Şimdi Ara

AliExpress'den Alışveriş Yapanlar İçeri !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/Replacement-laptop-batteries-for-GT70-0NC-008US-GT780DXR-GT783R-GT685R-BTY-M6D-GT663-837NL-GT680R-008US/904996209.html

Yukarıdaki ürünü satın alacam gümrüğe takılma ihtimali varmıdır ? Kargo Ücretsiz yazıyor Herhangi bir ücret öder miyim ?

• batarya takılıyor diye biliyorum yani şansına geçme ihtimalide var takılma ihtimalide
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

batarya takılıyor diye biliyorum yani şansına geçme ihtimalide var takılma ihtimalide

türkiyede yok ayrıca 75€ altında Neden takılır ?
  • 8 9 tane cep telefonu bataryası aldım kendime.Gümrükte en ufak bir takılma olmadı.Sanmıyorum birşey olacağını.Hatta dün 1 tane daha spariş ettim Galaxy Note için gayet sağlam geliyor
  • ex3m E kullanıcısına yanıt
    İnanmıyorum aklıma benim msi gelmişti linke tıklarken doğru çıktı

Gümrük limiti 100$ oldu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex3m

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

batarya takılıyor diye biliyorum yani şansına geçme ihtimalide var takılma ihtimalide

türkiyede yok ayrıca 75€ altında Neden takılır ?

gümrük mevzuatını oku batarya yasak ama şansına kalmış zaten şuan sipariş etsen belki geç gelir cünkü çinde spring tatili var
  • takılmaz sıkıntı yok linmit 75 euro 110 dolar ı aşma sıkıntı olmaz birde çin post vede honkok post artık batarya taşımıyor almadan önce satıcıyla konuş hangi postayla yolayacak onu öğrenmeye bak
  • Arkadaşın bataryası çoooktan gelmiştirde kullanıyordur şimdi. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.