Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.010
Cevap
53
Favori
107.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son 2 haftadır bende de aynı uyarı var. google'da "Fuel oil refresh mode" diye aratınca çıkıyor, amerika'da jeep'lerde bu durumu çok yaşayan olunca çok konuşulmuş. özetle bazı koşullar oluşunca motor ömrünü uzatmak adına araba kendini korumaya alıyor. aynı altyapıyı kullanan jeep modellerinin kullanım kılavuzlarında bu durumun gayet normal bir şey olduğu ve aracı servise götürmeye gerek olmadığı yazıyor. detaylar şurada:

https://www.4xeforums.com/threads/what-is-fuel-oil-refresh-mode-form-and-why-is-my-electric-mode-unavailable.2362/

• GPS sorunu bende de oluyor. Aracın saati sapıtıyor yanlış zamanı gösteriyor. Ordan anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda oluşan DNA mod devre dışı uyarısı ve motor arıza ışığı yakması sorunu ile geçen hafta pazartesi servise bırakmıştım bugün aracıma kavuştum , devir daim pompası ve termostat garantiden değişti, parçalar serviste olmadığı için sipariş verdiler ,1 haftada aracı teslim ettiler ,parçaların Tofaştan kargo ile gelmesi ,monte edilmesi aracın test edilmesi tam 1 hafta sürdü. Tecrübe paylaşımı olması
    İçin yazmak istedim.

• mob33 kullanıcısına yanıt

seneye mersin'e tayin isteyecem bu tarifeden devam edeceğiz o zaman. konya koyuncu'dan memnundum ilgi alaka ve fiyatta hep yardımcı oluyorlar.

• Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)

Arkadaşlar şu tuşa basarak çalan müziği durdurup tekrar çalamıyor olmamız aşırı saçma geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tugay.09 T kullanıcısına yanıt

müziği sessize alamamız da çok saçma

• mob33 kullanıcısına yanıt
    Vitesin yanındaki ses açma kısma tuşuna basınca mute yapıyor hocam ona çare var

• bence asıl arabayı kapattıktan sonra radyonun da kapanması saçma. önceki arabamda, arabayı kapattıktan sonra 3-5 dakika daha müzik dinlemeye devam ediyorum ben. bu arabada yapamıyorum. kapattıktan sonra tekrar acc moduna alsam bu sefer de farları yakıyor, durduk yere aküyü bitiriyor

• abandonware A kullanıcısına yanıt
    Hocam ses açma tuşuna basınca farlar kapalıyken de sadece multimedyayı açabiliyorsunuz

vay arkadaş.....

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Bu ayar aracınızda mevcut şu şekilde aktif hale getiriliyor;

1. Radyo gecikmeli kapatmayı aktif hale getiriyorsunuz,

2. Kapıları açtığımda radyo kapansın seçiyorsunuz.

Bu şekilde siz aracı stop ettikten sonra sürücü kapısı açılana kadar araçta radyo açık kalıyor.

• tamerbilisim kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendigim geç ama iyi oldu ya, teşekkür ederim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam direksiyon tuşlarıyla yapabilsek daha işlevsel olurdu.

• 1.6D Ti tonale alarak aranıza katılmış bulunuyorum. 2023 model.30000 km araç. ilk izlenimim, çok fazla trim sesi var, tavsiyelerinizi merak ediyorum.

İkinci olarak da Bakım zamanına kaç Km ve kaç gün kaldığını bir türlü bulamadım menülerden yardımcı olursanız sevinirim.

• anldll A kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun, trim sesinin çoğu maalesef kapı fitillerinden geliyor, servis ile görüştüm onlar da sprey uyguladıklarını söylediler. Ben çözümü şimdilik aşağıdaki sprey ile buldum. Kalıcı bir işlem değil ama 2-3 ay götürür diye tahmin ediyorum.

https://www.n11.com/urun/wurth-silikon-spreyi-500-ml-30968551?magaza=tozlumadeniyag

Hayırlı uğurlu olsun aracınız, ekranda sol tarafta araç resmine basıp oradan my car menusün de bulunuyor.

• Veloce61 kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Dediğiniz gibi kapı fitillerinin sertleşip sürtünmesi gibi bir ses. ben de sipariş vereyim o spreyden, en azından kapı fitillerinden gelen sesi keser

• aracımda Sürüş asistan paketi mevcut, şerit ortalaması çok başarılı değil, sağdan sola, soldan sağa atıyor gibi. sizlerde de öyle mi acaba? yoksa ben mi sistemi tam aktif edemedim.

son olarak da adaptif hız sabitleyici 30 km altında çalışmıyor sanırım. dur-kalk fonksiyonu olmaması çok ilginç.

Dur kalk özelliği dizel versiyonlarda mevcut değil. Hibrit modellerde bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar23 -- 30 Aralık 2024; 20:16:21 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.