Şimdi Ara

Aliexpress paketini ptt geri yolladı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.817
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öncelikle doğru yere mi başlık açtım bilmiyorum yanlışsa kusuruma bakmayın lütfen.
    6 Haziranda aliexpressten 10 lu elektronik nargile sipariş ettim. Satıcı, türk müşterilerinin yoğun olduğu ve çoğunun memnun kaldığı biri. Şuan bile yeni yazılan yorumlarda gelen siparişler hakkında yazılıyor. Kargomu track17 den takip ettim, paket gümrükten geçti, başakşehir pim e geldi ve zimmete alındı diyor. ama 12 temmuz da paket geri yurtdışına sevk edilmiş, neden belirtilmeden. Bu konuda tecrübeli olanlarınızın yardımlarını rica ediyorum, paket ne sebeple geri gönderilmiş olabilir. toplam tutarı 17 doları ve hiçbir ticari mahiyet taşımıyordu. Dispute açmalı mıyım? Aliexpress paketini ptt geri yolladı yardım

• dispute aç. gümrükten geri gönderildi yaz.
    yasak ürün olabilir ondan geri gönderilmiş olabilir. ya da başka bişey zannetmişlerdir gümrükte
  • 10 tane olunca ticari sanmış olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

10 tane olunca ticari sanmış olabilirler
    elektronik sigara yasakli urun kardesim farketmisler ve geri yollamislar dispute acip parani almaya bak. alipexress te fake yorum cok oluyor. arada gercek cikabilir sansa bala gumrukten gecen cihazlar oluyor
  • valla başakşehir pim de zimmete alındı diyince umutlanmıştım heralde kağıthane posta dağıtım merkezine gönderirler dedim bununla karşılaştım. yorumlarda da çok gerçekçi türkçeyle alan kişilerin yorumları var hatta linki de şu:http://tr.aliexpress.com/item/10pcs-lot-Shisha-Disposable-cigarette-E-shisha-pen-E-hookah-pens-500-puffs-natural-vaporizer-disposable/32597424050.html Peki hemen mi dispute açayım yoksa kargonun göndericiye dönmesini bekleyeyim mi?

• Bende bilgi olması açısından bugün başıma gelen olayı yazmak istiyorum. Dun Ptt şubesine giren ürün dağıtıma çıkmayınca yakın olduğu için kendim gidip almaya karar verdim. İyi ki de gitmisim. Uzun sure aradıktan sonra kargoyu bulamadılar acaba surda mi burda mi derken ürünün ilk geldiği anda kaydının olmadığı iddia edilerek geri gönderilecekler arasına koyulduğunu öğrendim neyse ki ürünü teslim alabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı üründen bende aldım aynısı yazıyor ve 17track üzerinden günlük kontrol ediyordum bu yazılan başta netherlands diyor bu hollanda postasının gözünden okunmalı diye düşünüyorum çünkü daha önce de aynısı yazmıştı.( bi umut 10 lu nargilem gelir inş :D )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • miyankizu kullanıcısına yanıt
    Ptt de çalışan bir tanıdığımdan öğrendiğim kadarıyla bazı ilçelerde dağıtımdan geldikten sonra ellerinde kalanları sanki alıcıyı bulamamış gibi geri teslim eden postacılar varmış seninki de öyle bir şeye kurban gitmiş olabilir ama benimki daha dağıtım merkezine bile gelmeden geri dönüşü verilmiş geliş kabul kaydı yapıldığı halde
  • HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    heavenlife, dispute açtın mı gerek var mı yani açmaya
  • tlhbdm kullanıcısına yanıt
    Hocam foruma konu actim bizim urunler geri gitmis saticiyla iletisime gecicem tekrar yollaticam yada dispute

• bende heyecan olsun diye ağaç tohumu aldım, umarım sorun çıkarmazlar bir bakmışsınız mahkemedeyim.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    ağaç tohumuysa sıkıntı olmaz heralde, ama çağırıp bu neyin tohumu diye de sorabilirler yani :D normalde zaten eve posta geliyormuş gümrüğe takılınca. gözünüzün önünde paketi açıyorlarmış
  • HeavenLife H kullanıcısına yanıt
    peki ne gerekçe ile geri çevirdiklerini öğrenebildiniz mi
  • tlhbdm kullanıcısına yanıt
    evet posta geliyor, gözünün önünde açıyor kurcalıyor filan kaça aldın filan iyi çocuga benziyon diyor ama acımıyor bizzat yaşadım

sorun şu aliexpress te ağaçlarin çoğu bonsai olarak geçiyor, inşallah onu yazmazlar takipsiz aldım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

evet posta geliyor, gözünün önünde açıyor kurcalıyor filan kaça aldın filan iyi çocuga benziyon diyor ama acımıyor bizzat yaşadım

sorun şu aliexpress te ağaçlarin çoğu bonsai olarak geçiyor, inşallah onu yazmazlar takipsiz aldım zaten
    Açtığım tartışma da satıcı hiç itiraz etmeden kabul etmiş. Dispute has beed accepted yazıyor. Şimdi parayı karta geri aktarıyorlar mı direk? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Bende bilgi olması açısından bugün başıma gelen olayı yazmak istiyorum. Dun Ptt şubesine giren ürün dağıtıma çıkmayınca yakın olduğu için kendim gidip almaya karar verdim. İyi ki de gitmisim. Uzun sure aradıktan sonra kargoyu bulamadılar acaba surda mi burda mi derken ürünün ilk geldiği anda kaydının olmadığı iddia edilerek geri gönderilecekler arasına koyulduğunu öğrendim neyse ki ürünü teslim alabildim.

Benim de aldığım telefon ekranını kaydı yok diye Brezilya ya göndermişler bu kaydı olmaması ne demek? Gitti ekran ptt görevlileri satıcı ya adresi eksik yazmış yada isim yazmamistir diyolar ben anlamadım bu isi

• Sanırım ürün geldiğinde bir şekilde gözden kaçıyor ve barkod u taratmiyorlar

• miyankizu kullanıcısına yanıt
    Peki aliexpress ne yapar acaba satıcı dispute açtım parayı istedim kabul etmedi 1 hafta daha bekle diyo ürün Brezilyaya gitmiş adam bekle diyo😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ben de karisik 50'li tohum almistim zevkine geldi bir problem olmadi ama ekemedik henuz

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Valla karpuzu çekirdeği gibi biseydi direk çöpe attım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.