Bildirim
Aliexpresa Şarj Kablosu
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Baseus marka sipariş ettim eli kulağında. Geldiğinde inceleyip yorumumu yaparım. -
Hocam link gönderir misin bir arkadaşta şarj ucu ışıklı vardı inceledim hoşuma gitti amaquote:
Orijinalden alıntı: samsun__
Baseus marka sipariş ettim eli kulağında. Geldiğinde inceleyip yorumumu yaparım. -
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın aliexpress.comUS $2.91 |Baseus USB Cable For iPhone Xs Max Xr X 8 7 6 6s 5 5s iPad Fast Charging Charger Mobile Phone Cable For iPhone Wire Cord 3m 5m-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Grouphttps://s.click.aliexpress.com/e/Z5R5ogs
Benim aldığım ürünün linki bu.
-
blitzwolf, anker en iyisidir. F/P olsun diyorsanız ROCK markasını tavsiye ederim. Ugreen de iyidir.
Bir de MFİ lisanslı olmasına dikkat ediniz yoksa kablo çalışmayabilir. -
Hocam mfi yazmıyor bazılarında varsa kullandığınız link gönderebilir misiniz buradan ve pm'denquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
blitzwolf, anker en iyisidir. F/P olsun diyorsanız ROCK markasını tavsiye ederim. Ugreen de iyidir.
Bir de MFİ lisanslı olmasına dikkat ediniz yoksa kablo çalışmayabilir. -
aliexpress.comUS $0.96 36% OFF|ROCK Cable for iPhone 100CM 180CM 300CM 20CM 2.4A Fast Charger Lighting USB Cables Charging Cord For iPhone 10 8 7 6 5 Plus iPad-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Grouphttps://www.aliexpress.com/store/product/ROCK-Original-8-Pin-Quick-Charger-Cable-Data-for-iPhone-7-6-6s-plus-5-5s/2496012_32738472806.html?spm=2114.12010612.8148356.4.26697234VQ6c3G
Bu mfi değil ama sorun çıkarmayacaktır. Yıllardır kullanıyorum ipod touchta sorun yaşamadım hiç.
Bir kez alayım, yıllarca kullanayım derseniz de bu kabloyu tavsiye ederim.aliexpress.comUS $13.52 |BlitzWolf BW MF6 MFI For Lightning For iPhone USB Cable 1m 1.8m Mobile Phone Charger Charging Data Cable For iPhone 6 7 Plus-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Grouphttps://www.aliexpress.com/store/product/BlitzWolf-MFI-Certified-Braided-Mobile-Phone-Data-Cable-1m-1-8m-Charge-Cable-For-Apple-For/1965360_32792749231.html?spm=2114.12010612.8148356.4.24ec769aS7Yo6B
-
Ben yedekte ithink markasının kablosunu tutuyorum. Hem powerbankta kullanma imkanıda oluyor. Fiyatı 13 lira gibi bir şey, şuana kadar swıkıntı olmadı. Ama sürekli bir kullanım yok tabi, toplasan 20-30 kere kullandım. -
Kablo geldi ama desteklenmeyen aksesuar diyor. Baseus kendi mağazasından sipariş etmiştim. Kimseye önermiyorum. -
Ben Ugreen sipariş ettim. Henüz ulaşmadı. Senin kablo MFi mi? Evet ise dispute aç hocam...quote:
Orijinalden alıntı: samsun__
Kablo geldi ama desteklenmeyen aksesuar diyor. Baseus kendi mağazasından sipariş etmiştim. Kimseye önermiyorum. -
ithink kablolar dayanıklı ve kaliteli. Tek kötü yanı bir anda bozuluyor, ortada kalıyorsunuz. :) çok ucuz ayrıca, migroslarda bulabilirsiniz, aldımbitti bölümünde.. çinden gelmesini beklemeyin gayet iş görür bu kablo -
Aynı şeyden bahsetmişiz zaten hocam :) -
Hocam mesajı gönderdikten sonra farkettim :)) Kesinlikle katılıyorum yazacaktım sonrasında açıklama yapacaktım :D Neyse kesinlikle katılıyorum size sonuç olarak
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefona yağ kaçtı ne yapmalıyım
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- apple watch 7 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X