Şimdi Ara

Alfa Romeo'ya premium değil diyenlere. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
14.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam heryerde yazılanlara göre logonun çıkışı senin dediğin gibi fakat sonradan 5-6 kere değişmesi ve bu değişmelerden en sonuncusunun da haçlı seferlerine denk gelmesi ve yine bu manada da değişimlere ugraması sonucu son halini alıyor.. kısaca senin bahsettiğin anlam daha müslümanlar yokken oluşan anlam zamanla işin içine haçlı seferleri müslümanlar vs giriyor ve logoda da değişimler oluyor..bunun sonucunda günümüze kadar geliyor..neyse çok kafa yormaya gerek yok..benim için haç olması kafi..ayrı konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

touareg ve phaeton VW firmasının premium araçlarıdır dedim.
    Zaten touareg ml nin phaeton ise s sınıfının rakibi olarak üretildi.
    Yani bu araçlara premium denmesi gayet normal.
    açıklamaya çalıştığım şeyi sen söylemişsin.
    vw alt sınıflara daha çok hitap eden otomobiller üretiyor,alfa ise daha üst sınıflara yöneliyor.
    Çünkü vw firmasının elinde zaten premium markalar var.
    fiatın elinde ise F segmenti tarzı araçlar olan maserati ve ferrari var.
    Yeni gelecek alfa modelleriyle beraber premium sınıflara alfayı sokacaklar.
    Bugüne kadarki alfa modellerine bakarsanız alfanın zaten premium odaklı araç ürettiğini görürsünüz.
    quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Yeni çarpışma testlerinde senin için en alınası markalar olan alfa ve lancianın diğer markalardan daha iyi değerler alacağını düşünüyormusun?

Giuletta bildiğim kadarıyla sınıfının en güvenli aracı seçildi.
    Deltaya da bu konuda bir eleştiri gelmedi.
    Fakat beni kendinle karıştırmazsan sevinirim,ben gördüğümü çatır çatır söylerim.
    Eğer çarpışma testlerinde rakiplerinin altında kalırsa ilk eleştirinin de benden geleceğine emin olabilirsin.
    Eğer konuda mesajım yoksa bana pm olarak linki ilet,mesajımı da ben sana iletirim.

Bu da puanlama:
    http://forum.donanimhaber.com/m_41383726/tm.htm

Kardeşim sen ne biçim bir şeysin? Adam yerine koyup bir soru soruyorum beni kendinle karıştırma diyorsun. Neymişim ben bir söyle bakalım, nerede ne söylemişim? Sen anlayamadın beni, ben paramı kendim kazanıyorum, ihtiyaçlarım ve isteklerim hayatımın akışına göre devamlı değişebiliyor, o anki yaşantıma ne uyguna, baktığım aracı beğendiysem, fiyatının nakdi karşılığı o an cebimdeyse, alır geçerim. Babama, eşime dostuma sormam kimseye de hesap vermem. Asıl sen beni kendinle veya babanla karıştırma.

Bak benim babamda da hyundai araç var, hatta biraz önce hyundai servisindeydim araçlara baktım, binek de almayı düşünebileceğim kalitedeki tek aracı i40, i30 dahil bende olumlu bir etki bırakmadı. Ne diyim şimdi, i40 beğendim diye başlık açıp sınıfının kralı budur almayan enayidir, elantrayı beğenmedim diye alanlara 'hurdayi sevenler cemiyeti' diye lakap mı takayım, bu mu bu forumdaki istediğin uslup... Devamlı bir şeyler peşindesin, doğru olabilecek birşeyler yazıyorsun ama yazdıkların üslubun altında sönüp gidiyor. İlk çıktığı andan beri almayı düşündüğüm, geçen indirimde almak üzere bayiye bile gittiğim s60dan nefret ettirdin diyebilirim, eşimin çok istediği delta da öyle.
    Ayrıca illa herkes objektif olmak zorunda da değil, burası otomobilseverlerin yazıştığı bir ortam, bir grup insan 4 tekerlekli bir demir yığınının peşine düşmüş vakit harcıyor, kaçınızın eşi annesi neye bindiğine, arabanın kaç beygir olduğuna, malzeme kalitesine bakıyor? bir otomobili sevmek zaten tamamen mantık dışı, saçma bir olay. Sen ne istiyorsun? Kimse bir markayı sevmesin sadece F/P liderini mi sevsin? Hep en iyisi X araçtır diye konu açılsın o mu konuşulsun?
    Artık otomobil genel senin ve senin frekanstan birkaç eleman sayesinde gerçekten zevksiz bir yer oldu. Eskiden de millet kapışırdı leğen resimleri falan konurdu ama en azından bir zeka parıltısı vardı şimdi ne zaman açsam ilkokul seviyesinde , sınırlı İQ ürünü lakaplar ve gülücükler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 15 Ağustos 2012; 18:26:28 >

• bir dh klasiği, bir markanın konusu açılır vw'ciler gelir konuya kerkinir ve o konu çöp olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

İşte bu tamamen sizin ezberci zihniyetinizden kaynaklanıyor.
    Deltanın iç mekanı 70k ya satılan jettadan çok üstün bir noktada bir kere.
    Sonra deri koltuğunun kalitesinden tut sunduğu donanıma kadar 1. sınıf bir araç.
    üstüne 140hp benzinli 50k,120hp dizel motorla satılıp full donanım haliyle 55k ya verilmesi var.
    Aracın güvenlik özellikleri sınıfının en iyilerinden.
    Giulettayı anlatmama gerek yok zaten konusunda yazdım rakiplerinin hepsine fatiha okuyor karşılaştırmalarda.
    Çünkü uygun fiyata maksimumu sunuyor bu araçlar.
    Ayrıca alfanın premium modellerini de paylaştım,adamların gelecekteki hedefleri de aynen bu noktaya yönelik.
    Adamların model gamında şu anda alt sınıfa hitap eden bir tek mito var.
    Giuletta dediğiniz arabanın rakibi golf değil örneğin,1 serisi ve a3.
    Objektif olun,ezberlerinizden kurtulun size sadece bunu söyleyebilirim.

+1
    Arkadaşım bazılaına göre premıum olmak sadece plastik kalitesi ve konsoldan ibaret.Bu adamlar gidip test ettikleri araçları bile konsolun yumuşaklığına göre test edip not veriyorlar.Ama 159'un yol tutuşu testinde sınıfındaki bmw mercedes gibi araçları geçmesinin gulıettanın sınıfının en güvenli aracı olmasının en iyi yol tutuşuna sahip araçlarından biri olmasının bir önemi yoktur

Bi git incele sende , yorum yap , incelemelerini görelim , puanlamana bakalım örnek alalım seni.

Premium olmak ne ile oluyor bi anlatsana ?

159 yol tutuşunda iyidir ve malzeme kaliteside yüksektir ki o yüzden premium bi modeldir dedim , ama keşke yazdıklarımı anlayabilseniz.

Giuletta sürüş dinamikleri çok iyi bi araçtır ama iç mekan rezilleri oynuyor , premium falan olamaz. Premium dediğimiz markalar bile bu segment de , premium unsurları çok fazla sergieyemıyor , giuletta sınıfı'nın en iyi yol tutuşuna sahip aracı falan da değil bu arada.

Bmw varken alfa'ya halt yemek düşer.

Sürüş dinamikleri iyi diye ve hayran kitlesi var diye premium olacak bi kaide yok. He fiat grubu'nun kalite olarak en üst tabaka araçları olabilir , premium marka diyebilmek için genel marka karakterine bakmak lazım. E segment bi model ürettiğini bilmiyorum ben Alfa'nın yanlışmıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 15 Ağustos 2012; 18:28:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

Anlaşılan almancılar konuya dadanıp ne kadar öfkeleri kıskançlıkları varsa adeta kusarak konunun içine etmişler.BENCE KANGOYU ALIP TİCARİ ARAÇ DİYE CİTAN ADI ALTINDA PİYASAYA AYNEN SÜREN BİR MARKA NASIL PREMIUMSA ALFA DA O KADAR PREMIUMDUR.KONUYU AÇAN ARKADAŞA TAVSİYEM DE KİMSEYE ANLATMAK ZORUNDA DEĞİLSİN BENCE.POLO,JETTA,CADDY,GOLF GİBİ ARAÇLARI OLAN BİR FİRMAYLA ALFA AYNI KEFEYE KONAMAZ.

Alfa Romeo'ya premium değil diyenlere.

bu beğenmediğin aracın alfada rakibi bile yok bu nasıl talihsiz bir yorum olmuş anlamadım

adam citan üretti diye premiumluktan çıktı.aslında mercedes aksaraydada tır üretiyor hiç cool değil haklısın ya merso kimmiş iki gün önce kamyon üreten bir firmanın yanında.

bu arada allahta seni güldürsün

Rakibi olması gerekmiyor.Vw ile alfa karşılaştırılırken vw deki tüm araçların rakibi alfa da varmı sanki?Bmw deki araçların audideki veya mercedseteki araçların alfada birebir rakipleri var mı?Olmasa da karşılaştırılıyor değil mi?Çünkü rakibi olup olmamasından ziyade burada markaların genel olarak değerlendirilmesi yapılıyor.Kendisi ticari araç yapamayan mercedes gidip renaultun aracını aynen alıp önüne mercedes logosunu koyup satıyor.Bir kaç ay önce opel fıatın doblosunun önüne opel amblemi koyup combo diye piyasaya sürdü diye opel yerden yere vurulmuştu.Mercedes olunca rakibi yok diye bahane bulursunuz değil mi?Ayrıca mercedes'e merso facebook'a face kemoterapiye kemo diyen kişiler bana sanki cafede muhabbet eden kolejli kızları hatırlatıyor.

demeye çalıştığımı yanlış anladın premium'luğu modelleri kıyaslayarak anlatmaya çalışıyorum.
    yani alfa'da mini van yapsa citan ile kıyaslarız ve ona göre yorum yaparız.
    son olarak mercedes gerçekten mükkemmel bir firma her yönüyle mükkemmel Türk milleti mini van'ı makam aracı olarak kullanma noktasına geldiği için citan beğenilmedi oysa küçük işletmeler için çiçekçi börekçi için premium bir İŞ ARABASI.şimdi kalkıp citana c serisi konsolu koysa b serisi altyapısı kullansa fiyatı b serisinden aşağı olmaz bu durumda ne kadar satacağıda aşıkar bu sefer milletimiz aracın fiyatını beğenmez.oysa merso citanı beğenmeyenlere bir sürü altarnatif sunuyor mesela benzer boyutlarda b serisini öneriyor ama fiyatı yüksek diye satmıyor.citana geliyoruz renoya benzer diye kimse beğenmiyor tabi bunlar sadece Türkiye de olan durumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

toyyl

hocam heryerde yazılanlara göre logonun çıkışı senin dediğin gibi fakat sonradan 5-6 kere değişmesi ve bu değişmelerden en sonuncusunun da haçlı seferlerine denk gelmesi ve yine bu manada da değişimlere ugraması sonucu son halini alıyor.. kısaca senin bahsettiğin anlam daha müslümanlar yokken oluşan anlam zamanla işin içine haçlı seferleri müslümanlar vs giriyor ve logoda da değişimler oluyor..bunun sonucunda günümüze kadar geliyor..neyse çok kafa yormaya gerek yok..benim için haç olması kafi..ayrı konu..

Fikrine saygı duyarım,ancak İtalya'da Milano kökenli büyük ailelerin,Berlusconi dahil hepsinde bu arma çok benzer şekilde vardır.İnter Milan'ın promo tshirtlerinde dahi görülebilir.

Ama mevzu senin açından salt Haç'tan ibaretse,o zaman nerdeyse araç almamamız gerekir,zira emperyalizmin ve tüketimin kucağında bir ülkeyiz ve Pkk destekçisi ülkelerin(ABD,FRANSA VB...) pekçok modeli zirve yapıyor ülkemizde.

Yani kıstasımız Müslüman ya da değil ayrımında ise gerçekten Proton almamız lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu tamamen sizin ezberci zihniyetinizden kaynaklanıyor.
    Deltanın iç mekanı 70k ya satılan jettadan çok üstün bir noktada bir kere.
    Sonra deri koltuğunun kalitesinden tut sunduğu donanıma kadar 1. sınıf bir araç.
    üstüne 140hp benzinli 50k,120hp dizel motorla satılıp full donanım haliyle 55k ya verilmesi var.
    Aracın güvenlik özellikleri sınıfının en iyilerinden.
    Giulettayı anlatmama gerek yok zaten konusunda yazdım rakiplerinin hepsine fatiha okuyor karşılaştırmalarda.
    Çünkü uygun fiyata maksimumu sunuyor bu araçlar.
    Ayrıca alfanın premium modellerini de paylaştım,adamların gelecekteki hedefleri de aynen bu noktaya yönelik.
    Adamların model gamında şu anda alt sınıfa hitap eden bir tek mito var.
    Giuletta dediğiniz arabanın rakibi golf değil örneğin,1 serisi ve a3.
    Objektif olun,ezberlerinizden kurtulun size sadece bunu söyleyebilirim.

+1
    Arkadaşım bazılaına göre premıum olmak sadece plastik kalitesi ve konsoldan ibaret.Bu adamlar gidip test ettikleri araçları bile konsolun yumuşaklığına göre test edip not veriyorlar.Ama 159'un yol tutuşu testinde sınıfındaki bmw mercedes gibi araçları geçmesinin gulıettanın sınıfının en güvenli aracı olmasının en iyi yol tutuşuna sahip araçlarından biri olmasının bir önemi yoktur

Bi git incele sende , yorum yap , incelemelerini görelim , puanlamana bakalım örnek alalım seni.

Premium olmak ne ile oluyor bi anlatsana ?

159 yol tutuşunda iyidir ve malzeme kaliteside yüksektir ki o yüzden premium bi modeldir dedim , ama keşke yazdıklarımı anlayabilseniz.

Giuletta sürüş dinamikleri çok iyi bi araçtır ama iç mekan rezilleri oynuyor , premium falan olamaz. Premium dediğimiz markalar bile bu segment de , premium unsurları çok fazla sergieyemıyor , giuletta sınıfı'nın en iyi yol tutuşuna sahip aracı falan da değil bu arada.

Bmw varken alfa'ya halt yemek düşer.

Sürüş dinamikleri iyi diye ve hayran kitlesi var diye premium olacak bi kaide yok. He fiat grubu'nun kalite olarak en üst tabaka araçları olabilir , premium marka diyebilmek için genel marka karakterine bakmak lazım. E segment bi model ürettiğini bilmiyorum ben Alfa'nın yanlışmıyım ?

Halt etmek düşer dediğin Alfaların yanına yaklaşamadı Bmw yıllarca Dtm'de. Hiç mi haberdar değilsin yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

toyyl

Fikrine saygı duyarım,ancak İtalya'da Milano kökenli büyük ailelerin,Berlusconi dahil hepsinde bu arma çok benzer şekilde vardır.İnter Milan'ın promo tshirtlerinde dahi görülebilir.

Ama mevzu senin açından salt Haç'tan ibaretse,o zaman nerdeyse araç almamamız gerekir,zira emperyalizmin ve tüketimin kucağında bir ülkeyiz ve Pkk destekçisi ülkelerin(ABD,FRANSA VB...) pekçok modeli zirve yapıyor ülkemizde.

Yani kıstasımız Müslüman ya da değil ayrımında ise gerçekten Proton almamız lazım.

hayır o kadar da değil fakat arabanın önünde koca bir haç taşımak ayrı senin dediğin ayrı..benim hoşuma gitmiyor..dediğin gibi kendi arabamızı üretemediğimiz için maalesef herşey gibi arabalarda yurtdısından geliyor..bu arabaları yapıp satanları hepsi ,hatta 4 te 1 i bile müslüman dostu mu?tabi ki hayır..böyle olunca da işin içinden çıkılmaz..ben sadece böyle bir sembolü arabamın önünde taşımak istemem bunu söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 15 Ağustos 2012; 18:37:43 >

• Ya konuyu nerelerden nerelere taşıyorsunuz , giuletta en iyi yol tutuşuna sahip araç denildi , bende bmw 1 varken halt yemiş julyet dedim.

Bende şimdi gideyim wtcc'de honda'nın arkasında aldığı rakipleri yazayım , civic bunlardan daha iyi yol tutar mı diyim ?

Saçmalamayın azcık mantıklı yorumlar ile gelin.
  • quote:

Ya konuyu nerelerden nerelere taşıyorsunuz , giuletta en iyi yol tutuşuna sahip araç denildi , bende bmw 1 varken halt yemiş julyet dedim.

Bende şimdi gideyim wtcc'de honda'nın arkasında aldığı rakipleri yazayım , civic bunlardan daha iyi yol tutar mı diyim ?

Saçmalayan yok,sadece motor sporları açısından halt etmiş lafına binayen gör istedim,halt etmiş dedğin markaya,yani Alfa'ya Bmw yıllarca çare üretemedi.

Fikrine uymayınca hemen saçlama ibaresi ya da beğenmediğin markaya,modele halt etmiş gibi çocukça söylemler kullanmayacaksın o zaman.

Bende E280 Avantgarde Mercedes de var,Alfa Romeo 159 da var,ben araçtan aldığım lezzete bakarım.Allah'a şükür tek marka peşinden "körü körüne" giden tiplerden olmadık.

Senin çok sevdğin Honda'nın Vtec'in kökeni bile Alfa Romeo'ya dayanır,164 modeline taa...ordan esinlenmiştir mesela,tabi bilene...

Markaların bilinçsiz fanboyluğu ya da körü körüne savunucusu zaten değilim.

Mal neyse onu + ve - 'si ile korum ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyyl -- 15 Ağustos 2012; 18:46:32 >

• VW yeter bunlara C segmenti mis gibi araçlar.
  • quote:

Ya konuyu nerelerden nerelere taşıyorsunuz , giuletta en iyi yol tutuşuna sahip araç denildi , bende bmw 1 varken halt yemiş julyet dedim.

Bence de Alfa premium değil, zaten Alfa meraklısı adamların bu konuyla ilgilendiği de yok ama Giu'ya tek başına bakmak yeterli değil gibi.
    A3'e binince de hiç premium gelmiyor bana.Değil hatta baya baya Golf ayarında bir kalitede ve yol tutuşu bence 5 para etmez.

Piyasa koşulları yüzünden her şey birbirine girdi, ayırmak zor.

• quote:

Sen siniflar ve premium olmayi karistiriyorsun biraz. Vw nin Toureg ve phaeton premium demissin. Aslinda onlar saddce ust sinif araclar. Touareg premium ise Q7 X5 ve Ml ne olacak. Ya da phaeton premium ise a8, 7 serisi s klass bunlar ne olacak. Mesela hyundai genesis cikardi sonra bir de Equus cikardi premium mu oldu hayir. O suniflara girdi sadrce ayni vw gibi.

Bu arada bir sinofta premium diger sinifta normal olamaz hic bir marka. Deneten olmustur ve markalarina zarar vermislerdir. O yzden bir marka ya her urettigi aracta premium olmak icin ugrasir ua da olamaz.

Ayrica sadece aracin ozelligiyle olmaz bu is. Mesela chery yarin Mercedes C klasstan daha kaliteli bir araba uretti diyelim. Premium.diyebilir miyiz tabiiki hayir. Musterinin gozundeki imaj da cok onemli premium olabilnlmek icin.

Alfa diger araclardan yukarda konunkansa da bir bmw 3 serisi alacak adamin aklini celebiliyir mu ona bakmak lazim. Premium olma yolunda ilerliyor bence ama daha otada degil.

Vw de mesele araclarin kalitesi falan cok yukseltildi. Sonra noldu premium arac kalitesine yaklasmaya basladi. Biraz daha ayni sekilde devam edilse audiye rakip olacakti. Ne yaptilar audi ile ortak platform kullanimini azalttilar. Malzeme kakitesini biraz asagi cektiler.
    Premium olmasini isteniyirlar ama digerlerinden bir kadene ustte olmak istiyorkar.

Bu benim gozlemlerim ve yorumladir premium konusunda.

%100 Doğru da kişilerin bunu anlayabilmesi için bir modelin değil markanın premium olduğunu bilmesi gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Preminyum cetta detected,arkadaşı geçelim.

Anca böyle cevap verirsin işte
    2003 model 147 nin yolcu koltuğunda yaklaşık 600 km lik yolculuk yaptım. Araç konfor ve malzeme kalitesi gibi konularda bırak premium modellerin kalitesini daha kendi sınıfının standartlarını karşılayamıyor. 110 bin km deki aracın deri döşeme koltukları yıpranmış, krom kapı kolları soyulmaya başlamıştı. Ayrıca arka koltukların olduğu yerden sürekli rahatsız edici ses geliyordu.
    Sana tavsiyem önce üslubunu düzelt, kelime dağarcığını genişlet. Cetta, dosbagen, alamancı gibi kelimeleri bir tarafa bırak. Sonra da o internetten hayranlıkla baktığın araçları gerçekte incele bakalım.

• quote:

quote:

quote:

vw alt sınıflara daha çok hitap eden otomobiller üretiyor,alfa ise daha üst sınıflara yöneliyor.
    Bugüne kadarki alfa modellerine bakarsanız alfanın zaten premium odaklı araç ürettiğini görürsünüz.
    quote:

Yeni çarpışma testlerinde senin için en alınası markalar olan alfa ve lancianın diğer markalardan daha iyi değerler alacağını düşünüyormusun?

Fakat beni kendinle karıştırmazsan sevinirim,ben gördüğümü çatır çatır söylerim.
    Eğer çarpışma testlerinde rakiplerinin altında kalırsa ilk eleştirinin de benden geleceğine emin olabilirsin.
    Eğer konuda mesajım yoksa bana pm olarak linki ilet,mesajımı da ben sana iletirim.

Bu da puanlama:

Kardeşim sen ne biçim bir şeysin? Adam yerine koyup bir soru soruyorum beni kendinle karıştırma diyorsun. Neymişim ben bir söyle bakalım, nerede ne söylemişim? Sen anlayamadın beni, ben paramı kendim kazanıyorum, ihtiyaçlarım ve isteklerim hayatımın akışına göre devamlı değişebiliyor, o anki yaşantıma ne uyguna, baktığım aracı beğendiysem, fiyatının nakdi karşılığı o an cebimdeyse, alır geçerim. Babama, eşime dostuma sormam kimseye de hesap vermem. Asıl sen beni kendinle veya babanla karıştırma.

Bak benim babamda da hyundai araç var, hatta biraz önce hyundai servisindeydim araçlara baktım, binek de almayı düşünebileceğim kalitedeki tek aracı i40, i30 dahil bende olumlu bir etki bırakmadı. Ne diyim şimdi, i40 beğendim diye başlık açıp sınıfının kralı budur almayan enayidir, elantrayı beğenmedim diye alanlara 'hurdayi sevenler cemiyeti' diye lakap mı takayım, bu mu bu forumdaki istediğin uslup... Devamlı bir şeyler peşindesin, doğru olabilecek birşeyler yazıyorsun ama yazdıkların üslubun altında sönüp gidiyor. İlk çıktığı andan beri almayı düşündüğüm, geçen indirimde almak üzere bayiye bile gittiğim s60dan nefret ettirdin diyebilirim, eşimin çok istediği delta da öyle.
    Ayrıca illa herkes objektif olmak zorunda da değil, burası otomobilseverlerin yazıştığı bir ortam, bir grup insan 4 tekerlekli bir demir yığınının peşine düşmüş vakit harcıyor, kaçınızın eşi annesi neye bindiğine, arabanın kaç beygir olduğuna, malzeme kalitesine bakıyor? bir otomobili sevmek zaten tamamen mantık dışı, saçma bir olay. Sen ne istiyorsun? Kimse bir markayı sevmesin sadece F/P liderini mi sevsin? Hep en iyisi X araçtır diye konu açılsın o mu konuşulsun?
    Artık otomobil genel senin ve senin frekanstan birkaç eleman sayesinde gerçekten zevksiz bir yer oldu. Eskiden de millet kapışırdı leğen resimleri falan konurdu ama en azından bir zeka parıltısı vardı şimdi ne zaman açsam ilkokul seviyesinde , sınırlı İQ ürünü lakaplar ve gülücükler...

Alıntıları Göster
    edit:yanlış mesaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDT Man -- 15 Ağustos 2012; 19:19:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da puanlama:

+1907

• quote:

E segment bi model ürettiğini bilmiyorum ben Alfa'nın yanlışmıyım ?

166 vardı bir zamanlar.opel omegaya yenik düştüğünü hatırlıyorum yıllar önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 15 Ağustos 2012; 19:20:31 >
  • bence markalar değil modeller premiumdur ve öyle kabul edilmelidir. mesela bir a1 yada a3 premiumlukla alakası yoktur ama a8 resmen uçak gibi araç. mercedes a serisi premium filan değildir ama s serisine söylenecek laf yok. bmw 1 serisi de bence tam premium sayılmamalı çünkü kalite hissiyatı yok(yenisi fena değil eski kasasından bahsediyorum) alfanında guiletta aracının premium oldugunu sanmıyorum çünkü ne kadar sürüş dinamikleri iyi olsada direksiyondaki amblem hariç her şeyi fiatınkiyle aynı. bu da kalite hissini azaltıyor. ancak ferrari tarzında ve tasarımında çok güzel araçları var. bu araçlar kesinlikle premiumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayyy artik onunde hac olan araclar karalaniyor varsin hac olsun onunde ne olur yada musluman cocugu olsun yilanin agzindaki onlar icin onemli bir simgeyi marka amblemi olarak koymuslar bizde adam olalimda o zaman agzinda yahudi ermeni olan amblemli arac yapip dunyaya sunalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.