Şimdi Ara

aliexpress led ampul hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, aliexpressten led far alacağım daha önce almış olan varsa öneri sunabilir mi acaba , çok kararsız kaldım ve hatalı bir seçim yapmak istemiyorum . uzun ampullerimi sipariş ettim , h15 uyumlu 10000 lumen 6.5k ampul aldım

kısalar için h7 arıyorum ama fiyatlar çok değişken ve lumen değerleri çoğunun aynı (8k) sizce nasıl bir seçim yapmalıyım marka, lumen , k değeri olarak . veya alan kullanan tavsiye edebilecek olan var mıdır ? belirttiğim ürünlerin fiyatları aşağı yukarı ortalama 45-55 tl arasında. 65-70 liraya kadar esnetebilirim bütçeyi.

• Takip.

Ben de yurtdisindan led ampul almayi dusunuyorum. Ancak olumlu olumsuz bayagi yorum okudum.

En saglami bir elektrikciye gidip deneyip almak.

https://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/26591-2-nesil-mazda-3-led-ampul-uygulamasi/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben plakalıklara almıştım beyaz smd led 2 tane 2 liraydı 1 sene oldu patlamadı rengide değişmedi 100 liraya satılan photon ile yanyana koyduk benimki daha parlak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bahsettiğim şimşek etkili ledler , bunların soketten sokete fiyatı bile değişiyor aracımda gündüz farı ( anahtar kapalı konumdayken kısık ayarda far yanıyor ) olduğundan dolayı h15 olması gerekiyormuş uzunların . kısalar ise h7 ( araç ford fiesta )
  • led xenon alın gitsin ampülle ne uğraşıyonuz
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    led xenon zaten hocam ampül dediğime bakma , xenon farklı led farklı . ayırt edilsin diye öyle yazmıştım ama :) yeni nesil cob ledlerden bahsediyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/NOVSIGHT-Lampada-Led-H4-H7-H11-H8-H9-H13-H15-Araba-Led-Farlar-Hi-lo-i/32834276146.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.321.WLotAW

gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.