Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: doguxmet
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.214
Cevap
55
Favori
124.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ediyorum Ayna kapama ve cam kaldırma ayarlarını buldum ancak bagaj ayarlarında eller serbest ya da ayakla açılma gibi bir seçenek göremedim. Bagaj açılma yükseklik ayarı, sesli uyarı vs var ancak ayakla açılma ile ilgili görünmüyor, aynı menüde olması gerekiyor değil mi?

• Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)
  • alfisti_35900 A kullanıcısına yanıt

Benim aracımda bu özellik yokmuş maalesef sağlık olsun, desteğiniz için teşekkürler.

• Arkadaşlar 1.6 TI aracıma yazlık lastik alacağım üzerinde 235/45/R19 Goodyear var, forumda geçmiş yorumlara baktım genellikle Michelin, Continental ve Pirelli P-zero serileri tavsiye edilmiş. Bu markaların içerisinden özellikle şunu mutlaka öneririm dediğiniz varsa yazabilirseniz memnun olurum.

Bir diğer danışmak istediğim konu da şu; araç özellikle şehir içi uzun kasislerden geçerken ön taraftan uğultu/titreşim arası bir ses duyuyorum, sanki şerit takip sisteminin şeritten çıkınca verdiği hafif titreşim gibi ya da otoyollarda hız kesici yatay şeritlerin verdiği ses gibi. Forumda daha çok yükske hızlarda direksiyon titremesi konusu tartışılmış ama benimkisi şehirçi kasislerden geçerken lastiklere yük bindiğinde oluşan bir durum, direksiyon titremiyor. Benzer bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu? Aracı haftaya servise götüreceğim belki lastiklerden de olabilir diye tahmin ediyorum, ya da ön balatalar azalmış gibi onlar yapar mı emin olamadım. Kronik bir konu ise öğrenmek istedim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 22 Kasım 2024; 11:54:15 >

• Hocam o yorumlar aynı otomobilde VW alışkanlığı gibi oluşmuş Lastik önerileri.

Bu güne kadar o markalarında üst seviyelerini kullanmama rağmen Cooper markada aldığım konfor ve sessizliği bulamamıştım.

%1 lik sapmayı sorun etmem derseniz alabileceğiniz en iyi lastiklerden biridir;

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)
    Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)www.hepsiburada.com
    Cooper 245/45 R19 102Y Xl Zeon 4Xs Sport Oto Yaz Lastiği Fiyatı
    https://app.hb.biz/fzZHLEX1Bvwe

Sizin ebatınız da 2023 üretim mevcut;

Cooper 235/45 R19 99V Xl Zeon 4Xs Sport Oto Yaz Lastiği Fiyatı
    https://app.hb.biz/5NNHyXHnQjTw

Ben bilinen markaların dışına çıkmam diyorsanız da, örnek olarak aşağıdaki lastik tam bir fiyat performans ürünüdür.

Kumho 235/45 R19 99V Xl Ecsta Ps71 Oto Yaz Lastiği (Üretim Fiyatı
    https://app.hb.biz/tQCyo1hLx4lX

• mob33 kullanıcısına yanıt

merhaba,

tavsiyeleriniz için teşekkürler ancak bu markaları daha önce hiç kullanmadığım için muhtemelen yine bilindik markalardan yöne tercihimi kullanacağım. Boyutlardan dolayı malum lastikler pahalı, alıp beğenemdim değiştireyim demek çok kolay olmayacaktır :)

• selamlar tekrardan hocam, tabiki sizin kararınız.

Ben Cooper'ı 18 inch 170 lik Giulietta aracımda kullandım fabrikasyon lastikleri Pirelli markaydı inanın yol tutuş sessizlik fren mesafesinde dağlar kadar fark vardı. İngiltere ve Amerikada çok popüler tıpkı BF Goodrich gibi özellikle SUV ve Arazide BF üzerine bir marka yok maalesef.

• Hocam , ben 18 bin km den gidiyorum şuan. 30 bin km olunca alacağım lastik Michelin pilot sport 4 veya 5 , bunların üstüne lastik tanımıyorum. En iyi kullandığım yaz lastikleri bunlar tecrübe ile sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kontrol edeyim dedim, meğersem varmış. Alırken haberim yoktu :)

• Herkese Merhaba. Alfa link i satın alıp kullanmaya başlayanız var mı? Bunun için 5000tl istediler. Sizce almaya değer mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pseudotumor P kullanıcısına yanıt

Dün bakım yaptırdım, unuttum sormayı. Yıllık üyelik mi 5000tl ?

• Yıllık olup olmadığı benim de aklıma gelmedi? 5000tl diyince ömürlüktür diye düşündüm:)

• Pseudotumor P kullanıcısına yanıt

5000tl ömürlükse iyi fiyat ama sanmıyorum genelde süreli oluyor bu üyelikler. Teslada aylık mesela :)

Bu arada mhev 2. bakım 17bin tl tuttu. 4 buji işçilik hariç 5bin tl + kdv. Yani ilk bakıma girecekler için max 12bin tl tutacaktır. Fren hidroliği ve v kayışı 4. bakım / 60bin km'de değişecekmiş.

Bakım için indirim beklentisi hala olmakla beraber daha gelmemiş. Ankarada olanlar muhakkak 2 servisi de arasın, ciddi fiyat farkı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 26 Kasım 2024; 18:14:56 >
  • geldik yine aynı mevzuya :) yalnız artık hata mesajı veriyor sanırım. güncellemelerin sayesinde herhalde :)

• Yeni bir yazilim güncelleme gelmiş aracım PHEV, ne ile ilgili olduğunu bilen var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daredevilyusuf kullanıcısına yanıt

kontrol linkini aradım bulamadım. rica etsem tekrar paylaşır mısınız?

• daredevilyusuf kullanıcısına yanıt

DCSD: Radyo ekranı, R1H: Radyo modülü demek.

Bu arada merak eden arkadaşlar için aracınıza ait şasi ve motor no girerek bir geri çağırma / güncelleme kampanyası var mı aşağıdaki adresten öğrenebiliyormuşuz.

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu)sasisorgulama.alfaromeo.com.tr
    Alfa Romeo Şasi Sorgulama formu
    https://sasisorgulama.alfaromeo.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 26 Kasım 2024; 15:35:37 >
  • Güneşlikte bulunan, servisin telefon numarasının yazdığı stickerı sökmek için geri çağırma varmış. Sticker'da İtalya'daki servislerin numarası yazıyormuş çünkü. Bakıma falan gittiğinizde söktürtmeyin çirkin durur

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Benimkini sökmüşler bile söylediler. nasıl duruyor bakmadım :D Bakım içeriğine de koymuşlar hatta. En üstte kleim yazan yer

• Arkadaşlar şoför tarafı deri koltuk oturma alanında kullanıma bağlı biraz potluk var benim aracımda, benzer bir sorunla karşılaşan ya da serviste işlem yaptıran oldu mu acaba benzer durumla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 26 Kasım 2024; 17:58:9 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.