Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.074
Cevap
54
Favori
112.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca sizde 254 gözüken Polene en yüksek fiyatlı seçenek olan 1150 ödemişim.

4000km deki araca Carbon clean yapmışlar birde hava temizleyici yazmışlar.

O değil garantiyi de uzattık 4 yıl daha öpecekler gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob33 -- 21 Aralık 2024; 23:8:53 >
  • Bu arada Senna dizisini izleyenler İngiltere'den, italya'ya yarışacağı aracın motor revizyonu için 30 saatlik yolu 15 saatte bir Alfa SUD ile gittiğini farketmiştir muhtemelen.

• Arkadaşlar arka cam rezistansı üstten 3-4 parça sonrası çalışmamaya başladı. Başına gelen oldu mu? Kablolarda bir temassızlık falan mı oldu acaba

• mob33 kullanıcısına yanıt

Garanti uzatma için ne kadar ödediniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elessar23 E kullanıcısına yanıt

Kablosuz şarjın soğutmalı olduğu dışarıdan anlaşılıyor mu? Benim araçta soğutma yok muhtemelen birmsüre sonra ısınma uyarısı verip şarjı kesiyor.

• Özel bir göstergesi yok ama klima açıkken şarj bölmesinde hissedilir şekilde soğuk bir akım geçiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 ay olacak +2 yıl 25000TL ödedim.

• elessar23 E kullanıcısına yanıt

Aslında var. Soğutmalı olanların kablosuz sarj plastik pet yada plastik yuva kabı diyeyim daha farklı. Yılan figürü var büyükçe. Diğeri biraz daha farklı.

• Beavis. kullanıcısına yanıt

kablodan olsa komple çalışmaz, muhtemelen rezistans çizgileri hasar almış ya da yıpranmıştır. Araçta cam filmi sök-tak işlemi yapıldığında bu tür durumlar ortaya çıkabiliyor, sizin araçta herhangi bir film işlemi yapılmadıysa ya da hasar almadıysa garantiden yaptırmayı deneyebilirsiniz.

• mob33 kullanıcısına yanıt

Uzatılmış garantide normal garanti gibi her arızayı kapsıyor mu ? Normalde 2 yıl 60 bin km tüm bakımları serviste yapılırsa otomatik olarak 3 yıl 100 bin km oluyor diye biliyorum

• Veloce61 kullanıcısına yanıt

Kapsıyor, yol yardımı vs dahil. 3+2 bu, yani 5 yıla tamamlanıyor. 3+1 de yapılabiliyor. 5 yıl tamamlandıktan sonra da 1 yıl uzatabiliyorsunuz isterseniz

• rezistans çalışmaması benim sıkça başıma gelen bir olay. başka bir arkadaş da ( @Porsuck ) bundan şikayetçi olmuştu ama çözüm bulunamamıştı. ne zaman servise gitsem çalışıyor ancak sonra kafasına göre çalışmıyor diyordu. bende de kafasına göre çalışmıyor zaman zaman. elektriksel anlamda tuhaf sıkıntılar var bu araçlarda. benim tavan lambalarım da çalışmıyor mesela. tavan perdesi ve sunroof da tek basışla açılmıyor ya da kapanmıyor mesela bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfisti_35900 -- 23 Aralık 2024; 11:5:53 >
  • alfisti_35900 A kullanıcısına yanıt

Benim araçtada yeşil olan iç aydınlatma rengi bazen kısa süreline mavi oluyor sonra tekrar düzelip yeşil oluyor.

Aydınlatma seçenekleri radyodan seçildiği için belki radyo yazılımı ile ilgili bir hata olabilir, güncelleme ile düzelebilir. Gerçi servisler bazen arabayı güncellese bile radyoyu güncellemiyor, benim araçta alındığından beri S27.28 yazılımı var ama böyle bir hata gözüme çarpmadı.

• Arkadaşlar selamlar. Özellikle benim araçta dikkat çeken kaputun yüksek hızlarda oynama sebebini bugün Ankara Oto'daki Ferhat Bey sağolsun bulduk. En azından bana baya baya mantıklı geldi. Ben aracı ikinci el aldım, güya hatasız araç. Sanırım benden önceki sahibi, kaputta dolu yağışından dolayı oluşan göçükleri yaptırdım. Bu işlemde boya vs kullanılmadan kaputun altındaki alüminyum malzemenin içinden kanırtarak yapılıyormuş, kanırta kanırta o alüminyumu gevşetmişler eşşekler. Sonuç bu, herhangi bir tehlikesi riski vs yok, sadece hafif bir esneme var. Sağ olsunlar, yapabilecekleri kadar minimuma getirdiler ve bir daha oynamayın ayarlarla dediler :)

Kaputun altındaki o alüminyum'a dikkat edin, sebep orası.

• bunlara ek olarak radyo dinlerken kendi kendine kaynak değiştirip usb belleğe geçmesi de sık rastladığım durumlardan...

evet motor-yürüyen aksam-elektronik ve karoser ile ilgili problemleri kapsıyor.

Lakin Akü ve ses sistemi ile alakalı sorunlar kapsam dışı ama Asistant hizmetleri Lexus hariç piyasadakilerin en kapsamlısı.

hocam o yazılımsal bir şey ya %99 eminim. genellikle arabayı kapattıktan hemen sonra yeniden marş bastığım zamanlarda başıma geliyor benim. muhtemelen kullanıcı profilini yüklemek için bir süre geçmesi gerekiyor.

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Benim bazen dahili gps'im gelmiyor. Aracı hızlı kapa aç yapınca da gelmiyor. Ancak parkedip bir sonraki çalıştırmamda gelmiş oluyor. 10-15dk beklemek gerekiyor belki de

İlk çalıştırmada farklı ambiyans aydınlatması bende de oluyor ancak hemen düzeliyor

• masterap M kullanıcısına yanıt

gps bende de gelmiyor bazen. google maps kullandığım için pek de umursadığım söylenemez. birkaç ay önce yine gps açılmadığında aracı fabrika ayarlarına döndürmüştüm ve düzelmişti.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.