Bize sessiz lastik lazım, micheline geçerim herhalde. Ben lastik gürültüsünden şikayetçiyim açıkçası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (93. sayfa)

-
-
Hocam ilaç bu Michelin Pilot sport5 kalitesi ve sessizliğine %30+ daha az ödeyerek alınabiliyor.
www.hepsiburada.com
Cooper 245/45 R19 102Y Xl Zeon 4Xs Sport Oto Yaz Lastiği Fiyatıhttps://app.hb.biz/q9kDDHS6xZhH -
Ben michelin alpin 7 aldım. 1800 tl yakıt verdiler. ama lastik tam lastik. sessizliği de ona göre. Kış lastiğinde michelin tek geçerim 10 yılda anca eskiyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Din DjarinBen michelin alpin 7 aldım. 1800 tl yakıt verdiler. ama lastik tam lastik. sessizliği de ona göre. Kış lastiğinde michelin tek geçerim 10 yılda anca eskiyorlar.
Bende şöyle bahara doğru michelin pilot sport 4 veya 5 almayı planlıyorum . Michelin tek geçerim peşine continental.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea da 900 TL olan hizmetin birebir aynısını vergiler hariç 4625 TL ye mi getirmişler...
-
İçerik birebir aynı mı kıyaslamak lazım
İyi akşamlar, Alfa Romeo Tİ 1.6 dizel bayilerde 2.200.000 TL ye şuan, alınır mı tavsiye eder misiniz yoksa Tucson, Corolla cros, Tiguan mı almalıyım ilerde sorun yaşar mıyım yada artısı nedir diğer modellere göre kafam karışık bayağı bir yardımcı olursanız sevinirim.
Geçen ay ti + cam tavanı 2 milyona veriyorlardı. Aralık ayında zam yapmaları ilginç olmuş
Corolla cross iç mekan kalitesi olarak yetersiz. Tiguan gereksiz pahalı. Tucsondan ziyade sportage beğeniyorum, düşünülebilir
Bizde kararsız kaldık alfayı sürüş olarak beğenilen yorumlr okudum ama kronikte çok problemi var gibi
Tiguan sorun olarak tonaleyi en az 2'ye katlar. Sportage ve tucson ise kuru kavrama şanzımandan ötürü sıkıntılı. Sorunsuz araç istiyorsanız corolla cross tercih etmeniz lazım, o da tatsız tuzsuz oluyor işte :)
Anladım çok sağolsun
1.6 dizel motor yıllardır Jeep Renegade ve Egea araçlarda kullanılıyor herhangi bir kronik problemi yok. Alfa'nın eski 146/156 serilerindeki sorunlardan kalma piyasada kötü bir imajı olduğu doğru ancak Tonale'de kronik denilebilecek ciddi bir soruna henüz ben rastlamadım forumda da görmedim.
Tonale dikkat çeken ve hem standart özellikleri hem de opsiyonları ile rakiplerinden ayrışan bir araç, keyif alarak araç kullanmak istiyorum derseniz Tonale öneririm ama yok ben 2. elde çok zarar etmeden piyasada tutan bir araç istiyorum derseniz diğer modellere bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOnale -- 5 Aralık 2024; 11:57:12 > -
Arkadaşlar geçen hafta serviste son yazılım güncelleştirmelerini yaptırdıktan sonra 1.6 TI araç otonom sürüşte aracı şeridin ortasında tutmaya değilde sağına çekmeye çalışıyor. Otoyolda deneme fırsatım olmadı ancak şehir içerisinde 2-3 kez denedim bu şekilde tepki verdi. Benzer durumu yaşayan var mı acaba?
-
nacizane tavsiyem 2023-2024 10000km altı full opsiyonlu araçlar var 2Mil. onlara bakmanız yararınıza olur. Tonale özelinde 2.el değer kaybı dışında yazdığınız her araçtan karekterli ve sürücüsünü mutlu eden araç belirttiğim handikaptanda 0KM emsali 2.el alarak kurtulursunuz zararı ilk sahibi yaşar.
-
aynı benim mantık :) kdv kullanan birinden almak daha da avantajdır hatta. ben rahat ettim ikinci el aldım. 1.6 ti var yakıt iyi denecek noktada. sorunsuz araç diyebilirim.
-
Nereye gitsek meraklı bir çift göz arabayı inceliyor, bu nedir gibisinden bakıyor, dikkatini çekiyor , özellikle taşrada ,bu paralara başka hangi araç böyle bilen varsa yazsın öğrenmiş oluruz dostlar. Oyüzden Tonale alınır keyifle kullanılır.
1.5 hibrit Tonale'de direksiyon tam sağ veya soldayken geri viteste giderken tekerlekten tak tak diye sarsıntılı bir ses geliyor. Sizin araçlarınızda da var mı?
bende aynı dediğiniz bir kullanıcıdan almıştım 7 aylıktı ve o dönem liste fiyatından 500K daha düşüktü fiyat.
-
Var hocam kışın çıkıyor. Servise gidemedim daha, aks başlarından şüpheleniyorum. Kronik sorun gibi duruyor. İleri giderken de geliyor bu arada ama 30sn sonra kesiliyor
@abandonware 'de de var, o servis sürecinde hatta onu bekliyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 5 Aralık 2024; 22:52:6 >
1 hafta oldu Tofaş'tan dönüş yok hala. İşten güçten arayamadim, yazarım buraya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X