bide kendi underground parçanı koyacaksın off işte.
sanırsam ii bir ingilizce gerektirior die duydum. bilmeyenler için pek i olmas bea
yaw ben başlarda takıldım,bi yere giriyosun kabloyla ilgili bişeyler diyo,ileri gidersem bayaa bi adam çıkıyo
ben en başta barda takıldım .ney apıcaz orda yaa odadan dışarı çıkamadım.
Pek iyi bir oyun değil bence...
arkadaslar oyun 4/4lük bir oyun yaa barda içkiye radyasson ilacı aticaksın sonra adama içireceksin ayrica ingilizceye gerek yok ben kapattim super bir oyun bana thief ve rainbowu hatırlattı.
interyasin nbr ya hocam sen hala oyun oynuyonmu cık cık
interyasin nbr ya hocam sen hala oyun oynuyonmu cık cık
evet arasırada oyunuyorum ama 9500proyu sattık :( kaldık 8500lere ama sadece oynamıyoruz başka işlerde yapıyoruz artık :)
ooo hocam yakışıyomu sana şimdi forumda fx5600 ü ilk alan kullanan sendin hani nerde 6800 GT yada ULTRA
yaw şu kameralar falan var bi yerde ne yapçam annamadım.ayrıca oyunun sesleri artıp azalıyo ve yürürken kamerada sorun çıkıyo ve kontrollerde iyi değil adama dalınca kaptırıyo kendini
oyun siteleri düşük puan vermiş o oyuna!?...
enformasyon sen istersen hiç oynama bu oyunu :) her bolumde soruyorsun ne kamerası anlamdım bu arada,nemesis oynamadan karar verme bence doom3 kadar zevkli bi oyun hic olamsssa hackerlikta yapiyorsun oyunda. Lord valla su askerlik bi bitsinde ozaman bakariz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme