Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.074
Cevap
54
Favori
112.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Edizione'lerde jantlar 20" geliyor (veloce'de 19")
    * Veloce'lerde süspansiyon ayarı var edizione'lerde yok (gerek var mı tartışılır)

Gerisi aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abandonware A kullanıcısına yanıt

Ek olarak edizione ön konsol deri veloce alcantara kaplama. Bu farkı da niye yapmışlar anlamadım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edizione'de harman kardon ve otonom sürüş var o zaman doğrumudur?

20 jant sıkıntı yaratırmı konforda?

• allforone kullanıcısına yanıt

Ses sistemi opsiyon. Cam tavan dışında 2 opsiyon var, otonom sürüş içeren driving assistance ve ses sistemi/deri koltuk içeren luxury

Edizionelerde driving assistance standart + luxury opsiyon

Velocelerde hem driving hem de luxury opsiyon

Opsiyonları şu şekilde ayrıt edebilirsiniz; deri koltuk varsa luxury vardır, ön ızgarada kamera varsa driving vardır

• Stoplarında bu şekilde buğu birikmesi yaşayan oldu mu acaba?

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elessar23 -- 17 Aralık 2024; 22:21:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elessar23 E kullanıcısına yanıt

Aracınızın garantisi devam ediyorsa servise kayıt açtırın değiştirsinler, benim aracımda farketmedim henüz kontrol etmekte fayda var.

• Arkadaşlar kapılardan gelen trim sesi (fitillerden gelen gıcırtı) sebebiyle serviste işlem yaptıran oldu mu? Merak ettiğim fitilleri yağlayıp gönderiyorlar mı yoksa kapı ayarlarını yapıp kalıcı çözüm bulunuyor mu acaba?

+ olarak Edizione Speciale lerde 360 cam-Otonom sürüş standart geliyor Veloceler de opsiyon listesinde.

• cumartesi günü servisten randevu aldım. normalde mart ayına kadar süresi var ama erken götürmek istiyorum. şu an kampanyalar varmış onu değerlendirmek istedim. sistemde de bir güncelleme görünüyor.

bu arada yaklaşık 10 aylık kullanım sonrası genel bir değerlendirme yapacak olursam araçtan çok memnunum yaşadığım tek bir sorunu da servis güncellemeyle çözdü. ama burada servisin bilgi birikimi ve deneyimi çok önemli. bayram tatili için memlekete giderken, sağa sola dönüşlerde direksiyon kutusundan ses geldiğini farketmiştim. adana'da bulunduğum o dönem sorunu adana bayiisinde yetkili ustaya anlattım. servis tatile gireceği için üstünkörü bakıp italya'dan parça gelecek değişmesi gerek demişti. ama sürüşü engellemez tatil sonrası alalım ilgilenelim araçla dedi. can sıkıntısıyla çıktım konya'da ki servisimi aradım yaşadıklarımı anlatınca gülerek tepki verdiler. güncellemeyle çözülecek bir problem olduğunu canımı sıkmama gerek olmadığını anlattılar. neyse götürdüm serviste arızanın neyden kaynaklandığı tarafıma anlatıldı ve yapılan güncellemeyle beraber sorun çözüldü. 6-7 aydır tek bir ses gelmeden sorunsuz kullanıyorum şimdi.

• doguxmet D kullanıcısına yanıt
    Selam hocam, sorunu biraz daha detaylandırabilir misiniz? Sağa veya sola tam kırdığınızda vuruntu mu oluyordu yoksa gıcırtı sesi mi geliyordu? Bende direksiyonu tam sağa ya da tam sola kırınca vuruntu oluyor ve bu sorundan bağımsız, direksiyon simidinin kolona birleştiği yerden arada gıcırtı sesi geliyor. İtalya'dan direksiyon kolonu sipariş ettiler ama bir sorayım dedim sizinkiyle aynı sorun mu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 18 Aralık 2024; 11:0:35 >

hocam videosu var da buraya mı atsam bilemedim. mail adresinize de gönderebilirim

Özelden yazayım hocam

• Aracımda DNA devre dışı motoru kontrol ettirin uyarısı çıkıp arıza ışığı yanmıştı, sorun olarak servis soğutma sistemi devir daim pompası arızası dedi , forumda bir arkadaşda aynı sorunla yazmıştı zaten, servis stoğunda olmadığı için parçalar Tofaştan sipariş edildi Allah'tan ellerinde varmış yoksa İtalya,gümrük ,kargo derken 1 ay gitmişti neyseki 1 haftaya sorun çözülüyor. 6 ay kullandım 19 bin km yol yaptım hep keyifle sürdüm tek sıkıntım bu olay oldu. Şuda bir gerçek bu araçların serviste bekleme süreleri çok fazla. Bilgi amacı ile yazmak istedim.

• Veloce61 kullanıcısına yanıt
    Şu aralar yıl sonu ve Christmas tatili/hediyeleri vs. olduğu için parçalar geç gelebilir ama bu şubat ayında bana İtalya'dan 3 haftada gelmişti. Benim sanziman değişti bir ara, direkt stoktan takmislardi. Biri park halindeyken benim on üçgen ızgarayı kırmış gitmişti bir ara, onu falan servise sorduğumda da ellerinde stok vardi. Diğer markalarda 6 ay parça bekleyenler var bence hiç de fena değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 18 Aralık 2024; 14:7:53 >

Çok şükür hocam , İtalya'daki parça gelme süresi 3 hafta ile 1 ay arası, çünkü kargolar gemi ile geliyor ve gümrükte bekliyor parça Tofaş stoğunda varsa sanşlıyız yoksa bekleyeceğiz. MHEV devir daim pompası sorunu başka kişilerde yaşamış , olası bir kaza durumda kaporta aksamı vs bunların parçası stok ve yapılması zor vallaha tabi ithal her araba öyle Alfa yine satış rakamına göre çok iyi bencede

• masterap M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Dizellerde hiç opsiyon paket satıldı mı? Baktığım dizel ti paket 2. ellerin hepsi standart donanım gözüküyor, driving a. ve luxury eklentisi görmedim.

benim aracım dizel ti donanım, luxury ve driving eklentileri mevcut. ilanlarda da denk geliyor görüyorum

Kasım ayında bu opsiyonlarda ilanda 4 farklı araç vardı, ben alana kadar 2 tane kalmıştı. Biraz bekleyin mutlaka denk gelir, sadece luxury paketli dizel araçlarda cam tavanlı olanı hiç satılmamış gördüğüm kadarıyla.

Dizellerde beraberinde cam tavan da olan hiç getirmemişler diye biliyorum. Yani luxury + driving istiyorsan cam tavan olmuyor, onun yerine 19 inc jantlı araçlar gördüm

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Benim aracım Ti dizel ve luxury + driving assist + cam tavanı var. Fakat bu sefer de jantları 18 inch olarak geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.