Şimdi Ara

Aliexpreesden anakart almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Ufak Ufak bir sistem toplamak istiyorum aliexpressden uygun olur diye ordan almak istedim. Ama bazı modeller türkiyeden daha pahalı nerdeyse anlamadım.

örnek vermek gerekirse bu model GIGABYTE GA-Z270-GAMING .... neden bu şekilde aliexpressden o zaman almak mantıklı değil. ama bu zaman kadar aldığımı farklı sektördeki ürünler daha ucuzdu. dolar kurundan değil dolar kuru 4 desek yine pahalı...
    sonuç olarak aliexpresden almak mantıklı değile çıkıyor var mı tecrübesi olan?

• Onu ilk yerli milli kart üretitiğini söyleyen dolandırıcıya sormak lazım o da ali'den sipariş etmiş kartı

Ali'den siparişler çok geç geliyor haberin olsun,eğer bekleyemecek biriysen başka yerden almanı tavsiye ederim.
  • beklemek önemli değil daha pahalı işte onu anlamadım.
  • 2013 yılında gigabyte ga ep45-ud3r ve xenon x5482 getirtmiştim. Anakartı geçen seneye kadar ben kullanmıştım. Şimdi de arkadaşım kullanıyor, işlemciyi de forumdan aldığım p45-c51 ile hala kullanıyorum

Elektronik işi şans işidir lafı genelde gerçektir. Ancak aliexten alışveriş yaparken satıcının aldığı genel yorumlara, ürün yorumlarına ve kargo durumunu kesinlikle kontrol et. Hatta yeni üyelere özel 4$ indirim kuponunu da kullanmayı unutma
  • garantide başın ağrır yüksek ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7500F e anakart tavsiyesi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.