 160hp lik tonale hantal kalmaz. 100'e kadar kafa kafaya giderler sonra tonale ipi alır
soldaki tonale sağdaki corsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1.5 Tonale Hantal mı kalır ?
Tonale hızını alınca sazı çalar. Tabiki phev 1.3 280 hp gibi gitmez ama asla sahibini üzmez, bir bu araçlar şasi yapısından dolayı otobanda 190,200, 220 km araçları değil. Bende 1.5 mhev 160 hp var çokda memnunum performansından Vag grubu 2.0tdı 170 hp den geçen birisi olarak konuşuyorum.
1.5 mhev alınacaksa 2. El olarak donanım Veloce +luxury paket +sunroof olmalı renkte kırmızı. Çünkü kırmızı renk veloceler 3,5 - 4 milyonluk araçlar gibi duruyor. Ben demiyorum çoğu kişi bu yönde düşünüyor. Tabi Tonalenin bütün renkleri özel ve güzel
Hocam 1.5 yıldır kullaniyorum, çok memnunum. çok problem yaşadım :) şehrinizde yetkili servis yoksa tavsiye etmem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneyebildiniz mi acaba merak ettim?
-
Hocam bence o imajı en çok veren renk Montreal Yeşili
-
Mob33 kardeşim , aynen Montreal yeşilde güzel. Aracı ederinin çok üstünde bir imaja bürüyor. Birde lumar atr serisi cam filmi olunca ön cam dahil tamamdır. Hakikatten 3,5 -4 milyonluk aracın yanına park edince Tonale asla sırıtmıyor, ucuz durmuyor, zaten bizde ona vurulduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veloce61 -- 28 Şubat 2025; 17:34:22 >
Hocam çok doğru, hatta bulunduğun şehirde servis olsa bile bazen oda sıkıntı. Metropollerler hariç hep sorun taşradakiler , aynı gün yapılıp takılacak parça 1 haftada gelir. En erken 5 gün .
Sırıtmaz hocam o bir Alfa
Benim aracımda da ön cam Air80 yanlar ATR50 var karartmalı camlar olduğu için mükemmel bir koyuluk yakalanmış.
Ama renkten kaybediyoruz Vezüv Gri
-
Hocam. ,aynen bende öncam air 80. Ön yanlar atr 50 ,arkalar orjinal siyah cam , demek aklın yolu bir
en İyi ton bu. Tam orjinal gibi duruyor bütün camlar ton farkı veya kontrastlık yok , Tonalenin orjinal arka karartılmış camları %40 ile 45 arası bir koyulukta , ön yan camlara atr 35 olmuyor ton tutmuyor..
hocam ben 2. el aldım, full dolu (veloce + luxury + otonom + sunroof) vezüv gri bulana kadar canım çıktı, en beğendiğim renk olduğu için özellik bu rengi aradım. önceki aracım da giuliettaydı o da ay beyazıydı (gri tonundaydı)
-
Renkler ve zevkler işte :) benimki mavi ama bence de en iyisi yeşil
Bende 2. el aldım ama gerek arabanın 8 aylık ve 3000km de olması gerek de cam tavanı olmasından ötürü aynı fiyata 2022 Montreal Yeşil Special Edizione seçeneğine tercih ettim.
Hocam saygı duyarım ama her Alfa'nın karakterini yansıtan özel renkler vardır bana göre;
Gulia = Misano Mavi
Stelvio = Rosso Villa d'Este Kırmızı
Tonale = Montreal Yeşil
Giulietta = Rosso Competizione 8C Kırmızı
Buda benim eski Giuletta'm rengin sofistike tarzı, dikkatleri üzerinde toplaması anlatılmaz yaşanırdı. Ama maalesef Rosso Competizione 8C Kırmızıdaki karakter yoktu.
-
Benim tercihim ,
Gluia : Misano mavi
Stelvio: Dark Siyah
Tonale: Alfa kırmızı
Gluietta: Beyaz
Alfa olsunda ne renk olursa olsun , bunlar işin latifesi
hocam sehir disindaydim, bugun kurdum planlamayi bakalim yarin sabah 9.15 de klimam calisacak mi ben binmeden :) yarin gorecegiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X