Şimdi Ara

Aliexpresa Şarj Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4. Kablomda bozulmuş durumda alisen 2-3 tane şarj kablosu almak istiyorun uygun fiyatlı tercih edilen baseus, blitzwolf ugreen vs. bu markalardan kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir model var mıdır?
    Cihaz Iphone 6
    Teşekkürler.

• Baseus marka sipariş ettim eli kulağında. Geldiğinde inceleyip yorumumu yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Baseus marka sipariş ettim eli kulağında. Geldiğinde inceleyip yorumumu yaparım.
    Hocam link gönderir misin bir arkadaşta şarj ucu ışıklı vardı inceledim hoşuma gitti ama
  • Backlink kullanıcısına yanıt
    AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

aliexpress.com
    US $2.91 |Baseus USB Cable For iPhone Xs Max Xr X 8 7 6 6s 5 5s iPad Fast Charging Charger Mobile Phone Cable For iPhone Wire Cord 3m 5m-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/Z5R5ogs

Benim aldığım ürünün linki bu.

• blitzwolf, anker en iyisidir. F/P olsun diyorsanız ROCK markasını tavsiye ederim. Ugreen de iyidir.

Bir de MFİ lisanslı olmasına dikkat ediniz yoksa kablo çalışmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

blitzwolf, anker en iyisidir. F/P olsun diyorsanız ROCK markasını tavsiye ederim. Ugreen de iyidir.

Bir de MFİ lisanslı olmasına dikkat ediniz yoksa kablo çalışmayabilir.
    Hocam mfi yazmıyor bazılarında varsa kullandığınız link gönderebilir misiniz buradan ve pm'den
  • Backlink kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $0.96 36% OFF|ROCK Cable for iPhone 100CM 180CM 300CM 20CM 2.4A Fast Charger Lighting USB Cables Charging Cord For iPhone 10 8 7 6 5 Plus iPad-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/store/product/ROCK-Original-8-Pin-Quick-Charger-Cable-Data-for-iPhone-7-6-6s-plus-5-5s/2496012_32738472806.html?spm=2114.12010612.8148356.4.26697234VQ6c3G

Bu mfi değil ama sorun çıkarmayacaktır. Yıllardır kullanıyorum ipod touchta sorun yaşamadım hiç.

Bir kez alayım, yıllarca kullanayım derseniz de bu kabloyu tavsiye ederim.
    aliexpress.com
    US $13.52 |BlitzWolf BW MF6 MFI For Lightning For iPhone USB Cable 1m 1.8m Mobile Phone Charger Charging Data Cable For iPhone 6 7 Plus-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/store/product/BlitzWolf-MFI-Certified-Braided-Mobile-Phone-Data-Cable-1m-1-8m-Charge-Cable-For-Apple-For/1965360_32792749231.html?spm=2114.12010612.8148356.4.24ec769aS7Yo6B

• Ben yedekte ithink markasının kablosunu tutuyorum. Hem powerbankta kullanma imkanıda oluyor. Fiyatı 13 lira gibi bir şey, şuana kadar swıkıntı olmadı. Ama sürekli bir kullanım yok tabi, toplasan 20-30 kere kullandım.
  • Kablo geldi ama desteklenmeyen aksesuar diyor. Baseus kendi mağazasından sipariş etmiştim. Kimseye önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsun__

Kablo geldi ama desteklenmeyen aksesuar diyor. Baseus kendi mağazasından sipariş etmiştim. Kimseye önermiyorum.
    Ben Ugreen sipariş ettim. Henüz ulaşmadı. Senin kablo MFi mi? Evet ise dispute aç hocam...
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    ithink kablolar dayanıklı ve kaliteli. Tek kötü yanı bir anda bozuluyor, ortada kalıyorsunuz. :) çok ucuz ayrıca, migroslarda bulabilirsiniz, aldımbitti bölümünde.. çinden gelmesini beklemeyin gayet iş görür bu kablo
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyden bahsetmişiz zaten hocam :)
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajı gönderdikten sonra farkettim :)) Kesinlikle katılıyorum yazacaktım sonrasında açıklama yapacaktım :D Neyse kesinlikle katılıyorum size sonuç olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.