Şimdi Ara

Alien: Covenant a.k.a Prometheus 2 -- 12 MAYIS 2017 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
6
Favori
20.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Filmi izlerken sıkıldığım çok yer oldu. Film mühendislerin yaşadığı o yere varmaları ile başlayıp ona göre şekillense daha güzel olurdu. Alien'nın öncesine ait olaylar için çekilen seride David'in genetik araştırmalar yapması zorlama olmuş. Prometheus'u izlerken zevk almıştım. Alien evrenine farklı bir açıdan yaklaşmışlardı. Zaten daha önceki dört Alien filmi ile o yaratıklardan yeteri kadar bahsedilmişti. Predator filmlerini de Alien'e bağladıkları zaman o yumurtaların uzun zamandır var oldukları da belli. Predator'ün günümüzde geçtiğini varsayarsak, bu serinin ilk Alien serisi ile Predator aradaki boşluğu doldurması gerekirdi. Bundan sonraki film için fazla ümitlenmemek lazım ama bundan sonra Mühendisleri daha fazla işin içine katmaları gerek. Aksi takdirde Predator ile bağlanması gereksiz bir hal alır.

Ridley Scott'ın AvP serisi ile bir alakası yok ki. Adamın Predator'e bağlama gibi bir hayali de yok benim bildiğim. Bu filmleri Ridley çektiği sürece Predator'a bağlanmaz.

• imdb çok düşük gelmiş fakat kac olursa olsun yine de izlerim alien'in ilk 2 filmi hatrına
    Tabi bu durumda sinema yerine evde kola cips gece yarısı izlemek daha iyi gözüktü.
  • Şuan sinemadayım, film başlıyor. Umarım aradığımı bulurum. Özletti Ridley Scott.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yarı bitti. İlk 25 dk sonrasında sağlam gerilim başladı. Hoşuma gittiğini söyleyebilirim ilk yarı. Film sonrası göreceğiz.

• İdare eder 10/6
  • Ben fragmanda shawin geminin icinde oldugu ve davidi tamir ettigi bolumleri filmde goremedim. Filme altyazi diye girdim dublaj cikti. Dublajda ruh yok arkadaş

Film guzel. Prometheusu aliene baglamiş.

Davidin yok ettikleri muhendisler degil bence. Prometheustakiler covenanttakiler cok farkli.

James franco' yu gormedim ya da dikkat edemedim.
    Fragmanlardaki bazi sahneler turkce dublajda yoktu.
    Kizin gemide nefes borusuna takilmasi walterin sirtina vurmasi gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 14 Mayıs 2017; 20:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Ben fragmanda shawin geminin icinde oldugu ve davidi tamir ettigi bolumleri filmde goremedim. Filme altyazi diye girdim dublaj cikti. Dublajda ruh yok arkadaş

Davidin yok ettikleri muhendisler degil bence. Prometheustakiler covenanttakiler cok farkli.

James Franco asıl kaptan hocam. İlk sahnede yanarak ölen.

Edit: Ayrıca bahsettiğiniz sahne prologue. Yani fragman değil, filmde gösterilmeyecek tanıtım sahneleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 14 Mayıs 2017; 21:01:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün izledim bende kesinlikle daha iyi olabilirdi ama yinede beğendim filmi. Eleştireceğim yer ise özellikle İlk yarım saati boşuna harcamış Ridley madem böyle bir başlangıç yapıyorsun o zaman filmin süresini 2 saat değil 135-150 dk bandında tutması gerekiyordu çünkü olaylar çok hızlı gelişti ve gerilimi hissedemedim ben şahsen. O gerilim dolu olması gereken sahneler çok oldu bittiye getirilmiş. Sonuç olarak puanım 7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 14 Mayıs 2017; 21:33:7 >
  • dün izledim berbat ötesi kesinlikle prometheus un sonunda yükselttiği beklentiyi karşılıyamıyor sinemada izlemeye değmez berbat bir film .
  • 7.5 verebilirim. Film hızlı gelişti ve ilerledi, kafama yatmayan 1-2 sahne var. Genel olarak hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Eve geçince detaylı olarak yorumları okurum.

David'in geldiğini tahmin etmiştim ama ailen ı yok etmeye yardım edince acaba ? Dedim ama uyku sahnesi gelince herşey ortaya çıktı. Mühendis konusu havada kaldı. Soykırım olayı enteresan ve hangi sebeple ? David itin Teki. Sonraki filmi bekliyoruz
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Ben fragmanda shawin geminin icinde oldugu ve davidi tamir ettigi bolumleri filmde goremedim. Filme altyazi diye girdim dublaj cikti. Dublajda ruh yok arkadaş

Edit: Ayrıca bahsettiğiniz sahne prologue. Yani fragman değil, filmde gösterilmeyecek tanıtım sahneleri.

Tamam şmdi hatirladim. Kadinin izledigi videoda vardi. Uyku kapsulu icinde Yanarak olen oydu demek.

• İzledim, beğenmedim. Cevapsız sorulara devam:)

• Ben de beğenmedim ilk 1 saat zaten uyukladık resmen o kadar kötüydüki, alien çıksın 2 adam öldürsün diye yalvardım içten içe, sonra biraz açıldı, klasik 3-5 adam alien tarafından öldürüldü, sinemaya gitmeyin boşuna değmez.
  • Alien: Covenant - IMDb

Tarih: 13.05.2017

(8.983)

7,2/10

Tarih: 15.05.2017

(14.894)

7,1/10 ↓

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi dün izledim devam filmi niteiğindeki filmde ben açıkcası "bizi siz yarattınız peki sizi kim yarattı" sorusunu shaw'un ağzından duyduktan sonra bir gizem havasında araştırma niyetine bir yolculuk çıkacağını zannederken birden bizim david shaw'un tabiri caizse kasap niyetinde doğramış araştırmalar yapmış buradan itibaren saçmalık, walter sürekli bir görevimiz var ben buna programlandım diyor sen robotsun arkadaşım insan olmak da ona göre programlandım açıkçası ridley filmde teknoloji ve uzay yolculuğunun tehlikeli bir serüven olduğunu gösterdi:) prolouge sahnesini görünce açıkcası heyecanlandım ama sonuç hüsran hayır film güzel ama devam niteliğinde bir film değil bence..yine aynı pilavı önümüze sunmuşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

Tamam şmdi hatirladim. Kadinin izledigi videoda vardi. Uyku kapsulu icinde Yanarak olen oydu demek.

Spoiler butonunu kullanmayı deneyebilirsin hocam istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

Filmi izlerken sıkıldığım çok yer oldu. Film mühendislerin yaşadığı o yere varmaları ile başlayıp ona göre şekillense daha güzel olurdu. Alien'nın öncesine ait olaylar için çekilen seride David'in genetik araştırmalar yapması zorlama olmuş. Prometheus'u izlerken zevk almıştım. Alien evrenine farklı bir açıdan yaklaşmışlardı. Zaten daha önceki dört Alien filmi ile o yaratıklardan yeteri kadar bahsedilmişti. Predator filmlerini de Alien'e bağladıkları zaman o yumurtaların uzun zamandır var oldukları da belli. Predator'ün günümüzde geçtiğini varsayarsak, bu serinin ilk Alien serisi ile Predator aradaki boşluğu doldurması gerekirdi. Bundan sonraki film için fazla ümitlenmemek lazım ama bundan sonra Mühendisleri daha fazla işin içine katmaları gerek. Aksi takdirde Predator ile bağlanması gereksiz bir hal alır.

Ridley Scott'ın AvP serisi ile bir alakası yok ki. Adamın Predator'e bağlama gibi bir hayali de yok benim bildiğim. Bu filmleri Ridley çektiği sürece Predator'a bağlanmaz.

Benim yazdığımın da Ridley ile bir ilgisi yok. Geçmiş Alien filmlerini baz alarak yorum yaptım. Ona göre fikrimi söyledim. HEPSİ BU!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

İzlemeyenler için Prometheus'ta Engineer'ın konuştuğu sahne. Bir tek Blu-Ray versiyonunda bulunuyor.

Benim anlamadığım olay Prometheus neden insanlara kotü davranıyor onu serbest bırakan insanlar ve ayrıca insanlara yardım hic etmiyorlar onuda gectim yardım eden bir predetor vardı onuda filmde kullanmıyorlar bana kalırsa son filmde predetor hepsinin kuyusunu kazıyacak cünkü Prometheus bir medeniyetti ve bir anda kendilerini uyuttular aslında bunun nedeni anlasılırsa olay acıklığa kavusur bu varlıklar neden kendini uyuttu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

İzlemeyenler için Prometheus'ta Engineer'ın konuştuğu sahne. Bir tek Blu-Ray versiyonunda bulunuyor.

Benim anlamadığım olay Prometheus neden insanlara kotü davranıyor onu serbest bırakan insanlar ve ayrıca insanlara yardım hic etmiyorlar onuda gectim yardım eden bir predetor vardı onuda filmde kullanmıyorlar bana kalırsa son filmde predetor hepsinin kuyusunu kazıyacak cünkü Prometheus bir medeniyetti ve bir anda kendilerini uyuttular aslında bunun nedeni anlasılırsa olay acıklığa kavusur bu varlıklar neden kendini uyuttu ?

Weyland David'i öyle bir anlattı ki O da öylemiymiş gibisine halletti. Engineer ırkı da öyle hayırsever değil. Dünya'ya ulaşsa yaşamı yok edecek. Filmdeki ilk uyku modulüne giren sanırım. Diğerleri de işler ters gidince module giremeden mefta oldular. Diğer filmlerde açıklamaları şart oldu. Hem Predator ırkı bundan sonra seri de olur mu belli değil? İyilik ve kötülük göreceli bir kavram.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.