Şimdi Ara

Alien Isolation Türkçe Yama Çalışması (Yama Çıktı) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
8
Favori
24.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir enteresanlıklar var bu oyunçeviri de
  • Şu aralar bir kavgadır gidiyor bu iş. Sonumuz nereye varacak inşallah hayra çıkar.
    BU arada Sen kendine tecrübe kattın dostum . Emeklerin boşa gitmemiştir inşallah
  • Pes etme kardeşim sende çıkar yamanı donanım haber arkanda duracakdır eminim.
  • Hiçbir emek boşa gitmez, vaktiniz varsa devam edin yoksa da elinize yüreğinize sağlık..
  • hocam sen yine de çıkar pes etmeyin. bu oyun yıllar sonra da oynanabilir. marka olun. emekleriniz için tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cansix1 kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen devam et cıkar yamanı ;)
    Olsun arkadaşım yine de emekleriniz için elinize sağlık diyorum.Seni yeni yamalarla görmek isteriz.
  • Senin yama bitince seninkiyle devam ederiz, zaten benim acımdan çok oynayacak zamanım yok oyunda 15 saat uzunluğunda baya uzun soluklu olacak. Yamayı indirir oynarız sıkıntı yok emeğine sağlık.
  • Arkadaşım bozma kendini, aynen devam et. Oyun Çeviri'nin yamasında fontlarda bir sıkıntı var ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum. Türkçe alt yazı karakterleri 8 bit gibi duruyor, gördüğünüzde ne demek istediğimi anlarsınız. Sen bunu düzeltmişsen eğer seninkinden devam ederiz. Acelemiz yok, aynen devam.
  • Bende senin yamayı bekleyeceğim arkadaşım, çalışmalarında başarılar.
  • Neden bu kadar şaşırdınız ki, oyun çevirinin bu hale gelmesinin sebebi var olan egoları değil miydi zaten? Çok zor sanki arkadaşa ulaşıp biz bu oyuna el attık vaktini boşuna harcama demek. Bak adamlar bizim için çeviri yaptı oyunu kendileri için değil bizim için çevirdi ama gel gelelim tebrik bile edesim gelmiyor içimden neden mi işte sebebi ap açık ortada..
  • Devam edin az kalmış arkadaşım, seninkini indirip oynayacağım söz :)
    Bence çeviriye devam edin yarım bırakmayın sizin çeviriniz daha iyi olacaktır eminim.
  • Oyunu oyun çevirinin yamasıyla oynamayacağım. Senin için bekliyorum dostum. Sen bitir yamanı seninkiyle oynayacağım. Benim gibi düşünen bir sürü insan da var. Hatta küçük destekler bile atabilirim sana, bir kaç sayfa çeviriyi de ben üstleneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 11 Aralık 2014; 12:09:14 >
  • teşekkürler
  • ulan çok oldum bugun gordumde o oyunceviri yamasını hatta dedim fake mi lan bu acaba diye baktım oyunçeviri diyor walla emegine yazık oldu dicegim o sen yaparken yapmaları çok saçma bence sen bırakma bitir çıkar dicem ama boşa yanı
  • Sakın şevkiniz kırılmasın. Yamaya devam edin
  • Kardeşim yaptıkları gerçekten büyük terbiyesizlik ama yapacak bir şey yok karşımızda iş ahlakı olmayan karaktersiz bir kuruluş var onların seviyesine inmeye gerek yok yarın bir gün kepenk indircekler zaten.Bu yaptıkları da dikkat çekmek için zaten,reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta.
  • Dostum vazgeçme devam et bence. Eğer devam edeceksen yamaya ben oyunçevirinin yamasıyla oynamayacağım seni bekleyeceğim.
  • bence vaktini daha fazla harcama..olun olmuş..emeğine yazık ama çıkmış sonuçta..sen şevkini kırma..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.