aynı ekipmanlarla farklı donanım da ilginç olmuş. şerit ortalamanızın çalışma şeklini beğeniyor musunuz peki? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anldll -- 30 Aralık 2024; 20:47:11 > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (100. sayfa)
-
-
Benim aracımda ortalıyor, çok kararlı çalışıyor. Sadece şerit takip açılmış olabilir, şerit ortalama için otonom sürüşü açmak lazım
-
Dur-kalk işlemi için elektrik motorundan güç alınıyor o yüzden dizelde yok sanırım. Şerit ortalama konusunda da beni rahatsız edecek bir durum olmadı şu zamana kadar. -
benim aracım dizel dur kalk özelliği mevcut
-
Model yılı nedir acaba aracın -
2023 model
-
Aynen hocam, ben sadece şerit takibi açmışım. Adaptifle beraber açmak lazımmış. Gayet güzel ortalıyor şeridi şu an.
-
Çok şaşırdım. Benim aracım da 23 model, fakat 25 gibi hızlara düştüğünde devre dışı kaldı kontrolü alın diye uyarı verip kendini kapatıyor. Aracınızın sürüm bilgisini paylaşabilir misiniz acaba
-
Benim aracımda da otonom sürüşte sürekli sağa çekme sorunu vardı direksiyonun tekrar kalibrasyonu sonrası normale döndü. Aşağıdaki prosedürü uygulayarak sorununuzu çözebilirsiniz.
1.Araç kontak kapalı iken kaputu açıp akü soketini mandala basarak çıkarıp 5 sn kadar bekleyip tekrar geri takın.
2. Aracı çalıştırıp hareket etmeden direksiyonu tam sağ, tam sol ve son kez tam sağ yapın sonra tekerler tam düz olacak şekilde direksiyonu ortalayıp aracı stop edin.
3. Aracı çalıştırıp şeritleri nizami olan bir yolda tekrar deneyin.
Bu şekilde muhtemelen sorun kalmayacaktır eğer devam ederse servise gidip varsa güncel yazılım ya da cihazla kalibrasyon talep edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbilisim -- 31 Aralık 2024; 12:20:49 > -
Ben de az önce tekrar denedim 30 km altında devre dışı bırakıyor sistemi, 2023 dizel araçta. -
Şerit ortalamalı Otonom sürüşte araç tamamen durana kadar sistem çalışıyor ve sonrasında yine 0 km hızdan itibaren devreye girip dur-kalk şeklinde çalıştığından emin misiniz? 2023 model araç kataloğunda bu özelliğin olmadığı özellikle belirtilmiş sizinki nasıl çalışıyor anlamayamadım gerçekten, şanslısınız sanki :)
Benim aracım da 2023 model ve 30 km altında adaptif hız sabitleme maalesef çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbilisim -- 31 Aralık 2024; 12:29:35 > -
Yazılımla kısıtladıkları aşikar bence... otonom 2 seviye araçların çoğu bunu yapıyor, ister hybrit, ister elektrikli isterse içten yanmalı olsun. bu kadar stabil çalışan bir sistem dur kalk yapsa tadından yenmezdi ama gene de yetkin bir servise sormak lazım.
-
hocam galiba yanlış anladım olayı ben start stoptan bahsediyorsunuz sanıyorum.
-
Malesef dur kalk yapmıyor bizimkiler... Adblue yu kaç km sonra bitiyor acaba bilgisi olan?
-
En güncel sürüm bu mu acaba?
-
Maalesef bu asistan sistemlerini en stabil uygulayan VAG grubu hiç sevmesem de.
-
açıkçası araştırmadım ama sanırım bu. başka bir sürümü lafını duymadım hiç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anldllMalesef dur kalk yapmıyor bizimkiler... Adblue yu kaç km sonra bitiyor acaba bilgisi olan?
Bende aracı ilk aldığımda yandı 1500 km civarı sanırım. Şimdi 8500 de geçen yandı doldurdum. 160 tl ödedim. 6500 km diyebilirim.
-
peki bunun için servise mi gidiyorsunuz, Yakıt dolum istasyonlarından herhangi bir marka adblue mu dolduruyorsunuz ? çok yabancıyım bu konuya ilk defa adblue ile muhatap oluyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X