Çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum. Ben 1.5 MHEV ile 100 km de 5.3-5.7 lt arası benzin yaktım. Çok hızlansam 6-6,5 oluyor. Çok iyi bir rakam , bu cüssedeki diğer araçlar kaç yakıyor ? 160 hp de iyi bir güç , ayrıca Alfa Romeo kendine has bir alıcı kitlesi var herkese hitap etmeside gerekmiyor. Pekala alınıyor satılıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veloce61 -- 10 Şubat 2025; 22:24:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (107. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Keske servisler bakımda bize opsiyon sunsalar, farkını verip orjinal yağı alabilsek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracıma servis 30 in bakımı için 22000 lira fiyat verdi. Ben gereken malzemeleri satın alarak dışarıda yaptırdım. 6500 TL ye mal oldu (işçilik dahil) fakat servis sayacını sıfırlayamadılar malesef. daha önce giuletta sahibiydim 2019 modeldi onu sıfırlıyorlardı fakat bunu malesef yapamadı cihaz. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
İkinci olarak da, aracıma TP den adblue aldım. Bundan dolayı mı oldu bilmiyorum ama adblue sistemi ve motor arıza ışığı yanıyor. aracın yürümesinde motorun çalışmasında bir sıkıntı yok fakat ışık bazen sönüyor bazen de tekrar arıza veriyor. kronik birşey mi karşılaşan var mı acaba?
-
Tonalede Adblue için kronik bir arıza duymadım. İsterseniz doldurduğunuz Adblue yu boşalttırıp Opet ten kapalı yeni tarih Adblue alıp bir deneyin.
-
merhaba,
kılavuzda aşağıdaki şekilde açıklama yapılmış @mob33 arkadaşın söylediği şekilde tankı boşaltıp kapalı bidonda adblue ile değiştirip takip edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X