Bunu ilk defa duydum teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (97. sayfa)

-
-
Aynı araca sahibim. 18 jant. 2023 yılı sonlarında bu kombinasyonla üretip 2024 yılında satılmış. Ben alırken birkaç farklı renk vardı zaten. Sizin de kablosuz sarj soğutmalı değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kablosuz şarj soğutmalı. Ve tam da dediğiniz gibi araç 2023 üretim 2024 trafiğe çıkışlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birara ilanlarda dizel , luxury paket + driving asist +sunroof +Montreal yeşil olan bir araç vardı hatta ilan başlığıda, Tr de tek.
Arkadaşlar yarın aracımın servis bakımı var bir tavsiyeniz var mıdır? Sanırım bir güncelleme mevcutmuş görüştüğümde öyle bir bilgi aldım. Rot başlarını yağlamalarını isteyecem bir de bu bakımda yakıt filtresi değişiyormuş
-
Özel bir durum yok, %20 indirimli yapılacak bakımda. Baya uyguna gelir diye düşünüyorum. Ankaradaysanız 2 servis birbirinden farklı fiyat veriyor, ona dikkat edebilirsiniz
%20 indirim sadece kasım ayına özel değil miydi ya sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devam ediyor yeni görüştüm ben. ekstra indirimde uygulayacaklarını söylediler tahminimce 12-13 arası olur
-
Aralığa kaymış, yıl sonu diyor sitesinde. Resmi olarak yayınlanmış. Bizim indirimler biraz kıyak oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Aralık 2024; 18:26:18 >
Baya kıyak olmuş... İyi bari bakımı seneye Aralık'ta yapalim madem :)
İndirim hikaye Mayıs %20 indirimde verdiğim ücrete yakın rakamları Eylül-Ekimde burada paylaştılar.
-
Valla ben geçen ay bujilerin de değiştiği 2. bakıma 13 bin TL civarı bir şey verdim ve gayet uyguna oldu bence
4 buji 5bin tl, %20 indirimle 4bin tl işçilik hariç
Mhev 2. bakım için 13.500tl ödedik geçen ay. İndirim belirsiz olduğu için 17.000tl yazmıştık. Yani ilk bakım olsa 9000tl civarı tutacaktı. Bu arada 2023'te ilk bakımı 7000tl'ye yaptırmışız.
4.5lt 0w20 yağ içeren bir bakım için iyi fiyat olduğunu düşünüyorum. Ama bu otokoç fiyatı, diğer bayi aynı içeriğe daha fazla söylemişti. Tek sıkıntı 2 taksit yapıyorlar.
Tabi biz biraz ikili ilişkiler biraz da frekansların tutması sayesinde aralık ayında başlayan indirimi kasım ayına uygulattık :) opel ve benzer araçların servisine gittiğimde şu ortamın yarısını bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Aralık 2024; 23:22:29 >
geçen hafta servis önünde bekleyen bir araçta gördüm, dikkatimi çekti. kendi aracımda yok
-
Çok uygun fiyat hocam ben 2024 Ekim ayı sonunda MHEV 1. Bakımına 11.985 lira ödedim . Taşrada olmanın dezavantajları diyelim artık. Ankara ve İstanbul daki arkadaşlar şanslı heryönden yedekparça vs
2.bakımı 25 bin km de an itibariyle yaptırdım. Fiyat uyguna geldi kafamda ki fiyat 12-13 arası olur diye hesaplıyordum 9500 tl tuttu. Rutin bakıma ek olarak yakıt filtresi değişti
Merhaba araç dizel miydi, bakım gayet uyguna gelmiş hangi serviste yaptırdınız?
Birde rot başlarındaki sorun neydi yağlama çözüm oldu mu acaba? Benim araçta kasislerden geçerken ön takımdan titreme gibi uğultu geliyor, rotlardan yapabilir belki servise gidince baktıracağım.
Evet dizel aracım. Konya koyuncular servisinde yaptırdım. Gözde hanım yardımcı oluyor fiyatta. Rot başlarında sorun olduğu için değil de gelmişken önlem amaçlı yaptırdım.
İnanın şaka gibi fiyat e-fatura ekliyorum 7 ay önce %20 indirimde ilk bakımda ödediğim rakam! Üstte hikaye diye yazınca karşı çıkanlar olmuştu.
-
Hocam geçen sene %20 indirim ile 7bin tl ödediğim ilk bakım bu sene %20 ile 9bin tl. Size balata spreyini bile yazmışlar. Bende filtre, yağ ve işçilik dışında yazılan bişey yok.
Son 1 senede çok az zam gelmiş. Bakalım seneye ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X