quote:Orijinalden alıntı: larryy Kesinlikle feyk merhaba twitter ne lan valla egemen bağış ve melih gökçek in yazdıklarından sonra merhaba twitter çok hoş :D
quote:Orijinalden alıntı: cangi2quote:Orijinalden alıntı: larryy Kesinlikle feyk merhaba twitter ne lan valla egemen bağış ve melih gökçek in yazdıklarından sonra merhaba twitter çok hoş :DAlıntıları Göster merhaba twitter ne lan .Ama gerçekse yarn açıklanma ihtimali çok azalıyor.24saat önce diyor Yüzde99 fake.
quote:Orijinalden alıntı: cangi2 quote:Orijinalden alıntı: larryy Kesinlikle feyk merhaba twitter ne lan valla egemen bağış ve melih gökçek in yazdıklarından sonra merhaba twitter çok hoş :D Egemen bağış için birşey diyemem ama melih g'nin amaç takipçi toplamak değilse ben de birşey bilmiyorum O değil de fışkıyeyi kim kırdı
quote:Orijinalden alıntı: larryy quote:Orijinalden alıntı: cangi2 quote:Orijinalden alıntı: larryy Kesinlikle feyk merhaba twitter ne lan valla egemen bağış ve melih gökçek in yazdıklarından sonra merhaba twitter çok hoş :D Egemen bağış için birşey diyemem ama melih g'nin amaç takipçi toplamak değilse ben de birşey bilmiyorum O değil de fışkıyeyi kim kırdı aynen :D fake olmayabilir ama hesap
quote:Orijinalden alıntı: DeLune https://twitter.com/OSYMbaskanligi o ösym nin kardeşim bu kişisel olablir.
quote:Orijinalden alıntı: cangi2 quote:Orijinalden alıntı: DeLune https://twitter.com/OSYMbaskanligi o ösym nin kardeşim bu kişisel olablir. Doğru diyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: LcK merhaba twitter ne lan .Ama gerçekse yarn açıklanma ihtimali çok azalıyor.24saat önce diyor Yüzde99 fake. bencede fake ama bir tweetine 100 rt falan alıyor nasıl oluyo :D
quote:Orijinalden alıntı: cangi2quote:Orijinalden alıntı: LcK merhaba twitter ne lan .Ama gerçekse yarn açıklanma ihtimali çok azalıyor.24saat önce diyor Yüzde99 fake. bencede fake ama bir tweetine 100 rt falan alıyor nasıl oluyo :DAlıntıları Göster Bu hesap senin mi konu sahibi?
quote:Orijinalden alıntı: cangi2quote:Orijinalden alıntı: cago135 Bu hesap senin mi konu sahibi? yok rt de denk geldi paylaştımAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: cangi2quote:Orijinalden alıntı: cago135 Bu hesap senin mi konu sahibi? yok rt de denk geldi paylaştımAlıntıları Göster Gerçek Ali Demirin Şahan Gökbaharı takip edeceğini hiç sanmıyorum
quote:Orijinalden alıntı: ahseba Gerçek Ali Demirin Şahan Gökbaharı takip edeceğini hiç sanmıyorum aynen-:D
quote:Orijinalden alıntı: cangi2quote:Orijinalden alıntı: ahseba Gerçek Ali Demirin Şahan Gökbaharı takip edeceğini hiç sanmıyorum aynen-:DAlıntıları Göster google'a ali demir yazınca ilk çıkan resmi profil fotoğrafı yapmış olması ilginç az kafanızı kullanın değişik bi resim bulun. kesin fake.
quote:Orijinalden alıntı: General Ggoogle'a ali demir yazınca ilk çıkan resmi profil fotoğrafı yapmış olması ilginç az kafanızı kullanın değişik bi resim bulun. kesin fake.Alıntıları Göster Bir işsiz daha.