Şimdi Ara

Aliexpress dispute sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aldigim telefon kilifi elime ulasmadi bunu saticiya belirttim dispute acmami soyledi suresinin dolmasina 4 gun kala dispute actim sonuclandi fakat odeme falan yapilmadi yardimci olursaniz seviririm.
     Aliexpress dispute sonuç Aliexpress dispute sonuç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• satıcı kabul etmiş.1.84 geri ödenecek sana.
  • Direk dönmüyor para kartına. Kesin gelecek paran merak etme

• 1.84$ için bu kadar uğraşmaya değmez diyenler bu gönderiyi nedensiz bir şekilde artılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazdax3

Merhabalar aldigim telefon kilifi elime ulasmadi bunu saticiya belirttim dispute acmami soyledi suresinin dolmasina 4 gun kala dispute actim sonuclandi fakat odeme falan yapilmadi yardimci olursaniz seviririm.
     Aliexpress dispute sonuç Aliexpress dispute sonuç

Paran 1 hafta içinde yatar. 1.84 dolar ödenecek.

• Neden uğraşmayayım sonuçta para veriyorum ve karşılığında bir hizmet/ürün almam gerekiyor.

• mazdax3 kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptıktan kaç gün sonra paramızı koruyabiliyoruz geri alabiliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aliexpress hesap hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dispute yerine protection time'ı uzatsaydınız. ödemesini geri aldığınız ürün elinize ulaşırsa tekrar geri nasıl ödeyeceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

dispute yerine protection time'ı uzatsaydınız. ödemesini geri aldığınız ürün elinize ulaşırsa tekrar geri nasıl ödeyeceksiniz?

Belirtilen günde helmediyse ki bu yaklaşık 50 gün ürünü bedava kullanmak da hakkıdır ben ürün aldım ebaydan 49. Gün son gün artık parayı geri istedim babam dedi isteme gelir ben istedim ve iade aldım bugün 3 ay oldu ve gelmedi iyi ki geri almışım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.